Едно горещо кафе в хладната есенна утрин

Жоржи

Тервел нещо спа много неспокойно. Какче, я кажи освен за заспиването (с това нямаме проблем), какво ти казаха за нощното будене? Има ли вариант да го махнем без да оставяме бебето да реве посред нощите всеки път като се събуди?

И да не правиш грешката да се обаждаш на мъжо да го питаш как е със зверчетата! Ще се оправи и без да ти разваля настроението!
Поне сега мога да пофорумствам 

разбира се, нямах нищо лошо предвид! 
Преди като че ли сучеше за успокоение, сега бая си отнася в сукане - та може и да е от глад. Кърмицата ми едва ли е вече толкова хранителна.

Вяра се буди 2-3 пъти на нощ, Жана по 20-30 пъти...

Когато синът ми беше на няколко месеца имаше фимоза в лека степен или поне така ми казаха и го водихме в Исул на детски уролог,който за 2 минути оправи работата,сега четейки тази статия осъзнавам че може би е било ненужно,ама тогава прецених по друг начин,иначе процедурата не е операция,точно 2-3 минути беше,изрева един път детето,но мисля че беше по-скоро от доктора,защото по принцип той плачеше от непознати и като го гушнах край,оттогава досега не сме имали никакви проблеми с пишонката.
И понеже спи на спалнята при мен, така ме е страх, че въпреки загражденията ми, ще вземе да се измята някоя нощ на земята...
въпреки времето