Къде в Пловдив???-25

• 62 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, знаете ли някъде склад за евтини дървени дъски, може и такива отпадъчни парчета?  Rolling Eyes
Интересувам се за кучешка къщичка, която искам да направя, за да приютя в нас едно бездомно кученце, което вече обезпаразитих и трябва да го направя преди да дойде зимата...  Rolling Eyes
Ако някой знае къде продават или някакво друго решение на поносима цена, моля да казва.  Peace   bouquet
Къщи за кучета има под моста от сточна към мебелна къща .

# 376
  • Пловдив
bim_bam, не се бях замисляла за такъв вариант... Благодаря за идеята   bouquet

# 377
По магазините тип "Всичко за един лев".Онзи ден гледах точно с като първата-ама дали беше в "Хит" или в "Панда",ще те излъжа.....

# 378
al4ojb, на мен ми трябва дървен материал, защото не мога да отделя средства, но мога да се опитам да направя свястна къщичка, ако намеря евтини дъски от някъде...  Rolling Eyes

# 379
Бенджи , Люба благодаря,ще проверя и в тези магазини,защото в кварталните 'левчета' съм питала,но нямат.

# 380
  • Пловдив
Момичета, къде в Кичука има хубав фитнес подходящ за жени?

# 381
  • Пловдив
Моничета, къде в Кичука има хубав фитнес подходящ за жени?

фитнес Рефлекс.намира се на македония в близост до салон Джофра.не е само женски фитнес,но има  хубави уреди за жени-за дупе,бедра,кростренажори

# 382
  • Пловдив

фитнес Рефлекс.намира се на македония в близост до салон Джофра.не е само женски фитнес,но има  хубави уреди за жени-за дупе,бедра,кростренажори
Благодаря

# 383
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва фото за снимки за карта. Някъде около Младежка или Четвъртък пазара , този район .   bouquet

# 384
Знаете ли какви права имаме като клиенти купувачи?Къде мога да се запозная с такъв материал?
Казуса е следния: купих си от Ив.Вазов обувки , като ппреди това обясних на магазинерката че имам проблем с краката и не мога да нося всякакви обувки.Тя ме убеди че модела е точно това което търся действително обувките са много хубави точно такива каквито исках.С мерак ги  обух и тръгнах но още на следващата пресечка се отказах- проблемния крак  си каза думата и ги свалих  за да сложа моите.В случая лошото е че всичко това става в работно време  и а з нямам никаква възможност да се върна  в магазина, на следващия ден съм отново на работа и единствената ми възможност е да ги посетя пак по времето в което съм била предишния ден.Пропуснах - не ми беше издадена касова бележка/нещо нормално!/.В магазина ме посрещна друга магазинерка, която намръщено ми съобщи че ако искам мога да оставя обувките и когато ги продадат тогава могат да ми върнат парите.И аз им се вързах...Факта че не ми беше издадена касова бележка ме лиши от правото да върна обувките.Кажете ми вие какво мислите? Как е редно да постъпя? Има ли и други които са изпадали в подобна ситуация?

# 385
evrovioleta, то и наличието на кас. бележка не ти дава право да ги върнеш,  това е! Законът за защита /уж/ на потребителите така е написан,че по-скоро  защитава продавачите , а не купувачите. И да пишеш жалба на КЗП не ми се вярва , да ти помогнат. За мен това е една от многото паразитни организации, на които изкарваме заплатите!

# 386
  • Пловдив
Здравейте момичета,
сигурно някъде е писано за добра кетъринг фирма в Пловдив, но не успях да намеря.
Ще трябва да намеря и жива музика (класика), водещ, някакви светлинни ефекти и всичко необходимо за изискано откриване на нов офис. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна  Hug
Може и на ЛС. Благодаря!

# 387
  • София / Пловдив
Здравейте момичета,
сигурно някъде е писано за добра кетъринг фирма в Пловдив, но не успях да намеря.
Ще трябва да намеря и жива музика (класика), водещ, някакви светлинни ефекти и всичко необходимо за изискано откриване на нов офис. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна  Hug
Може и на ЛС. Благодаря!

За кетъринга - не съм сигурна, че мога да ти помогна. За останалите неща ще ти пиша на ЛС.

# 388
Знаете ли какви права имаме като клиенти купувачи?Къде мога да се запозная с такъв материал?
Казуса е следния: купих си от Ив.Вазов обувки , като ппреди това обясних на магазинерката че имам проблем с краката и не мога да нося всякакви обувки.Тя ме убеди че модела е точно това което търся действително обувките са много хубави точно такива каквито исках.С мерак ги  обух и тръгнах но още на следващата пресечка се отказах- проблемния крак  си каза думата и ги свалих  за да сложа моите.В случая лошото е че всичко това става в работно време  и а з нямам никаква възможност да се върна  в магазина, на следващия ден съм отново на работа и единствената ми възможност е да ги посетя пак по времето в което съм била предишния ден.Пропуснах - не ми беше издадена касова бележка/нещо нормално!/.В магазина ме посрещна друга магазинерка, която намръщено ми съобщи че ако искам мога да оставя обувките и когато ги продадат тогава могат да ми върнат парите.И аз им се вързах...Факта че не ми беше издадена касова бележка ме лиши от правото да върна обувките.Кажете ми вие какво мислите? Как е редно да постъпя? Има ли и други които са изпадали в подобна ситуация?

Закон за защита на потребителите / http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678 /, имаш право да върнеш в 3 дневен срок и то без обяснение. Но ти трябва касова бележка. Искайте си бележки, момичета. Иначе няма никакъв начин да докажеш място и дата на покупка! Може да опиташ следното-иди, поискай да говориш със собственика. Ако не дават контакт, веднага заплаши с комисия за защита на потребителя и да кажем Господари на ефира. Кажи на собственика, че ако не ти върнат парите, ще подаде сигнал в данъчното за неиздаване на касови бележки. Мисля, че ще свърши работа...Такъв тип хора се вилият от заплахи за съжаление, от друго не разбират.

# 389
  • No Line On The Horizon
Момичета, спешно ми трябва фото за снимки за карта. Някъде около Младежка или Четвъртък пазара , този район .   bouquet

Има фото на бул. Шести септември преди линията. От лявата страна се пада.

Общи условия

Активация на акаунт