Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 450
  • 751
  •   1
Отговори
# 60

Едно горещо кафе в хладната есенна утрин  Hug

Жоржи   bouquet

# 61
  • София
Бебеш ето това са вносителите на Cosatto http://www.9plus.bg/creators/cosatto/strollers_acessories/

# 62
  • София, Лагера
Добро утро!
На мен тази нощ и се увидя  Tired Тервел нещо спа много неспокойно. Какче, я кажи освен за заспиването (с това нямаме проблем), какво ти казаха за нощното будене? Има ли вариант да го махнем без да оставяме бебето да реве посред нощите всеки път като се събуди?
Мишел, питай и ти Бойка все пак!  Wink
Мелинда, не си сама  Wink Mr. Green (тук почти никой не спи по цяла нощ  Mr. Green)

Пепита, стискам палци операцията да мине леко, бързо да се възстановиш и скоро и да забравиш!  Praynig Hug Hug Hug

Тонита, весело изкарване в Турция!!!  Party Party И да не правиш грешката да се обаждаш на мъжо да го питаш как е със зверчетата! Ще се оправи и без да ти разваля настроението!  Twisted Evil Mr. Green

# 63
Добро утро   bouquet

Емили, то образно казано... иначе повечето бебета не ходят  и не се изправят все още  Peace

Роси, а как ми се идва да знаеш , ама все ги правите в дни в който съм на работа. Честита месечинка на Тина  newsm51

Гъбке, от понеделник съм в Люлин, звънни да се видим  Flutter

# 64
Добро утро,

Бабан си има нов режим напоследък. В 6 се ухилва до ушите и иска да си играем и в 8 когато аз тамъъъъъън съм успяла да се събудя и да му реагирам по адекватно и той заспива  Crazy Поне сега мога да пофорумствам Simple Smile

Ноеми ще питам, мое пък да каже нещо различно.

За нощното будене - преди не ми пречише толкова. Говорила съм и с докторката и тя смяташе, че бебан ще израстне нуждата от нощно успокоение (защото при Стефан буденето отдавна не е от глад). Но сега започвам леко да се притеснявам. Предд бебан се будеше с примрънкване и буквално за секунди го успокоявах да заспи пак. Напоследък е започнал да се върти зверски в леглото, по някое време започва да припълзява, неизбежно се подпира в някоя от стените и от това започва рев. Много шантаво. Има ли и други като нас?

Хубав ден на всички! как беше - няма нищо по хубаво от лошото време

# 65
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!Тази нощ Нели спа много неспокойно и сега съм  Tired

Мила благодаря за кафето  Hug

Бебеш ,когато аз си купувах количка(от Пловдив)най много модели имаше в Щъркел

Елч,Нелката вече е добре(да чукна на дърво) ,пъпките изчезнаха със същата скорост с която се появиха(на 4 ден),а апетита малко по малко се възстановява.Много е неприятно в тази възраст детето да не яде,това е едно от нещата които много ме тормозят,но не я насилвам ,предлагам и по на често.Давам и от нашата храна ,че тия пюрета сигурно и омръзнаха.Вчера хапна средата на една филийка с фрикасе,но не с лъжичка ,а и топих много и хареса .
Пепита кураж мила,да минава бързо и безболезнено Praynig Hug

Мелинда,добре дошла!

Тонита много слънце и усмивки ти желая!

Мишел и ние сме така,почти всяка нощ

# 66
  • София, Лагера
Мишел, може да го тормозят зъбки и затова да е така нервен. И Тервел се върти, но той винаги си се е въртял.
Буденето отдавна не е от глад, а от способността (или липсата на такава) да преминават през фазите на съня без да се събуждат. Тервел се беше научил, но след първото море, когато спа при мен на спалнята (баткото и таткото в друга стая, за да не си пречим взаимно), нещата се върнаха назад и сега става по 3-4 пъти на нощ. Кърмя го не толкова за успокоение, а за поддържане на лактацията.

Тути,  Hug

# 67
Добро утро и от нас! Hug

Жоржи  Hug разбира се, нямах нищо лошо предвид! Heart Eyes

Нощно будене и ние си имаме все още. Кърмя го или по един, или по два пъти. След това веднага заспива. Кога ще спре това - не знам! Peace Преди като че ли сучеше за успокоение, сега бая си отнася в сукане - та може и да е от глад. Кърмицата ми едва ли е вече толкова хранителна.

