Къде в Пловдив???-25

• 62 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
За смяна на копчета на дънки, обущарски услуги и ремонт на чанти - обущарят на ул. Отец Паисий до арменското ресторантче "Ереван".

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 21:33 от *Бенджи*

# 301
Здравейте,момичета!Търся голяма възглавница и калъфка за нея.Трябва ми за  сядане на земята  до ниска масичка.Вчера единственото ,което  успях да немеря беше 70 на 70 см в Юск,и то нямаше калъфка за нея.Дайте ми идея откъде мога да намеря по- голяма възглавница и калъфка или калъфка(да продават по единични бройки) за тази от Юск   bouquet

По-скоро ти трябва Пуф или както им викат барбарони. Има различни модели и височини. Виж тук например: http://barbaron.bg/index.html

Точно това ми трябва,но предположих,че ще са по-скъпи,а  цените в този сайт са прекалени...ако е нещо до 50 лв бих склонила да купя,някакви предложения за пуфове до 50  newsm78

# 302
Здравейте!
Мисля,че преди време беше коментирано,но съм забравила  Blush

Къде продават детски момичешки дълги клинчета?Трябва ми за балет...да има избор на цветове  Grinning Също така...къде има детски трика?А цвички или балетни туфли?

# 303
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Търся голяма възглавница и калъфка за нея.Трябва ми за  сядане на земята  до ниска масичка.Вчера единственото ,което  успях да немеря беше 70 на 70 см в Юск,и то нямаше калъфка за нея.Дайте ми идея откъде мога да намеря по- голяма възглавница и калъфка или калъфка(да продават по единични бройки) за тази от Юск   bouquet

По-скоро ти трябва Пуф или както им викат барбарони. Има различни модели и височини. Виж тук например: http://barbaron.bg/index.html

Точно това ми трябва,но предположих,че ще са по-скъпи,а  цените в този сайт са прекалени...ако е нещо до 50 лв бих склонила да купя,някакви предложения за пуфове до 50  newsm78

има едно магазинче на Ив. Вазов, където цените са доста прилични.
Като тръгнеш от колелото на гарата, се пада в ляво.. едно от първите магазинчета /за паарфюми и табуретки е/  Mr. Green  табуретките варират между 15-30-40 лв.. а големите пуфове /тип круша/ са по 50-60 лв.

# 304
Мерси за копчетата, днес минах до ДМ, ама кой да погледне чак до другия край на улицата!  ooooh!

# 305
Калъфки за нестандартен р-р възглавници ( 70/70 и 80/80) съм поръчвала в магазините за спално бельо на "Гладстон" преди подлеза и срещу дома на младоженците. Като качество препоръчвам първия. Цените бяха много прилични.

# 306
Малайза Шайн,благодаря ви много,ще прочеря и двете възможности   Party

# 307

Нашите адакси ги взехме от магазина на ъгала на Богомил и Източен, точно срещу стадион Ботев. Ние имаме навсякъде такива радиатори, включително в банята, и съм много доволна, топло е, а сметките не са големи. Голямо предимство, ако имаш малко дете. Peace

колко плащате зимата месечно ток и за колко радиатора
ние имаме в детската един теси,който работи само през нощта и навърта около 100 лв месечно

За миналата година имаме само една сметка над 200 лв., имаме 3 радиатора + 1 в банята и всичко ни е на ток - готвене, бойлери и т.н....... Двата работят по цял ден, третият само вечер и през нощта. Със сигурност за нас са по-добри от климатиците, монтажът е лесен, безшумни са, не се усещат въздушни течения и з стаите, температурата е еднаква в цялата стая....  Аз малко като рекламен агент Laughing  
Но ми отпадна един кахър, откакто ги имаме тези радиатори.

А колко кв.м. топлите?
Около 70-75 кв м+

Големи възглавници си взех от магазина на Тас в Бялата къща преди тунела от северната страна. Едната беше 45 лв.  големи са, обемни и става т за под, въпреки, че не са предназначени специално за това. И калъфки оттам съм си взимала.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 21:49 от Moon pie

# 308
Елфичка - аз пак ще похваля магазинчето, за което споменах по-назад в темата - фирмен магазин, на фирма производител, намира се преди пешеходния мост, след малката главна, минаваш подлеза, магазинчето се пада на ъгъла на малкото кръстовище, което следва. Купих на детето анцузи, долнище, за градина - разгледах и другите неща, имаше избор на момичешки клинчета и дрешки като цяло, цените са съвсем приемливи, материите са хубави памучни. Нашето долнище, размер 92, струваше 8лв.
Иначе, детски клинчета на разпродажба, видях и в Теранова на Главната.

# 309
Здравейте!
Мисля,че преди време беше коментирано,но съм забравила  Blush

Къде продават детски момичешки дълги клинчета?Трябва ми за балет...да има избор на цветове  Grinning Също така...къде има детски трика?А цвички или балетни туфли?
В Гранд на 2-ри етаж има магазин за танцово облекло.

# 310
  • Пловдив
Дълги клинчета за момичета има в Карфур, добри са. Взимала съм и от детския магазин "Венера" срещу служебния вход на Панаира, бълг., тяхно производство...А може би има и в Теранова останали...Цвички има по магазините за спортни обувки, а и по книжарниците.

# 311
  • гр. Пловдив
В търсене съм на бяла ризка с дълъг ръкав за момченце на година. Нещо като за дънки. Обиколих къде ли не и все цветни ми предлагат или прекалено тъмни. Също търся и къде да ми направят красива питка и сладки за кръщене. Благодаря на всички предварително за помощта!   bouquet

# 312
  • Пловдив
В търсене съм на бяла ризка с дълъг ръкав за момченце на година. Нещо като за дънки. Обиколих къде ли не и все цветни ми предлагат или прекалено тъмни. Също търся и къде да ми направят красива питка и сладки за кръщене. Благодаря на всички предварително за помощта!   bouquet

тук има интересни неща,но само една бяла риза-разгледай
http://www.bebeshkidreshki.com/category/32/3-2-bebe-momche-drehi-i-obuvki.html

# 313

чувала съм, че в таня бейкъри са хубави питките, но не ми се отдаде шанс да поръчам

# 314
Много благодаря за на всички отзовали се !
Ще се пробвам първо в Карфур ,че ми е най-близо  Grinning

А да попитам,тези клинове,за които ми говорите памучни ли са?
Защото на мен ми трябва по-скоро лъскв-ликра,от тези,които едно време бяха модерни през  95-96-та  Laughing

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 11:40 от elfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт