www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
А  този сайт приема ли карти от ОББ?  newsm78
Моята е кредитна от Обб,нямам проблем Peace
А дебитна става ли? Виза електрон или маестро? Но на Маестро-то отзад няма цифри.  Thinking
Аз съм с дебитна електрон на Уникредит,но мисля че няма значение каква е,досега не съм чула на някой да не са му приели картата
Аз доколкото знам дебитните на ОББ имат проблем с он-лайн плащанията, Маестро(дебитна) стават само за плащания в страната. Peace

# 691
  • Wolwedans
имаше за 10%, но до снощи lastorders
не се сещам за друг

# 692

Струва ми се за по-зряла кожа, вероятно е и с по-тежка консистенция поради това (въпреки че една съфорумка ми сподели, че попивал бързо, че не бил мазен кремът. Дано. Моята кожа е комбинирана и ползвам по-леки неща). Все пак изкушението с тези - 20 процента беше голямо и поръчах. А и е зима, нека кремът е по-богат.
Сега кротко си чакам поръчката. Като пристигне и придобия впечатление от продуктите, ще пиша.
Аз харесвам продукти за зрели кожи, особено когато са на принципа на силна хидратация -  екстрите на кремовете звучат чудесно.  А и  за зимата наистина е подходящо и по-силно подхранване.

Аз си чакам отновно изчезналата поръчка от 17.11. - след поредица мейли с ФЮ се разбрахме да я пратят повторно...
 Дано я получа, че ако пак изчезне -  забравям за този сайт, няма да имам смелостта да им пиша изобщо.

# 693
  • София

Аз си чакам отновно изчезналата поръчка от 17.11. - след поредица мейли с ФЮ се разбрахме да я пратят повторно...
 Дано я получа, че ако пак изчезне -  забравям за този сайт, няма да имам смелостта да им пиша изобщо.
Днес минаха точно 20 дни и от моята поръчка и им писах отново!Чакам отговор.
Нищо няма в пощата,а на служителите вече им се  Sick гади като ме видят.

# 694
Нищо няма в пощата,а на служителите вече им се  Sick гади като ме видят.
Хич да не ти пука,ще проверяваш разбира се Crossing ArmsНе стига дето точно в милата поща ни зачезват поръчките ooooh! Аз лично проверявам винаги(и всекидневно) когато чакам нещо,ако не ми дойде бележка до шестия ден.А щом си писала на ФЮ,ще ти отговорят.Понякога и малко по-късно,но все пак отговарят Peace

# 695
*Bubble*, копирай им писмото на страницата им във ФБ - там отговарят веднага.    Peace

# 696
  • София
*Bubble*, копирай им писмото на страницата им във ФБ - там отговарят веднага.    Peace
Ако не ми отговорят до утре на мейла ще ги атакувам там Laughing
 Искам си сетне поръчкатааааа,писна ми цял месец да си я чакам.

bubka:) и си имам едно на ум че могат да имат пръст в тази работа  Thinking

# 697
Момичета, бихте ли ми дали малко повече информация за Wish List?
Гледам, някакви хора всяка седмица печелят според публикациите във фейсбук.

Как се процедира? Избираш си продукти и си чакаш късмета? Или пък е нужно да споделиш желанията си с познати?

Направила съм си един немалък списък с желани от мен продукти. И доста скъпи. Поради това от време на време ме обхваща параноята да не вземат да ги сметнат за покупки и да ми ги пратят.

# 698
  • Wolwedans
и аз се нареждам с неполучена поръчка от 02.12...
имам 2 след това, които са тук отдавна
ама трябва да чакам още поне 1 седмица преди да им пиша. Лошо, че тогава ще са празници и сигурно никой няма да му се занимава с моята поръчка Crossing Arms

# 699
Момичета, бихте ли ми дали малко повече информация за Wish List?
Гледам, някакви хора всяка седмица печелят според публикациите във фейсбук.

Как се процедира? Избираш си продукти и си чакаш късмета? Или пък е нужно да споделиш желанията си с познати?

Направила съм си един немалък списък с желани от мен продукти. И доста скъпи. Поради това от време на време ме обхваща параноята да не вземат да ги сметнат за покупки и да ми ги пратят.
Това е от един месец сигурно.Края е тази седмица.В петък би трябвало(както те обявиха)да изтеглят последния печеливш.Влизаш си в акаунта,там има уиш лист(най-отгоре на страницата)и попълваш.Правиш коментар към покупката.После разпращаш на познати.То си има символ който показва какво да избереш(фейс,имейл,туитър...)И се нареждаш на предългата опашка от чакащи Mr. Green И ако ти изрично не си преместиш някой от избраните продукти в пазарската кошница,те ще си останат само в уиш листата.Пък и ако не си наредила плащане няма как да ти ги пратят,споко

# 700
Благодаря за информацията!
Е, отказвам се в такъв случай. Не ми харесва идеята да разпращам листа със желания на познати. Веднага заподозрях нещо такова в изискването, ама реших, че някак може да се избегне. Щом не може, здраве да е.  Grinning

# 701
Аглая Епанчина,аз също не бях съгласна с това условие,но все пак пратих(на пощата на мъжото)...Ако знаеш после как го обсипваха с рекламен за сайта им спам Crossing Arms ooooh! А,забравих.И показват на познатите ти твоята уиш листа и ги подканват да ти купят продукти от нея ooooh!

# 702
Е, съвсем ме отказа!  hahaha
И без това на мъжа ми му втръсна вече от feeluniquie, от пристрастеността ми към всякаква козметика, остава и това да му причиня; неудобно ми е. Пък и да го подканват да ми купува...  ooooh! Laughing

# 703
 Joy ха,ха....И на моя му писна Mr. Green

# 704
  • In transit
Е, съвсем ме отказа!  hahaha
И без това на мъжа ми му втръсна вече от feeluniquie, от пристрастеността ми към всякаква козметика, остава и това да му причиня; неудобно ми е. Пък и да го подканват да ми купува...  ooooh! Laughing
колко познато звучи това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт