Къде в Пловдив???-25

• 62 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Ами, значи, представи си, че има няколко фирми, които поддържат транспорта на пловдив - едната е Градски транспорт, другата е Хеброс бус, третата е Меритранс, има и още. Всеки превозвач си има линии - например, аз ползвам Хеброс бус с линия 15, той поддържа и още 4-5 линии автобуси. Градски транспорт поддържат доста автобуси, например 27 е една от тях.
Та, в зависимост кои линии ползваш, си към съответен превозвач - и според това къде му е офисът, отиваш там за карта. В случая - Градски транспорт продават карти на Байкал и на Родопи, Север и Юг автогарите. най-добре, за цена, се обади в Байкал или на Родопи. Имаше телефони по сайтовете.
Картата за моя автобус (15) струва 30лв. за един месец, Подозирам, че е по-скъпо, защото е частен превозвач. Не знам дали мога да ползвам и другите автобуси към фирмата, логично е да мога, но не са ми казали такова нещо, когато исках да си купя карта...
Градски транспорт предлагат карти за всичките си линии и както казах, според мен цена от 30лв. е ок за 1 месец. Наистина най-добре питай, макар че майка ти вече е получила тази информация:) те по тези офиси са малко в космоса, та не бих се учудила да отговарят автоматично без да мислят много много, и после като идеш на място, да се окаже че нещата не са баш така, както са ти казали Crazy
Успех и извинявай за дългия пост Blush

# 406
  • Пловдив
А картите, издавани от Градски транспорт за цялата градска мрежа, важат ли и за частните автобуси? Преди важаха...
Ученическите и пенсионерските също важат, логично е и нормалните да важат.  Flutter

# 407
те по тези офиси са малко в космоса, та не бих се учудила да отговарят автоматично без да мислят много много, и после като идеш на място, да се окаже че нещата не са баш така, както са ти казали Crazy

Аз затова съм толкова невярваща  Laughing  Hug

Има абсолютна логика в това,което казваш за различните фирми.Много благодаря  Hug

# 408
не искам да ви обърквам по този въпрос, но мисля, че с подобни преимущества са само ученици, студенти, пенсионери и хора с увреждания...Най-добре да се пита, че всичко е много объркано...

Елфичка - за нищо Hug

# 409
  • Пловдив

кетъринг - мила кетъринг http://www.mila-catering.com/ или александър - гастро центъра - и двамата са много добри професионалисти
музика класика - четирите момичета, забравих им името ще се сетя и ще го напиша - имат много добър репертоар и са винаги в перфектен външен вид, пловдивчанки са, така че ще сте ок за хонорарите
светлинни ефекти - зависи какво имаш предвид, помисли и върху заря
аз лично мога да ти помогна с уникална декорация от балони - виж албуми ми украси - http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … D/100431903345270

ако искаш да се комбинира плат, хартия, балони - също го мога
водещ и ди джей ако ти трябват също мога да ти препоръчам
и много зависи какъв е офиса и ще се прави ли нещо тематично - наскоро правихме концепция за програма с момчетата от Багатур и демонстрация със стрелба с лък, така че може да се дадат много предложения ако ги искаш

Благодаря много за информацията   bouquet
С момичетата от квартета ще се свържа, с кетъринга също  Peace
Идеята за заря ми хареса, само не знам на къде да се насоча за нея  ooooh!
Повода е откриване на нов офис, с много официални гости сред които кметове, управители на големи фирми, ще има журналисти. Трябва да е изискано.

# 410
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва фото за снимки за карта. Някъде около Младежка или Четвъртък пазара , този район .   bouquet

Има фото на бул. Шести септември преди линията. От лявата страна се пада.

