Къде в Пловдив???-25

• 62 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
В търсене съм на бяла ризка с дълъг ръкав за момченце на година. Нещо като за дънки. Обиколих къде ли не и все цветни ми предлагат или прекалено тъмни. Също търся и къде да ми направят красива питка и сладки за кръщене. Благодаря на всички предварително за помощта!   bouquet
За нашето кръщене взехме ризка и дънки от Илиенци на Брезовско шосе.Ризата беше 16 лв-бяла със съвсем тънко синьо райе/за 1 год/.Питка поръчахме в една фурна,предполагам,че във всички приемат поръчки.Сладки не сме носили.Хавлийка взехме от руския пазар за 11 лв-българска,квадратна с качулка.Имаше бели,розови и сини.Сега си я ползваме и мога да кажа,че е много качествена.
Дано съм била полезна.

# 361
  • Пловдив
Момичета, понеже днес ми лепнаха глоба за паркиране върху зелени площи (да знаете да не спирате там - Пловдивски униреситет, нова сграда, голямото кръгово пространство до спирката на автобусите...), обаче понеже като отлепях въпросната глоба от стъклото но колата, го скъсах, не можах да запиша изобщо начина за плащане на глобата по банков път, къде мога да намеря тези данни, някой случайно да е бил скоро глобен по този начин и да пази координати? Благодаря предварително.

Излизат ти като дългове към общината като си напишеш ЕГН-то и могат да се плащат в данъчното.

# 362
А какво става, ако не бъде платен???

# 363
  • Пловдив
Ами аз от две години имам три глоби за същото. Не ги плащам. Ама отидох да искам данъчна оценка на апартамента да го прехвърлим на сина ми и казаха, че докато не си платя глобите няма да ми я дадат  Mr. Green Преди години имах пак една такава, след три години изтича давност и не се плаща. Ако междувременно не намерят начин да те принудят да платиш.

А, и всяка година пращат в училище списък на тези, които дължат данъци и шефа ни окачва на таблото да се засрамим. Ама тъй като от 30 човека колектив поне 15 присъстваме в списъка никой не се засрамва  Embarassed

# 364
Хахаха  Simple Smile Е, добре тогава, поуспокоих се малко, че ми е първо провинение.  Embarassed

# 365
Успокой се наистина Simple Smile Това са глобите,които преди  никой не плащаше,но сега поради някои "ограничения" ,както каза ЗлаВешица,вече се плащат вяло>Ако нямаш работа в общината,могат и да си изтекат тези 3  години  Blush

# 366
............
Не съм ходила на Карловско шосе има един голям магазин продават и ламинат там. Някой ходил ли е?
В неделя ходихме до КарпетМакс - точно тези са, онова им е аутлет, а офиц магазин е до старото Метро (до технополис всъщност). Та, за втори път купуваме килими (общо 6 сме купили досега) от аутлета, има страхотен избор и страхотни намаления в момента, има си и скъпи килими, има и евтини, зависи какво търсиш. Силно препоръчвам Simple Smile
А разнообразие от пътеки сигурно също има?
Искам да взема за стълбище, мисля от ония гумираните отдолу, а отгоре като мокетени...
Нещо като цени да си забелязала?

# 367
  • Пловдив
Абе и аз знам за давност от три години, но миналата година имах да правя едно плащане и ми излезна от НАП  от 2002 г. глоба за неправилно паркиране / помня даже как ми направи един шматарок акт и не ходих да го платя нарочно/ ееее ама излезна след 8 години и вместо 50 платих 150лв, тъй като мина през ЧСИ. Та това с давноста  е на случаен принцип май??? Но не ми се занимаваше да ходя да се разправям и накрай пак щях да я платя сигурно, та предпочетох да си спестя нервите.

# 368
Здравейте,да попитам,някой дали знае къде мога да намеря ТЕЛЕТЪБИС,ако изобщо ги има все още?Много ще съм ви благодарна.Моето дете така се е захласнало по тях,че само повтаря,как дядо Коледа ще й донесе ТЕЛЕТЪБИС и то червен Hug

# 369
  • София / Пловдив
За стелките - взимам от тези на Саламандър, които се изрязват според номера.
Има и обикновени, 4-5 лв. са, има и силиконови, ортопедични, те са между 11 и 14 лв.

# 370
Момичета, да сте виждали някъде да продават от тези чантички,или нещо подобно
http://img1.tinydeal.com/images/60/61/16061_88715_HHI-16061.jpg

http://img1.tinydeal.com/images/03/74/30374_210447_HLI-30374.jpg

http://img1.tinydeal.com/images/07/41/30741_213821_HLI-30741.jpg

# 371
  • Пловдив
Една позната си е купила подобна, кафява, 1,50лв от Евроленда на Главната /били в една кутия на касите/. Много я харесах, но не съм ходила още да си взема. А и не ми е притрябвала спешно, че имам доста многократни торби за пазаруване... Simple Smile

# 372
  • Пловдив
teodora_popova, до Коледа има доста време, та ако не намериш из града, можеш да поръчаш от някой онлайн магазин Wink Ето едно предложение Wink
Аз да питам, някой да знае от къде мога да намеря Пинко розовата пантера - било блузка (за 4 годишно момче), било играчка, било каквото и да е, но да е с Пинко... Търсих и из нета, но не мога да открия нищо, а племенника ми е луд по този герой...

# 373
  • София / Пловдив
...
Аз да питам, някой да знае от къде мога да намеря Пинко розовата пантера - било блузка (за 4 годишно момче), било играчка, било каквото и да е, но да е с Пинко... Търсих и из нета, но не мога да открия нищо, а племенника ми е луд по този герой...[/color]

Наистина няма в Нета, само в Продавалника откривам:
http://prodavalnik.com/pinko-teniska-i2639129

Другият вариант е да му поръчаш - купуваш обикновенна тениска и я даваш да я щампират - снимки на Пинко, колкото искаш. Може да я вършеж и с чаша например.

# 374
Момичета, знаете ли някъде склад за евтини дървени дъски, може и такива отпадъчни парчета?  Rolling Eyes
Интересувам се за кучешка къщичка, която искам да направя, за да приютя в нас едно бездомно кученце, което вече обезпаразитих и трябва да го направя преди да дойде зимата...  Rolling Eyes
Ако някой знае къде продават или някакво друго решение на поносима цена, моля да казва.  Peace   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт