Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на разговор и обсъждане във форума?
Какви са плановете на Челси за нов стадион?
Какво е мнението на хората за евентуалното завръщане на Бербатов в националния отбор по футбол на България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на разговор и обсъждане във форума?
-
Какви са плановете на Челси за нов стадион?
-
Какво е мнението на хората за евентуалното завръщане на Бербатов в националния отбор по футбол на България?
-
Какво е текущото състояние на националния отбор по футбол на България?
-
Какви са мненията на хората за треньора на националния отбор?
и аз ще му изпратя положителна енергия и стискам палци. С теб сме!

При това аз, на времето, както вече някъде отбелязах, им дадох имена като Ромарик (настоящ играч на Еспаньол) Чико ( неизменно в първа фpенска дивизия) и дори Я я Туре( като младо агне
... Тези футболисти вече отдавна не са наши, разбира се, надушиха ги големите акули в бизнеса и виждаме как чудесно им се развива кариерата, но от тогава още съм се зарекла да не предлагаме нищо в България ,но ме е яд като я видях тази дама от горния материал.... 
Добро утро.Блу започвам и аз да стискам палци
: dyvaromi няма какво да се чудиш,всичко в България е сбъркано по някакъв начин и затова сме на това дереже.
, но знаеш, че при нас не се случват нещата на някаква обективна база. Това е все едно да се чудим защо деца от музикални риалити програми остават след предаването в трета глуха, а Николета Лозанова направи песен с никакви качества на професионален продукт и за нея се говори повече, отколкото за можещите. Та така си мисля, че е и във футбола.
най-страшното е минало оттук нататък само положителни емоции