Къде в Пловдив???-25

• 61 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
За бойлери - подкрепям изцяло мнението на Алекса Simple Smile

# 556
За бойлери - подкрепям изцяло мнението на Алекса Simple Smile

И аз имам бойлер на "Матев" и съм доволна. Купих го от складовете на Брезовско шосе.

# 557
  • Пловдив
Една позната правеше пречистване и пиеше дестилирана вода, която до колкото си спомням купуваше от аптеките  Peace

# 558
Момичета, чувала съм, че е доста опасно да се пие дестилирана вода в големи количества, защото може да се наруши минералният баланс в организма. Мери, надявам се, че ще консумираш разумно и информирано:)

Въпрос, виждали ли сте в Пловдив да се продава уред за сребърна вода. Изключвам магазин Самоздрав, някъде другаде да сте виждали и ако се сещате за цена?

А знаете ли къде се продава сребро 99,99 % чисто? Много благодаря:)

# 559
  • Пловдив
За сребро питай в Tavex на главната /Джумаята/. Те продават злато на кюлчета, инвестиционни и колекционерски монети и сигурно продават и сребро с такава висока проба. По златарските магазини едва ли.  Thinking

# 560
  • Пловдив
MiaMIa, сребърна вода има готова във всички аптеки и по здравословните магазини...Аз купувам горе- долу веднъж годишно...Не виждам смисъл от цял уред...И с нея не трябва да се прекалява...Ама ти си знаеш, де...

# 561
  • Пловдив
Момичета, някой да се сеща за магазин/склад, от където да купя дебел дунапрен - например 15см, с размер около 130см/70см. ?? Махнахме горното ниво на детската кошара и се оказа, че долното е малко по-широко и по-дълго и матракът не става.  Thinking

# 562
Lady Guga, дунапрени по размер режат в един склад на Коматевско шосе, срещу
сладкарница Попимони, а съм виждала също и в бившата Молдавия при килимите
на подземния етаж.

# 563
  • Пловдив
Дунапрен продават и в магазинчето за дамаски на Събота пазара - в кооперацията срещу Тото-то.
За ориентир мога да ти кажа две цени - 140/200 с дебелина 5см- 40лв ; 160-200 с дебелина 10см. - 60лв. Има и малки размери просто споделям това, което съм проучвала  Peace

# 564
Значи, някой да знае в Пловдив около стадион Ботев- цех за правене на кифли, кроасани и отдолу имало малко фирмено магазинче на мн изгодни цени. Има ли някой който живее в онзи район и знае нещо по въпроса ?! newsm78

# 565
  • Пловдив
Значи, някой да знае в Пловдив около стадион Ботев- цех за правене на кифли, кроасани и отдолу имало малко фирмено магазинче на мн изгодни цени. Има ли някой който живее в онзи район и знае нещо по въпроса ?! newsm78

Някога имаше 22 карата в двора на касата на ВиК (на светофарите), но мисля, че вече ги няма. Ако някой има актуална информация...

# 566
  • Майничка

Преди няколко години купувахме от 22 карата (май), като тръгнеш от х-л "Норис" към кръстовището на "Богомил" и "Източен", на ъгъла, непосредствено преди кръстовището, вдясно в двора, където има мебели, матраци и т.н. не съм сигурна дали още го има цеха, но там може да попиташ.

# 567
  • Пловдив
Момичета, знаете ли от къде най-изгодно може да се купи килим/мокет тип шаги на метър, тъй като размера, който ми трябва е нестандартен. Мисля да купя на метър и да си го окантя допълнително. И по принцип, ако имате някакви наблюдения за тези настилки да кажете.

# 568
portokalche и  gargamela  благодаря ви за бързия отговор, дано се намери някой с актуална информация.

# 569
  • София

Преди няколко години купувахме от 22 карата (май), като тръгнеш от х-л "Норис" към кръстовището на "Богомил" и "Източен", на ъгъла, непосредствено преди кръстовището, вдясно в двора, където има мебели, матраци и т.н. не съм сигурна дали още го има цеха, но там може да попиташ.

Да, точно там беше, но отдавна я няма фабриката там. Доколкото знам се преместиха на Кукленско шосе, но къде точно не знам.

Общи условия

Активация на акаунт