Къде в Пловдив???-25

• 62 085
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,
сигурно някъде е писано за добра кетъринг фирма в Пловдив, но не успях да намеря.
Ще трябва да намеря и жива музика (класика), водещ, някакви светлинни ефекти и всичко необходимо за изискано откриване на нов офис. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна  Hug
Може и на ЛС. Благодаря!

кетъринг - мила кетъринг http://www.mila-catering.com/ или александър - гастро центъра - и двамата са много добри професионалисти
музика класика - четирите момичета, забравих им името ще се сетя и ще го напиша - имат много добър репертоар и са винаги в перфектен външен вид, пловдивчанки са, така че ще сте ок за хонорарите
светлинни ефекти - зависи какво имаш предвид, помисли и върху заря
аз лично мога да ти помогна с уникална декорация от балони - виж албуми ми украси - http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … D/100431903345270

ако искаш да се комбинира плат, хартия, балони - също го мога
водещ и ди джей ако ти трябват също мога да ти препоръчам
и много зависи какъв е офиса и ще се прави ли нещо тематично - наскоро правихме концепция за програма с момчетата от Багатур и демонстрация със стрелба с лък, така че може да се дадат много предложения ако ги искаш

# 391
  • Пловдив
Добре де съгласна съм , че трябва да си търсим правата, но дамата е обула обувките и ги е носила вече.  При нея се оказва здравословен проблем, а не дефект на обувките. В случая тя не е преценила правилно. И за чия сметка остава всичко това? Ако се върнат обувките, трябва да се изхвърлят според мен, подметката е изтъркана вече...
От друга страна ако е уважаваща себе си фирма и държи на добрия имидж би и върнала парите, за да не се разгласява това...и да не печели негативи!
Но на Руски....???

# 392
има право в седемдневен срок да върне нещата и не дължи обяснение
а това, че няма касова бележка, хайде моля ти се, пари ще й дават, за да не повдига въпроса
вече не сме 92ра година...

# 393
Знаете ли какви права имаме като клиенти купувачи?Къде мога да се запозная с такъв материал?
Казуса е следния: купих си от Ив.Вазов обувки , като ппреди това обясних на магазинерката че имам проблем с краката и не мога да нося всякакви обувки.Тя ме убеди че модела е точно това което търся действително обувките са много хубави точно такива каквито исках.С мерак ги  обух и тръгнах но още на следващата пресечка се отказах- проблемния крак  си каза думата и ги свалих  за да сложа моите.В случая лошото е че всичко това става в работно време  и а з нямам никаква възможност да се върна  в магазина, на следващия ден съм отново на работа и единствената ми възможност е да ги посетя пак по времето в което съм била предишния ден.Пропуснах - не ми беше издадена касова бележка/нещо нормално!/.В магазина ме посрещна друга магазинерка, която намръщено ми съобщи че ако искам мога да оставя обувките и когато ги продадат тогава могат да ми върнат парите.И аз им се вързах...Факта че не ми беше издадена касова бележка ме лиши от правото да върна обувките.Кажете ми вие какво мислите? Как е редно да постъпя? Има ли и други които са изпадали в подобна ситуация?
Можеш да им кажеш, че ще се обадиш в НАП, че не са ти издали касова бележка,(актът е 500лв за неиздадена касова бележка) и в Комисията за защита на потребителите. В повечето случаи това помага.

# 394
al4ojb, на мен ми трябва дървен материал, защото не мога да отделя средства, но мога да се опитам да направя свястна къщичка, ако намеря евтини дъски от някъде...  Rolling Eyes
Там май има ,но не съм сигурна .

# 395
Добре де съгласна съм , че трябва да си търсим правата, но дамата е обула обувките и ги е носила вече.  При нея се оказва здравословен проблем, а не дефект на обувките. В случая тя не е преценила правилно. И за чия сметка остава всичко това? Ако се върнат обувките, трябва да се изхвърлят според мен, подметката е изтъркана вече...
От друга страна ако е уважаваща себе си фирма и държи на добрия имидж би и върнала парите, за да не се разгласява това...и да не печели негативи!
Но на Руски....???
Мила, обувките ги връщам във вида в който съм ги купила 1към 1 с тези от магазина/няма нито изтъркано нито жулнато , нищо.А това за Руски не го разбрах?какво искате да кажете?

