Къде в Пловдив???-25

• 62 128
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Еее, това не го бях намирала - имам предвид линковете - благодаря ти!
Виждам, че моята линия е на Хеброс Бус - т.е. на Родопи трябва да ида, откъдето днес ме прехвърлиха към Байкал Crazy
Утре сутринта ще се обадя по телефона първо.
Мерси още веднъж, момичета Hug

# 256
Аз пътувам по няколко пъти в седмицата с моите бандити с автобус. Никога не съм знаела, че имам някакви преференции. Те вече и надскочиха границата, но все пак. Дори понякога съм усещала намусено отношение от страна на кондукторките, че видиш ли заемаме с децата 2 седалки, пък плащам един билет. Но има и такива, които са услужливи и кондукторите и шофьорите.
Стеф, пиши до къде си стигнала, защото и аз се интересувам.

# 257
С Тони съм ползвала "Карта за майки с деца до 3г.".
Издава се от където и всички карти, но освен, че детето трябва да е до 3г., трябва и бележка от социалните, че получаваш детски.
Демек ако не получаваш - не можеш да ползваш карта.
Не вярвам от преди 2 години нещо да се е променило.

# 258
И аз се интересувам от карти, но не детски, а за месеца. В София можеш да си купиш от всякъде карта - за цял ден, за месеца, за 3 месеца, за 1 линия, за всички и т.н. Стеф, разпитай ги като ходиш дали имат такива, който не са обвързани с пенсионери, майки и т.н.  и на какви цени са Wink

# 259
С Тони съм ползвала "Карта за майки с деца до 3г.".
Издава се от където и всички карти, но освен, че детето трябва да е до 3г., трябва и бележка от социалните, че получаваш детски.
Демек ако не получаваш - не можеш да ползваш карта.
Не вярвам от преди 2 години нещо да се е променило.

Да, но преди беше за цяла година картата и струваше 10лв , мисля. Но после се изтарикатиха и го направиха по 10лв на месец и последните месеци до 3-тата годинка на дъщеричката ми се отказах да я взимам. Сега мисля , че е пак така, но е хубаво да се провери на място. Иначе за документите е така - копие от акта за раждане и бележка от социалните ,че се взимат детски. Успех!

# 260
Ерин Брокович, mucko, много ви благодаря!  bouquet

# 261
Момичета, някой да е ходил скоро в Deichmann? Имат ли момичешки обувки Неllo Kitty?
Нещо подобно http://i.ebayimg.com/02/!B916oHgEGk~$(KGrHqJ,!hQEzejZB89TBM6-M8TcOQ~~0_3.JPG

# 262
  • Пловдив
Момичета, някой да е ходил скоро в Deichmann? Имат ли момичешки обувки Неllo Kitty?
Нещо подобно http://i.ebayimg.com/02/!B916oHgEGk~$(KGrHqJ,!hQEzejZB89TBM6-M8TcOQ~~0_3.JPG

има не точно тези,но са на китито,кожени,тъмно розови.до 25 ти номер беше най-голямото

# 263
Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ , благодаря много  Hug!

# 264
Някой питаше по-назад за картите на Хеброс бус.Мисля,че се издават за една,или две линии и важат един месец.Но може да има за различни периоди.

# 265
Къде мога да намеря чимен/семена/?

# 266
На Четвъртък пазара/до Спортния диспансер,ако не са ги върнали вече на старото място/,на сергиите за подправки имаше и смлян и на зърна.

# 267
*Люба*,мерси!

# 268
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Знаете ли къде в Пловдив продават конвектори Adax? И ако имате някакви мнения за тях ще съм ви благодарна да ги споделите.

# 269
Къде мога да намеря плетени чорапи над коляното, нещо като тези http://1.bp.blogspot.com/_uieTAO5W_lg/TLGJRV2bY6I/AAAAAAAAIgE/ps … inter20110014.jpg ?

Общи условия

Активация на акаунт