www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер!Нова съм и искам да попитам предлаганите продукти на GHD в сайта оригинални ли са. Или е по-добре да поръчам от техния сайт

# 676
Добър вечер!Нова съм и искам да попитам предлаганите продукти на GHD в сайта оригинални ли са. Или е по-добре да поръчам от техния сайт

Не мисля, че има ментета в сайта.   Peace   Взимала съм си дори сок от алое вера, всичко е на ниво.   Wink

# 677
Получих си поръчката от 6.12.  Party
И им писах отново за неполучената от 17.11.

Аглая Епанчина, пиши като получиш. И аз много ги мисля Елемис, но не ми се стреля насляпо newsm78

# 678
  • София
Събота брои ли се за работен ден  newsm78
 Току що получих отговор от fеelunique,в който пише,като минат 20 работни дни да им пиша пак,а 20 работни дни като броя и съботите минаха вчера newsm78

# 679
Аз не ги броя.

# 680
  • Пловдив
Не се броят, само работните дни се броят  Peace

# 681
  • София
Благодаря за бързите отговори.Значи пак ще им пиша след седмица,аз вече изгубих надежда Sad

# 682
Днес са ми пратили на мейла кодче за -10% на всичко до събора вечер LASTORDERS   Simple Smile

# 683
А  този сайт приема ли карти от ОББ?  newsm78

# 684
А  този сайт приема ли карти от ОББ?  newsm78
Моята е кредитна от Обб,нямам проблем Peace

# 685
А дебитна става ли? Виза електрон или маестро? Но на Маестро-то отзад няма цифри.  Thinking

# 686
  • София
А дебитна става ли? Виза електрон или маестро? Но на Маестро-то отзад няма цифри.  Thinking
Аз съм с дебитна електрон на Уникредит,но мисля че няма значение каква е,досега не съм чула на някой да не са му приели картата

# 687
Аглая Епанчина, пиши като получиш. И аз много ги мисля Елемис, но не ми се стреля насляпо newsm78
Да, ще пиша, поръчах ето този комплект:

Струва ми се за по-зряла кожа, вероятно е и с по-тежка консистенция поради това (въпреки че една съфорумка ми сподели, че попивал бързо, че не бил мазен кремът. Дано. Моята кожа е комбинирана и ползвам по-леки неща). Все пак изкушението с тези - 20 процента беше голямо и поръчах. А и е зима, нека кремът е по-богат.

Сега кротко си чакам поръчката. Като пристигне и придобия впечатление от продуктите, ще пиша.

# 688
Small Sun,става Peace

# 689
Има ли активен код за отстъпка?

Общи условия

Активация на акаунт