# 396
  • Пловдив
Зачудих се колко са квалитетни там магазините и дали държат на имиджа си!
Нищо конкретно,нищо лично!

# 397
Аз вярвам, че въпреки неиздадената бележка, нещата може да се решат в твоя полза.
Миналия месец накупих на децата гуменки, пантофи и не знам какво си за градина. Подреждам раницата за седмицата и видях, че новите гуменки са сцепени. Платът е сцепен на две. Става дума за сума под 10 лв, но ужасно много се ядосах, защото детето ги е носило 4 дни.  И все пак са Х10 лв. Понеже си пазих всички бележки от градинските покупки, бързо намерих въпросната. Отидох с бележката и въпреки неотзивчивостта на продавачката, като ме видя как решително си ги прибрах с касовата бележка, реши че ще има рекламация. След два дни ми се обадиха да си взема парите.
Сумата е незначителна, но така или иначе трябва да се купува нов чифт, реших че няма да ги хвърля тези пари в коша.
КЗП са ми помагали дори за малка сума. До един месец търговецът е длъжен да намери решение за рекламацията.
Не се оставяй, поискай да говориш със собственика.
Сега си в супер неприятна ситуация, хем са ти задържали парите, хем без документ, хем и обувки нямаш. Поне замяна да направят.

# 398
Зачудих се колко са квалитетни там магазините и дали държат на имиджа си!
Нищо конкретно,нищо лично!
Става дума за един от магазините на ул. Ив. Вазов и обувки производство на Пещера...

# 399
Аз вярвам, че въпреки неиздадената бележка, нещата може да се решат в твоя полза.
Миналия месец накупих на децата гуменки, пантофи и не знам какво си за градина. Подреждам раницата за седмицата и видях, че новите гуменки са сцепени. Платът е сцепен на две. Става дума за сума под 10 лв, но ужасно много се ядосах, защото детето ги е носило 4 дни.  И все пак са Х10 лв. Понеже си пазих всички бележки от градинските покупки, бързо намерих въпросната. Отидох с бележката и въпреки неотзивчивостта на продавачката, като ме видя как решително си ги прибрах с касовата бележка, реши че ще има рекламация. След два дни ми се обадиха да си взема парите.
Сумата е незначителна, но така или иначе трябва да се купува нов чифт, реших че няма да ги хвърля тези пари в коша.
КЗП са ми помагали дори за малка сума. До един месец търговецът е длъжен да намери решение за рекламацията.
Не се оставяй, поискай да говориш със собственика.
Сега си в супер неприятна ситуация, хем са ти задържали парите, хем без документ, хем и обувки нямаш. Поне замяна да направят.
Да, неприятното е че няма нещо с което да ги заменя, както казах съм с проблемен крак и трябва много внимателно да избирам моделите...

# 400
Къде има Зара? Има ли Масимо Дюти, Кредо или Луксима?

# 401
  • Бг
Момичета, някоя от вас да знае къде правят поправка на дрехи машинно плетиво.
Взех една жилетка на мъжа ми от един сайт, но не съм го преценила добре и сега му е огромна  hahaha.
Ще съм благодарна ако някоя от вас знае и ме насочи. Благодаря предварително.

# 402
Здравейте!

Аз пак да питам нещо,но този път за транспортните карти.
Имате ли представа колко струва карта за един месец за всички линии в града?
Майка ми днес питала на гара Филипово и й казали 30 лв от Байкал,но се съмнява да е толкова малко  Thinking

# 403
Елфичка, писах няколко странички по-назад, че имах и аз този страхотен проблем с картите.
Кажи първо за Градски транспорт ли става въпрос, или за конкретна линия на някой частен превозвач?
Мога да помогна само за второто - за първото не съм се интересувала, но 30лв. за Градски транспорт, за 1 месец, ми се струва ок сума.

# 404
Елфичка, писах няколко странички по-назад, че имах и аз този страхотен проблем с картите.
Кажи първо за Градски транспорт ли става въпрос, или за конкретна линия на някой частен превозвач?
Мога да помогна само за второто - за първото не съм се интересувала, но 30лв. за Градски транспорт, за 1 месец, ми се струва ок сума.

Амиии....става въпрос за карта за всички линии  Thinking Не само за една  newsm78
Незнам как точно стои въпроса с линииите,може би за тези,които са конкретно към"Градски транспорт"  newsm78 Или може за всичките линии  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт