Къде в Пловдив???-25

• 62 037
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Цирка си е до Лидл,от 6-ти до 30-ти ще е там!Снощи беше пълно с коли като минавахме,явно интереса е голям,както винаги де,това си е Балкански!

Може, миналата седмица беше там другия цирк, явно са чакали да си тръгне той и да разпъне шатрите Балкански. Казах, че бяха и двата, поне камионите на Балкански бяха спрени пред 14 блок на поляните, явно са чакали да приберат другия и да се настанят те!  Simple Smile

# 451
  • о`майна лунна нощ е
 Peace
Наистина в един момент на едно и също място бяха и двата цирка, но Балкански изчакваше другите, да си съберат шатрите и на следващия ден се разпънаха те. Има каса почти на булеварда - нещо като каравана, точно за продажбата на билети.

# 452
Момичета нуждая се от съвет  PraynigДъщеря ми има нужда от добър АГдоктор по патологична бременност.Първата бременост имаше увреждане на плода  CryСега търсим специалист.Моля ако някой има наблюдения лични да пише   bouquet
Предварително Ви благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 453
  • Пловдив
   Момичета, не съм сигурна че тук е мястото за въпроса ми, но бихте ли споделили някакви впечатления от частните детски градини в Пловдив.Предварително благодаря.

# 454
  • Пловдив
знаете ли дали магазин OVIESSE в мола се премести някъде другаде или окончателно затвори?

# 455
  • Пловдив
знаете ли дали магазин OVIESSE в мола се премести някъде другаде или окончателно затвори?

По всяка вероятност е затворил, защото и в София вече го няма. За Мол-а на "Цариградско шосе" става въпрос.  Peace

# 456
   Момичета, не съм сигурна че тук е мястото за въпроса ми, но бихте ли споделили някакви впечатления от частните детски градини в Пловдив.Предварително благодаря.
Намери темата за градините в Нашите деца. Там сме ги коментирали Peace

# 457
  • Пловдив
Някой да знае къде има космати ботуши-равни.......ще ме побърка тази моя дъщеря newsm78

# 458

Овиесе ще отвори на същото място където досега, пак ще си работи

# 459
Момичета нуждая се от съвет  PraynigДъщеря ми има нужда от добър АГдоктор по патологична бременност.Първата бременост имаше увреждане на плода  CryСега търсим специалист.Моля ако някой има наблюдения лични да пише   bouquet

Мен ме следеше Матеев в клиниката си Бора,в края се насочих към София.
Това и при двете ми бременности.

# 460
... относно цирка - всяка година го посещаваме и този път пак беше страхотно - да, имаше лъвове, страхотни акробати, а номера с колелото е буквално убийствен...  Заслужава си!!!

# 461
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя тава, в която може да се вари сладко и лютеница. Ще я ползвам на котлон. Интересуваме също и цена.

# 462

Мен ме следеше Матеев в клиниката си Бора,в края се насочих към София.
Това и при двете ми бременности.
Много ти благодаря !!!

# 463
Момичета търся спешно ъглова мека мебел, моля за координати на магазини където мога да намеря качествени дивани. Обиколих Галеро, Нова идея, Зона фор хоум и някои по-малки магазини, но трагедия-на всякъде едни и същи боклуци, сега се отървах от един такъв, искам нов удобен диван!!!!

# 464
Момичета, понеже вчера даваха по новините за смяната на топломери, но говореха за София. Тази година ще сменят ли и в Пловдив топломерите или още не им е дошло времето?

Общи условия

Активация на акаунт