ФУТБОЛНИ фенове ..::13::..

• 21 930
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Блу, ще се моля всичко да мине добре на операцията!

А за лудогорските хали.. ще видим кой кого.  Twisted Evil

# 361
Благодаря ви!  Hug

# 362
  • София
Блу  Flowers Four Leaf Clover и аз ще му изпратя положителна енергия и стискам палци. С теб сме!

# 363
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Момичета, утре (22-ри) ще правят на татко операция на сърцето, моля ви да стискате палци, малко положителна енергия  Praynig
Стискаме му палци Блу  Peace Peace Peace

# 364
  • España
Блу с теб съм мила!!!!!!  Hug

Сори че ви емвам от сабалянта, обаче едно нещо не мога да си обясня , някой ако разбира или знае нека ми разясни, моля!!!

Ето я тук долу прословутата Мадам Ба менъжер с неустановени отношения с бившата черна перла на Левски  Гара Дембеле   http://www.livesport.bg/Madam-Ba-tragna-po-stapkite-na-Dembele---krie-se-ot-jurnalisti-25171,

която сега прави големи спънки и на футболиста и на клубовете му с меркантилен оттенък Mr. Green

Сега....,  с вас се знаем вече две години време , с някои и сме се виждали  лично...,   обяснете ми ,моля ,с какво тази дама примерно буди повече доверие  у българските футболни люде от мен,щото нейните футболисти ги вземат, а аз, когато преди няколко години предлагах имена на родни наши клубове   дори не ми обърнаха внимание! newsm78 При това аз, на времето, както вече някъде отбелязах, им дадох имена като Ромарик (настоящ играч на Еспаньол)  Чико ( неизменно в първа фpенска дивизия)  и дори  Я я Туре( като младо агне Laughing),  за когото ми бе отговорено, че" това, че брат му бил голям футболист в ПШ, не значело, че и той ще стане такъв" #Crazy...    Тези футболисти вече отдавна не са наши, разбира се,  надушиха ги големите акули в бизнеса  и виждаме как чудесно им се развива кариерата, но   от тогава още съм се зарекла да не предлагаме нищо в България ,но ме е яд като я видях тази дама от горния материал.... #Cussing out
И още нещо пак в този дух,-  на моите хора от Лудогорец само намекнах ,че имам познати  и връзки на африканския и латино-американския футболен пазар и ако не  друго, поне мога да им издиря информация за реалното състояние на футболисти, които им предлагат , при това абсолютно и единствено от любов към града и родния ни клуб!!!!  Взеха един аржентинец незнайно за мен как, за който знаех, че работа няма да им свърши, но  нищо....   и ето, въпросният сънародник на мъжа ми е първият чужденец с разтрогнат договор от pазградския клуб  ..... Rolling Eyesаз им предложих един колумбиец който сега играе от няколко месеца в Италия успешно...............

Не знам как стават нещата в България   просто .... Rolling Eyes newsm78 #Crazy  И дали ще се окаже и този път верно  народното прозрение че" никой не е пророк в собствената си държава"?!

В този ред на мисли и за друго се сещам , това лято ,като си  бях в Бг една моя приятелка направи материал за Дарик за съпруга ми  ето тук  http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=771630
доста добре й се получи материалът, но нямаше никакъв отзвук  дори от мои близки чух думи в смисъл ,че " той мъжът ти да ,ама ти да видиш една бг-стриптийзьорка как се познавала със Саади... #Crazy за какво изобщо си говорим....../!
А за познанството ни с Марадона повечето хора в Бг в частност в Рз ме гледат все едно съм излязла в едноседмичен отпуск от Карлуково.... Rolling Eyes #Crazy

Преди 2 години, когато Стоичков стана треньор на Мамелуди Съндаунс в ЮАР нарисах няколко материала за клуба, все пак съпругът ми преди това беше работил там и за разлика от сънародника ни стана шампион на ЮАР и спечели няколко купи, а и собственикът на клуба е кръсник на големия ми син....  Но, когато започнах да пиша обективната истина за разни явно живеещи само в жадното за жълти сензации болно съзнание на някои пишещи братя диаманти яхти злата и пръстени ,  отново се получи "Карлуковския синдром" Laughing и спряха да ми обръщат внимание !
Да не бъда разбрана грешно ,  не преследвам лесна слава  , още по-малко в България просто ми е любопитно аз ли съм нещо сбъркана та хората не ме възприемат сериозно или какво newsm78

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 08:38 от dyvaromi

# 365
Добро утро.Блу започвам и аз да стискам палци  fingerscrossed: dyvaromi няма какво да се чудиш,всичко в България е сбъркано по някакъв начин и затова сме на това дереже.

# 366
dyvaromi, аз не разбирам толкова много, колкото ти що се отнася до футбол на хммм второ равнище  Thinking , но знаеш, че при нас не се случват нещата на някаква обективна база. Това е все едно да се чудим защо деца от музикални риалити програми остават след предаването в трета глуха, а Николета Лозанова направи песен с никакви качества на професионален продукт и за нея се говори повече, отколкото за можещите. Та така си мисля, че е и във футбола.

# 367
  • Mars Hotel
Роми, какво да ти кажа... Hug
Мой приятел е много навътре в журналистическата гилдия и твърди, че в България няма обективни медии. Всички, или поне масовите, изпълняват поръчки и публикуват само материали, одобрени "отгоре".
Публична тайна е, че нещата стоят по същия начин и във футбола ни - лични интереси, пари, връзки...
Освен това, знаеш, че в България сериозно страдаме от синдрома "никой не е пророк в собствената си страна". И всичко това в комбинация - ето то положението.

Не си го слагай на сърце, за съжаление чалгата е повсеместна у нас, и не говоря за музиката.

Блу,   Hug, успех на татко!

# 368
  • Ænima/Albuquerque
Блу   Hug Flowers Four Leaf Clover

# 369
Благодаря на всички ви!!  Hug Hug Hug
Операцията мина благополучно, сега 48 часа ще е на командно дишане и в петък живи и здрави, ще можем да го видим! Още веднъж благодаря много!

# 370
Рали  Hug  hug най-страшното  е минало оттук нататък само положителни емоции  Praynig
Роми в тази наша смотана държавичка така стоят нещата. Предполагам на две три години вземат някого защото го заслужава, всички останали са на стринка ти на втория братовчед внука.. и разбира се преди да му разгледат молбата е "почерпил"
Щом това ти е интересно продължавай смело напред, все някога ще ти обърнат внимание и ще стане, дерзай  Hug Аз вярвам, че щом човек има мечта значи му е даден и шанса да я осъществи  Hug

# 371
Прекрасна новина! Сега ще се молим за бързо възстановяване!

Eто с кои играчи ще играем за победата в Овча купел цък

Послепис: много ще се радвам ако подкрепите "Лакове за нокти" в тези номинации  Praynig

# 372
  • España
Блу, мнооооооого се радвам!!!!!  bouquet

Ани, това далеч не ми е мечта, отдавна съм се отказала, поне за България! Rolling Eyes  Обаче тая, като я видях и" ми падна пердето" просто!!!!
Блакисбак, не знам какви са тези номинации ,но да знаеш че съм ти ударила едно рамо!

# 373
Супер сте!   bouquet
Роми, вярвам ,че някой ден ще се радваме на звезда в бг първенството, пратена от теб Simple Smile  Hug
blackisback, и аз гласувах  Peace

# 374
  • Mars Hotel
Блу, радвам се, че всичко е минало добре!

Общи условия

Активация на акаунт