Къде в Пловдив???-25

• 62 076
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, пуснах тема и Наш Дом, и тук да попитам:

Трябва ни бояджия-латекс, за ново строителство. Стени + тавани = 250м2.
Може ли да препоръчате някого?

Мерси.

И за Цирк Балкански подробности може ли? Имам щерка на 2,7г, дали е подходящ за нея?

Моите бяха на толкова за първи път като ги заведох на цирк. Не се впечатлиха особено, трудно стояха толкова дълго време, въпреки почивката. Освен това доста ги притесни силния звук и даже младежът искаше да си ходи.
Но това  е при моите деца Wink, на твоето може да му хареса.

# 421
  • Пловдив
За цирка мисля,че не е подходящ за деца,поне не толкова малки...Повече от програмата е акробатика.

За майстор...ще питам и ако може ще пиша на ЛС.

# 422
smarfietka_, не мога да ти пратя съобщение, изчисти си пощата.  Simple Smile

Съжалявам за офф топика.  Embarassed

# 423
Момичета има някакъв проблем с получаването на ЛС

# 424
Тони бяха с баща си лятото в Бургас на това представление на Балкански.
Е и на двамата им беше .. по-скоро скучно Simple Smile И доста от децата бяха разочаровани след представлението.
Тони съм го водила 2 годишен и на Арлекино (май така беше) - демек малък цирк. Пак не беше особено впечетлен Simple Smile

Но Балкански съвсем не мисля, че е подходящ..

# 425
И моя син на около 3 години отиде за първи път и след 5 мин излезли, защото се изплашил от клоуна...Май са малки, те не се задържат толкова дълго на едно място още:)

# 426
Момичета,аз и др път съм питала за пердета в града-но знаете ли фирма,която идва на място т.е по домовете да вземе размери и дали това оскъпява поръчката....
Благодаря предварително!

# 427
а някой да знае къде се продават бархетни зимни чаршафи?Благодаря

# 428
Здравейте!

Къде има добра шивачка на дънки?
Не става въпрос да шие дънки,а да стесни едни  Thinking Въобще възможно лие?
Мъжки дънки,чисто нови,които са малко широки отгоре.Може ли да се коригират,но без да се разваля кройката и въобще цялостното изпълнение  newsm78
И колко би струвало?
Зълвата стеснява скоро едни при една шивачка по улицата срещу Маркет сентър, която върви покрай градската тоалетна на Капитан Райчо. Шивачката се намира след ателието за поправки на чанти. Изрусена е, на средна възраст. Тя и обясняваше как се била специализирала в дънки. 10лв е взела, но два пъти ги преправя, защото зълвата искаше още корекции след първия път. По принцип тя не живее в БГ и лятото носи неща винаги при тази шивачка и може да я таксуват по френски цени Simple Smile

# 429
JeniB много ти благодаря за инфото  Hug
Казах на брат ми и ще я посети тези дни.

# 430
Момичета,аз и др път съм питала за пердета в града-но знаете ли фирма,която идва на място т.е по домовете да вземе размери и дали това оскъпява поръчката....
Благодаря предварително!
me4koni, магазинът, който е срещу аптека "Тримонциум" извършват такава услуга и не се оскъпява поръчката. Някое от момичетата в темата си спомням, че беше писало, че някои от пердетата им са по-скъпи отколкото на други места, явно са си го калкулирали в цената.  Peace Оттам съм поръчвала 3 пъти пердета и съм много доволна. Единият път ги върнах, защото бяха къси и ми ушиха нови, явно грешно бяха подали данни за височината, бяха поне 5 см над паркета, а аз исках да са максимум 2 см.

# 431
Благодаря предварително!
В момента не мога да цитирам името на фирмата, само тел. на собственичката - 0887867394 Теофана.  Идва на място с еди куфар каталози с цени. Самата тя може да ти препоръча/ ако желаеш/ кое ще пасва на обстановката и задължително лично тя си взема размерите, за да няма недоразумения после. Снемането на размерите по никакъв начин не се отразява върху цената на поръчката - това е един вид застраховка от сгрешени сантиметри.
Успех!!! Peace

# 432
Мери,Лъки-благодаря  bouquet

# 433
  • Пловдив
а някой да знае къде се продават бархетни зимни чаршафи?Благодаря

Аз нали все обикалям за чаршафи  Blush- бархетни има в магазина на Мария Луиза, който е на ъгъл при пешеходния светофар. Единични бройки имаше и в магазина на Гладстон, пак на ъгъла на светофата.
В Beauty Home също имаха, но фирмения магазин в капана вече го няма, наскоро срещах табелка, че се продават техни продукти в магазина на малката главна, който е малко след книжарница Отец Пайсийй. Знам, че техни продукти има и някъде около Новотела, но не съм ходила и не мога да дам подробности.

# 434
благодаря portokalche  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт