ФУТБОЛНИ фенове ..::13::..

• 20 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Е как да не се коментира ....   Под бг-футбол аз разбирам ЛУДОГОРЕЦ!!! Laughing То другото футбол ли е ....  мишоци някакви се плюят и боричкат в калната локва ,наречена родно футболно първенство!!! Rolling Eyes
Много грубо...  Rolling Eyes  Не, че няма да се съглася за формАта на "А"П(рофесионална) Футболна Група, ноооо Берое са голям отбор!!! Балкански голмайстор, с положителен баланс в ЕКТ, много моля да не се обиждаме сега..  yes   
Харесват ми много Лудогорец, първият мач ни смазаха тук у дома (бях и на двата мача), вторият път за купата за малко да ги излъжем.. Радвам ви се и на тоя фен "милионера", дано повече такива хора в БГ футбола и дано успее човека..
Но ме съмнява маститите президенти на столичните клубове и "мецената" Гриша, да се пуснат така леко по пързалката..  Никой не играе честно тук, няма значение какви пари си вложил или какво желание да изградиш нещо качествено като стадион, или добър отбор и класна игра. Тука ще гледат да ви смачкат Роми, вярвай ми, това ще стане рано или късно.
Надявам се да греша, но просто няма футбол в България, няма честна игра. И опити като този на Домусчиев водят до задънена улица. Евала им правя, че се пробват хората да направят нещо и ми е кеф като пердашат столичните отбори.  Mr. Green   

# 646
Е как да не се коментира ....   Под бг-футбол аз разбирам ЛУДОГОРЕЦ!!! Laughing То другото футбол ли е ....  мишоци някакви се плюят и боричкат в калната локва ,наречена родно футболно първенство!!! Rolling Eyes
Много грубо...  Rolling Eyes

Съгласна съм. Много е обидно това отношение. Уважавам феновете на всеки отбор, който и да е той. Не толерирам такова отношение, още повече, когато не отговаря на истината. Аз също мога да направя отбор, стига да имам пари. А Лудогорец определено разполагат с такива. Накупиха добри футболисти и айде да плюем по другите отбори. Явно тази формула работи, Литекс преди години направиха същото. В пазарни условия, каквито са нашите, това е възможно, не казвам нищо срещу него, отношението на феновете е обидно.

А вчерашния мач на Челси и Уигън беше много забавен  Laughing Жалко, че не дадоха дузпа заради онзи хандбалист. Щеше да стане и по- интересно.

# 647
  • Срещу планината:)

Честно,аз съм твърдо не  Crossing Arms ,да ми влизат по вторият начин.
ако са били за там да са се класирали директно Crossing Arms Naughty

# 648
Добро утро.Благодаря ви за подкрепата,онкокомисията реши,че моят съпруг няма нужда от химиотерапия,ще ходи на три месеца на контролни прегледи   bouquet

# 649
  • Mars Hotel
Браво, Гри! Добра новина и дано нещата се подобряват и занапред!  bouquet

# 650
  • España
Гричудесни новини!!! Hug

Не ми се връзвайте когато говоря за бг-футбола и Лудогорец в частност деее!  Аз го казвам в метафоричния смисъл на думата! Знам че Берое играе доста добре а и аз съм си левскарче откакто се помня За това и ми е мъчно за всичко което става в родното ни футболно първенство през последните години не съм си и помисляля да нападам запалянковците на който и да е отбор  който ме познава-знае!!!
А за моите градски и аз си мислех като вас -че поредният милионер е решил да си купи нова играчка но като видях с какъв замах се работи и най-важното  с какъв поглед към бъдещето   Първото нещо което направиха в Лудогорец е една великолепна база за млади футболни таланти  Едва след това започнаха да купуват играчи и да градят представителния отбор Това е разковничето за мен-да се влага в младите в децата -те са бъдещето на родния ни футбол!!! И само се опасявам боричканията и неразбориите да не отвратят и откажат този човек -Кирил Домусчиев от чудесното му дело!!!
Наясно съм че всеки си има предпочитания и страсти и     чувство за хумор    Laughing по свой си начин !!!!

Между другото  ВАРСА Е ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА ВЪРХА ШАМПИОН НА ШАМПИОНИТЕ!!!!! !!!!

# 651
А вчерашния мач на Челси и Уигън беше много забавен  Laughing Жалко, че не дадоха дузпа заради онзи хандбалист. Щеше да стане и по- интересно.

Хандбалист?!  Shocked Rolling Eyes Ясно се вижда на всички повторения, че ръката му е плътно прибрана към тялото.

Гри, браво! Радвам се за мъжа ти!  Hug

# 652
  • Манчестър
Гричудесни новини!!! Hug

Не ми се връзвайте когато говоря за бг-футбола и Лудогорец в частност деее!  Аз го казвам в метафоричния смисъл на думата! Знам че Берое играе доста добре а и аз съм си левскарче откакто се помня За това и ми е мъчно за всичко което става в родното ни футболно първенство през последните години не съм си и помисляля да нападам запалянковците на който и да е отбор  който ме познава-знае!!!
А за моите градски и аз си мислех като вас -че поредният милионер е решил да си купи нова играчка но като видях с какъв замах се работи и най-важното  с какъв поглед към бъдещето   Първото нещо което направиха в Лудогорец е една великолепна база за млади футболни таланти  Едва след това започнаха да купуват играчи и да градят представителния отбор Това е разковничето за мен-да се влага в младите в децата -те са бъдещето на родния ни футбол!!! И само се опасявам боричканията и неразбориите да не отвратят и откажат този човек -Кирил Домусчиев от чудесното му дело!!!
Наясно съм че всеки си има предпочитания и страсти и     чувство за хумор    Laughing по свой си начин !!!!

Какъв Лудогорец, какво Берое те гони бе душа...само Ботев Враца... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 653
Гричудесни новини!!! Hug

Този е принципа, Роми!  Ти се обиди когато нагрубих Барса понеже си им фенка  Wink   Аз не се обиждам никога на тема футбол, аз обожавам играта, нима не е за това създадена тази тема " Футболни фенове" - за да коментираме. Футбола е спорт, изисква пристрастия и аргументи. Няма лошо да нападаш, дори да се бъзикаш със съперника когато имаш възможност. Иначе за какво сме се събрали тук..  Mr. Green   

# 654

Какъв Лудогорец, какво Берое те гони бе душа...само Ботев Враца... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ботев Враца са голям отбор (били на времето) , В професионална футболна група - това е положението  Laughing  Успехчета за напред  Simple Smile 

# 655
Съгласна съм. Много е обидно това отношение. Уважавам феновете на всеки отбор, който и да е той. Не толерирам такова отношение, още повече, когато не отговаря на истината. Аз също мога да направя отбор, стига да имам пари. А Лудогорец определено разполагат с такива. Накупиха добри футболисти и айде да плюем по другите отбори. Явно тази формула работи, Литекс преди години направиха същото. В пазарни условия, каквито са нашите, това е възможно, не казвам нищо срещу него, отношението на феновете е обидно.

Харесва ми агресията в поста ти, някак много футболно ми звучи  Thinking   thumbsup      Laughing   

# 656
Добро утро.Да ви се похваля,вчера получих неочакван коледен подарък.моят любим тенесист е Федерер,в неговия сайт намерих адреса му и му писах и получих негова снимка с автограф.Мачовете по телевизията днес
Novsport - 20 Декември 08:09
Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Милан играят във вторник вечер
19:00 часа Сиена – Фиорентина по Sky Sport 1

20:00 часа Бохум – Байерн Мюнхен по Нова Спорт

21:00 часа Реал Мадрид – Понферадина по Al Jazeera sport+ 2

21:00 часа Спортинг Хихон – Майорка по Al Jazeera sport+ 9

21:00 часа Еспаньол – Селта по Al Jazeera sport+ 6

21:30 часа Фортуна – Борусия Дортмунд по Sky sport 1

21:30 часа Хофенхайм – Аугсбург по Sky sport 1

21:45 часа Каляри – Милан по Al Jazeera sport+ 1

22:00 часа Блекбърн – Болтън по Нова Спорт
още»

# 657
Днес да не забравите да гледате Мамето при Ути.

# 658
  • Mars Hotel
В колко часа беше предаването?

# 659
18.20 по БНТ

Общи условия

Активация на акаунт