Благодаря за инфото   bouquet

# 411
Аз вярвам, че въпреки неиздадената бележка, нещата може да се решат в твоя полза.
Миналия месец накупих на децата гуменки, пантофи и не знам какво си за градина. Подреждам раницата за седмицата и видях, че новите гуменки са сцепени. Платът е сцепен на две. Става дума за сума под 10 лв, но ужасно много се ядосах, защото детето ги е носило 4 дни.  И все пак са Х10 лв. Понеже си пазих всички бележки от градинските покупки, бързо намерих въпросната. Отидох с бележката и въпреки неотзивчивостта на продавачката, като ме видя как решително си ги прибрах с касовата бележка, реши че ще има рекламация. След два дни ми се обадиха да си взема парите.
Сумата е незначителна, но така или иначе трябва да се купува нов чифт, реших че няма да ги хвърля тези пари в коша.
КЗП са ми помагали дори за малка сума. До един месец търговецът е длъжен да намери решение за рекламацията.
Не се оставяй, поискай да говориш със собственика.
Сега си в супер неприятна ситуация, хем са ти задържали парите, хем без документ, хем и обувки нямаш. Поне замяна да направят.
Да, неприятното е че няма нещо с което да ги заменя, както казах съм с проблемен крак и трябва много внимателно да избирам моделите...

В такъв случай са длъжни да ти върнат парите. Както казах действай смело със заплахи-кажи им колко е глобата за неиздадена касова, но съвета ми е да си говориш със собственика, безсмислено и да си губиш времето с продавачките-не зависи от тях решението. Но не се предавай, моля те! Трябва да има ред и това зависи от нас! Няма значение къде си ги купила, законът си е закон! Naughty

# 412
Миналата седмица от детската градина ни изпратиха два билета за безплатен цирк за деца под 5 г.
Цирка е Колизеум и пише, че до 09.10 ще са в Тракия. Е, бяха няколко дни до Лидл в Тракия, ама нещо вдигнаха шатрата и сега май там се настанява Балкански.

Някой да знае къде в Тракия е този Колизеум, че обещах да водя челядта и сега гледам филм...Simple Smile)))

# 413
  • Пловдив
Миналата седмица от детската градина ни изпратиха два билета за безплатен цирк за деца под 5 г.
Цирка е Колизеум и пише, че до 09.10 ще са в Тракия. Е, бяха няколко дни до Лидл в Тракия, ама нещо вдигнаха шатрата и сега май там се настанява Балкански.

Някой да знае къде в Тракия е този Колизеум, че обещах да водя челядта и сега гледам филм...Simple Smile)))

MiA,ние ходихме,но то беше за миналата седмица и май не беше до 9-ти,а до 2-3 Rolling EyesНещо такова ми се струва,че беше...
На детето му хареса,имало е много животни.

п.п. Някой да е виждал/купувал това...http://www.bgdrogeria.com/images/1_1700/969.JPG

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 09:16 от tandonova79

# 414
  • Пловдив
Ние ходихме в неделя и казаха, че е последното представление в нашия град. Явно нещо са сменили програмата.

# 415
Дали на Гладстон шият по поръчка завивки /или има готови / от едноцветно хасе? Отзиви за хасето? Да не е някое рехаво?

# 416
Ние ходихме в неделя и казаха, че е последното представление в нашия град. Явно нещо са сменили програмата.

Явно да, защото на моя билет пише, че са тук до 9-та дата. Ех, жалко!

# 417
Здравейте!

Къде има добра шивачка на дънки?
Не става въпрос да шие дънки,а да стесни едни  Thinking Въобще възможно лие?
Мъжки дънки,чисто нови,които са малко широки отгоре.Може ли да се коригират,но без да се разваля кройката и въобще цялостното изпълнение  newsm78
И колко би струвало?

# 418
  • София / Пловдив
Вече вървят реклами за цирк Балкански.

# 419
Момичета, пуснах тема и Наш Дом, и тук да попитам:

Трябва ни бояджия-латекс, за ново строителство. Стени + тавани = 250м2.
Може ли да препоръчате някого?

Мерси.

И за Цирк Балкански подробности може ли? Имам щерка на 2,7г, дали е подходящ за нея?

Общи условия

Активация на акаунт