Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 540
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
 Има ли други като нас, които не лазят?

Ние вече сме в София. Тъй като Магарок спи през деня в количка спешно купихме да си имаме за в къщи, че старата дом количка остана в Плевен. ММ само мрънка, че за всяка стая имаме количка, до тук 4 броя  Flutter Имаме и визи за Китай. Съвсем скоро заминаваме.

# 466
  • в Надежда-та
ММ само мрънка, че за всяка стая имаме количка, до тук 4 броя  Flutter
да не мрънка, че и в китай ще трябва да купува Mr. Green

# 467
Уаааааааа Калифорния няма ли малко място да ме вземеш в някой куфар?  Hug Ох това е една от мечтите ми Китай!  Heart Eyes
tuty1  Hug Дано всичко е било наред тази нощ!
БимБим  Hug Срещичката си беше супер  Heart Eyes
Ноеми Къде ще заслабваш? НИ давам!
 pepink@ Ние ще сме в Кричим на 8, не знам дали ще ходим в Пловдив  Tired

# 468
Здравейте и от нас.
 Ние сме нещо болнички. Снощи  1 час след като заспа Вики , се сбуди с течащ нос. течееееееееее водичка и лиги от устата. Възможно е да са зъби/ още нямаме нито един/ Цяла нощ едвам дишаше. Много плаче като и пръскаме в носа и дърпам с помпичката/ обикновенна е на Чико.
Доволни ли сте от Бейбивак? Как я понасят бебета?

# 469
Добро утро:)

Мисля, че сме с млечница  Confused, езика ни е бял в основата и "афтите" приличат на петна от млечница. В понеделник ще отидем при педи, да потвърди.

Калифорния искам и аз с вас Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 11:53 от Бебешондел

# 470
  • в Надежда-та
бебеш ако са афти нея ще я болят и тя няма да иска да се храни

# 471
 Thinking Може да, ама нали я знаеш че тя по принцип си се дърпа и е нон стоп в кърмаческа стачка  hahaha само легнала за заспиване яде...

Забравих тихичко да се похваля че махнаме млякото на Яовр  Flutter вече 3 денонощия не е пил мляко и се усеща коренна промяна - вече се храни нормално и се буди само веднъж вечер.

# 472
  • в Надежда-та
да й амам прираста при тая стачка Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 12:54 от ViFresh

# 473
Има ли други като нас, които не лазят?

Да има Simple Smile

# 474
Бях обещала да кача снимки на дрехите от асда като дойдат Simple Smile

# 475
Калифорния, супер, благородно ти завиждам, и аз много искам да посетя Китай някой ден  Grinning

Аз вчера се преместих най-накрая и си пооправих нещата. Ако имате път насам ми се обаждайте да се видим, много ще се радвам.

Майка ми се оплаква, че Изи изобщо не слуша, не давала да я облича, карала й се и само дивеела  Laughing

Всички болнички да оздравяват!

# 476
  • Варна
bebo 79 и двете ми деца мразят да им пръскам Стеримари и т.н. производни,както и да им дърпам сополките с помпичка(имам Чико-много и е твърд накрайника,а пък със силиконовия става мн дълъг,имам и на Нук-доста по-добра е).Получих Бейбивака вчера-Преско си ги дърпа сам(надъхах го като му пуснах няколко клипчета от youtube),а Вики си се дърпа доста,но поне става по-бързо PeaceИ да,издърпва много "материал"!
Бебешондел,и аз да ти кажа за Дактарина.Преди една седмица и на Вики му се обложи езичето и лигавицата на усичката.С Дактарина се оправи на второто намазване(изрично пише да се маже една седмица,дори и симтомите да отшумят по-рано).Аз го свързвам с никненето на зъбки и някакъв срив на имунитета в следсвие на това.В тази връзка-Викчо още е беззъба баба Crazy
Аз да се оплача,че кърмата ми е страшно намаляла ConfusedЕдин месец,докато бяхме на село,Вики мн се разсейваше и не искаше да цока през деня.Давайте идеи PraynigМн пъти сме го обсъждали,а и на мен ми се е случвало няколко пъти,но все пак...дали може да се дължи на "бабешките" теории,че с порастването на беб,кърмата понамалява Rolling EyesДали пак,ще ми се увеличи?Не съм замествала кърмене-давам да цока и след 20-30 мин. пюрето.Моля и момичетата от ЛЛЛ за съвет.
Ааа,сетих се още нещо.Преско най-накрая го приеха в детска градина-ААААААлелуяяя!Да почерпя на бързо по този повод  cookbeer2
Та,ако знаете някой свръхзареден онлайн магазин с мн екипчета и други дрешки(освен bebeshkidreshki),ще съм мн Grinning че след масовото пазарене покрай нормалния прием в детските градини,сега по магазините всичко е ошушкано.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 14:26 от gali&presi

# 477
По-скоро нуждите им се увеличават- нали порастват. Освен бг чая лактогонно средство, много помага да суче докато спи.

# 478
Калифорния, и Самуил не лази! Peace Благородно завиждам за мястото, на което заминавате!  Hug
От няколко дена Сами се опитва да се изправя сам. Simple Smile Но вчера и днес е много киселичък, горните зъбки го мъчат много!

Бебеш, аз не мога да отворя снимките с дрешките, но знам че са приказно красиви! Hug

Бързо оздравяване на всички! Praynig

Времето е много променливо, вчера и днес само събличам и обличам навън!

Днес дадох попара. В началото я прие добре, после започна да плюе. Проблем ли е според вас да слагам малко фруктова захар?

# 479
  • Пазарджик
Имам малко време та да се разпиша.Тази нощ спахме непробудно,като отворих очи ,часовника показваше 6:55.Все още имаме от гадните сополи,нищо не излиза от нослето всичко тече отзад и се дави,но Бейби Вака помага много,почна да плаче много от него,но поне става бързо и не я тормозя много.Имаме обаче и разстройство и сега се борим и с това.
Елч все забравям да ти кажа,че Нели също отказваше да пие вода,при положение ,че изпиваше по едно шише(240мл.)на денонощие,днес и взех чай на HIPмалина и шипка и за мое учудване изпи 100мл. на веднъж.
Калифорния и ние не лазим,радвам се за визите и леко ти завиждам  
Бебеш много са сладки дрешките

Общи условия

Активация на акаунт