www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
И аз съм от чакащите  Shocked с поръчка от 6.12, диспачната на 08.12, но още нищо няма, дано до края на седмицата да ни дойдат поръчките  Praynig

# 706
И аз имах поръчка от 6.12, но си я получих още миналата седмица. Сега съм пуснала нова, която още е Pending.

# 707
Аз чакам "едва" от 13. 12. и на фона да поръчки от миналия месец направо не мога да се оплача.

Знаете ли дали ще има намаление от типа на това, което направиха лятото - на почти всички продукти. Или ще си я карат както до сега - периодично на определени марки. Не помня как беше миналата зима. Но ми се иска да има по-чувствително намаление.

# 708
  • София
Oтоговриха ми че ще ми възстановят парите в акаунта  Crossing Arms
 Но аз не си искам парите,искам си продуктите!  #Cussing out
Писах им и се надявам да ми пратят продуктите отново най-накрая.

# 709
  • София
Oтоговриха ми че ще ми възстановят парите в акаунта  Crossing Arms
 Но аз не си искам парите,искам си продуктите!  #Cussing out
Писах им и се надявам да ми пратят продуктите отново най-накрая.

Ще ги получиш,но след Коледа и даже може би след Нова година.Затрупани са някъде по Враждебна Peace

# 710
  • София
момичета, някоя дали си е поръчала новия сешоар на GHD? Гледам го от доста време и искам да си го взема, но не знам дали кабела може да се ползва за нашите контакти. За пресите си пише изрично, че са с универсален адаптер... Rolling Eyes

# 711
Predpolaham, che e UK standart, no mojesh da si kupish po nash standart i da go vkluchish kym nego. Prodavat se po domashnite potrebi i magazinite za tehnika i struvat do 5 lv.     Peace

# 712
Поръчката ми от 13. 12. пристигна. Много съм щастлива!  Grinning

# 713
  • София
Писаха ми че са ми възстановили парите по поръчката и не могат да ми пратят отново продуктите  Confused

И къде са ми парите?В картата или в акаунта?

# 714
*Bubble*, сложи няколко продукта в кошницата и мини през чекаут-а. Ако са в акаунта ще имаш минус и остатък. Пробвай!     Hug   

# 715
  • София
*Bubble*, сложи няколко продукта в кошницата и мини през чекаут-а. Ако са в акаунта ще имаш минус и остатък. Пробвай!     Hug   
Нямам

# 716
  • In transit
Писаха ми че са ми възстановили парите по поръчката и не могат да ми пратят отново продуктите  Confused

И къде са ми парите?В картата или в акаунта?
би трябвало в картата. Peace

# 717
  • Wolwedans
Тъкмо им писах за неполучена поръчка от 02.12. и хоп известие! Чакам няколко поръчки и помислих, че е някоя от новите, но се оказа тази старата. Сега пак им писах и се извиних.... Embarassed
Явно просто по Коледа БГ пощи издишат отвсякъде. Един колет от София до Варна ми се влачи 7 дни!

# 718
Аглая Епанчина, пиши като получиш. И аз много ги мисля Елемис, но не ми се стреля насляпо newsm78
Airborne, продуктите ми на Elemis пристигнаха и в темата "Какъв крем за лице ползвате" на "Красива мама" споделих първите си впечатления. Тук само ще спомена, че съм повече от очарована.

# 719
Аглая Епанчина, пиши като получиш. И аз много ги мисля Елемис, но не ми се стреля насляпо newsm78
Airborne, продуктите ми на Elemis пристигнаха и в темата "Какъв крем за лице ползвате" на "Красива мама" споделих първите си впечатления. Тук само ще спомена, че съм повече от очарована.
Пръстът ми  е на Checkout още, да видим ще стигна ли до Pay Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт