Къде в Пловдив???-25

• 62 107
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Знаете ли къде в Пловдив продават конвектори Adax? И ако имате някакви мнения за тях ще съм ви благодарна да ги споделите.

Има магазин до Бриголаж .
Аз имам от  5 години и съм доволна. Купува се на база квадратура на стаята .

# 271
Здравейте, момичета! Знаете ли къде в Пловдив продават конвектори Adax? И ако имате някакви мнения за тях ще съм ви благодарна да ги споделите.
Нашите адакси ги взехме от магазина на ъгала на Богомил и Източен, точно срещу стадион Ботев. Ние имаме навсякъде такива радиатори, включително в банята, и съм много доволна, топло е, а сметките не са големи. Голямо предимство, ако имаш малко дете. Peace

# 272
  • Пловдив

Нашите адакси ги взехме от магазина на ъгала на Богомил и Източен, точно срещу стадион Ботев. Ние имаме навсякъде такива радиатори, включително в банята, и съм много доволна, топло е, а сметките не са големи. Голямо предимство, ако имаш малко дете. Peace

колко плащате зимата месечно ток и за колко радиатора
ние имаме в детската един теси,който работи само през нощта и навърта около 100 лв месечно

# 273
Къде в града ни мога да дам за почистване яке от естествен велур или да намеря гума за почистване на велур?

# 274
Адакс имат офис и магазин на Богомил и в Тракия. В сайта на фирмата вносител има кординати и телефони. Ние ще купуваме другия месец, отдавна се каним Simple Smile

Аз да кажа за картите за транспорт...Това, което събрах като информация - без никой да ми го каже директно, а на база личен злощастен опит от обикаляне в продължение на 3 часа: карти за градски транспорт се издават на Байкал. Карти на хеброс бус и неговиите линии - на каса на автогара Родопи (и на автогара Юг също), като въпросната каса на Родопи е средната от общо 3-те, намиращи се на 2-ри етаж до кафето. Казвам го, защото се наложи да се връщам 2 пъти до Родопи, докато ми кажат че касата е точно тази и там трябва да питам за карта. На касата няма табела, надпис или каквато и да е друга насочваща информация. Цената за 1м. за 1 линия е 30лв.
Карти за Градски Транспорт се издават на Байкал, като работещите хора, които искат карта за 1м., минават с предимство (опашките са страшни).
Това е...Дано съм била полезна на някого.

# 275
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите за конвекторите.  bouquet  Освен тази фирма на Богомил и в Тракия /Елит 2000/, намерих още една, която ги предлага, но предполагам, че в Елит цените ще са по-ниски. Ще ги проверим и двете. Решили сме да вземем за детската стая и доколкото проучих, като затопляне и икономичност били след климатиците.

# 276
в тракия ,като идваш от мебелна къща преди второто кръстовище в дясно има едно малко заведение точно до него .ние взехме от там за едно бебе .може за стена ,може и с крачета.дават му 5 год.гаранция.ние взехме за 16 кв и струва 128 лв.,ако не се лъжа и с крачетата 140лв.дано съм ти помогнала.

# 277
Здравейте момичета!Искам да Ви попитам нещо.В рекламата на "Жилет"се споменава,че ако върнеш стара самобръсначка получаваш нова с 30%намаление.Знаете ли кои са магазините,които участват.Търсих информация,но ...уви!Вие сте надеждата ми!Благодаря предварително!

# 278
  • Бг
Здравейте момичета!Искам да Ви попитам нещо.В рекламата на "Жилет"се споменава,че ако върнеш стара самобръсначка получаваш нова с 30%намаление.Знаете ли кои са магазините,които участват.Търсих информация,но ...уви!Вие сте надеждата ми!Благодаря предварително!

И аз се интересувах от същото, но уви не получих отговор. Само да ти кажа, че тази промоция важи само и единствено за Жилет-а Мач 3.

# 279

ние имаме в детската един теси,който работи само през нощта и навърта около 100 лв месечно

За миналата година имаме само една сметка над 200 лв., имаме 3 радиатора + 1 в банята и всичко ни е на ток - готвене, бойлери и т.н....... Двата работят по цял ден, третият само вечер и през нощта. Със сигурност за нас са по-добри от климатиците, монтажът е лесен, безшумни са, не се усещат въздушни течения и з стаите, температурата е еднаква в цялата стая....  Аз малко като рекламен агент Laughing 
Но ми отпадна един кахър, откакто ги имаме тези радиатори.

# 280
Момичета,къде на Центъра,или в Кючука мога да намеря хубави прежди на прилични цени?

# 281
  • Пловдив
Знам два магазина за прежди (и двата са много добре заредени) - единият се намира на ул. Заимов (точно срещу Дома на младоженците) , а другият - на бул. "В. Априлов" като отиваш от колелото на ВМИ в посока към Гарата от дясната страна след Ликьор.

# 282
  • Пловдив
Трябва ми снимка на логото на униформата на СОУ "Патриарх Евтимий".

Може ли някой да помогне?

bouquet

# 283

За миналата година имаме само една сметка над 200 лв., имаме 3 радиатора + 1 в банята и всичко ни е на ток - готвене, бойлери и т.н....... Двата работят по цял ден, третият само вечер и през нощта. Със сигурност за нас са по-добри от климатиците, монтажът е лесен, безшумни са, не се усещат въздушни течения и з стаите, температурата е еднаква в цялата стая....  Аз малко като рекламен агент Laughing  
Но ми отпадна един кахър, откакто ги имаме тези радиатори.

А колко кв.м. топлите?

# 284
  • Пловдив
Момичета,къде на Центъра,или в Кючука мога да намеря хубави прежди на прилични цени?

Мистър Гоблен

Трябва ми снимка на логото на униформата на СОУ "Патриарх Евтимий".

Може ли някой да помогне?

bouquet

Ей сега ще ти я снимам...................

Не мога да кача снимка, затова ето линк към албума:
https://picasaweb.google.com/109905326824562986891/012011#

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 08:10 от did_tag

Общи условия

Активация на акаунт