=Michelle= режимът на Самуил е същия от край време - буди се към 6, 6 и нещо, и вече към 8 е готов отново за сън.

МилаИванова мерси за кафето. С ММ си говорихми тази сутрин колко е романтично това мрачно и хладно време за едно излежаване заедно вкъщи на топличко... Heart Eyes

И аз имам мускулна треска на ръцете.

elenia  бързо да преборите анемията на Вико! Hug

# 68
  • sofia
Пепита, успех!
Знаете ли, че започнах да давам повече твърда храна и нощното будене намаля доста.

# 69
Жоржи,   bouquet

За колко време слагате децата в проходилката(които ползват)?

Забелвате ли пишлето?  Докторката вчера ми каза,че нищо не съм правила,и ако остане така до годинката, щяло с операция  Rolling Eyes  Shocked тя нещо....

Пепита, успех и положителни мисли.

Клео, надявам се да не си сбъркала

# 70
Чопи, тази статия http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966
дава доста полезна информация  Peace

За съня- отдавна забравих какво е  Tired  Вяра се буди 2-3 пъти на нощ, Жана по 20-30 пъти...

Трябва да тръгвам, довечера ще пиша

# 71
Мишел, засега Калоян не припълзява, но понеже той се върти много и ако не може да се завърти както иска - демек се удря в нещо и се събужда. Това е и една от причините да не си спи в неговото легло. Там просто няма място да се завърти спокойно от лявата си на дясната си страна.

Пепи, стискам палци всичко с операцията да е както трябва

За заспиването вечер, при нас е така. Когато му се приспи (около 9) отиваме и лягаме двамата на спалнята. Понякога и мъжо идва или само те двамата, но по-рядко. Калоян се върти колкото си иска и заспива. Аз само лежа до него. Но това върши работа само вечер. Следобедно приспиване е на ръце. А предиобедното в количката. Макар че сега като се развали времето, ще се чудя какво да правя Simple Smile

chopi, аз уж го забелвам, но нищо не съм направила. Страх ме е да дръпна повече. Вчера педи каза, че малко е започнало да залепва. Тя си го дърпа доста смело и вчера успя да го забели малко. А и аз като го забелвам, Калоян ме гледа многозначително и само ми бута ръцете Grinning

# 72
  • София
Чопи, тази статия http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966
дава доста полезна информация  Peace

Много хубава статия PeaceКогато синът ми беше на няколко месеца имаше фимоза в лека степен или поне така ми казаха и го водихме в Исул на детски уролог,който за 2 минути оправи работата,сега четейки тази статия осъзнавам че може би е било ненужно,ама тогава прецених по друг начин,иначе процедурата не е операция,точно 2-3 минути беше,изрева един път детето,но мисля че беше по-скоро от доктора,защото по принцип той плачеше от непознати и като го гушнах край,оттогава досега не сме имали никакви проблеми с пишонката.

# 73
  • София
Здравейте, момичета
Ама то се оказва, че сме цял отбор зомбирани от безсъние майки  Mr. Green
chopi, аз му забелвам пишлето, ама без да дърпам насила, докъдето-дотам. Остана малко от едната страна само. И моята докторка ми ги говори същите глупости, не се притеснявай. В проходилката го държа, докато не му омръзне, около 30 мин. И понеже се е научил да ходи с нея, само пипа навсякъде и докато се обърна-той отишъл в другата стая!
Аз мускулна треска нямам, ама как ме боли кръстаааа...
=Michelle=, все едно за моя син чета...Същата работа е, върти се като обезумял, чак някакви гимнастически упражнения прави, така се мята... Тази нощ се събуди в 5 ч., прави акробатики, пя, вика...  ooooh! И понеже спи на спалнята при мен, така ме е страх, че въпреки загражденията ми, ще вземе да се измята някоя нощ на земята...
Хубав ден на всички   bouquet въпреки времето  Grinning

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 10:48 от MelindaD

# 74
Тая мойта количка явно е мн рядка щом никъде ми няма желания цвят  Mr. Green, ни Вис Виталис, ни Касида, ни бебе бест, ни щъркел, ни 9+ . И сега май ще трябва да я поръчвам от нета  Tired

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 10:47 от Бебешондел

Общи условия

Активация на акаунт