Пепита
С теб сме! 
Кате84 Ей страхотно е това! Дано моето чаве не намери начин да избяга от него

Следобяд отивам да тествам Калинчо там

Мелинда

Сега да дам отчета:
Да купихме проходилка като Калин беше на 6 месеца. Слагах го в нея само като искам да ида до тоалетната или да хапна нещо...Сега се е научил да излиза от там
Ще му направя снимка направо ме разби
Изважда си единият крак от гащите на проходилката отива до някой шкаф, набира се на него и изважда и другият крак и после следва лупинг.За режимаОт както проходи Калин заспива сам, където свари
Една вечер беше седнал на дивана с нас, той в моят скут и гледаме малко ТВ, след малко наш Калин заспал с отворени очи. Внимателно го отнесох в неговото легло.За ходенето Взе да става доста стабилен, прави вече 1-2 крачки, задържа се и после пада по дупе. Разхождаме се навън за ръчичка или за двете ръчички, като се умори хоп в количката

За пишлето Не забелвам насилствено, а докъдето стигна. Според мен яко дърпане може повече да увреди пишлето.
Ама той верно стои!!! И вече ходи
??? Браво
Моя стои изправен, ама хванат за ръцете ми.... не иска да се хваща за нещо неподвижно и да се изправи... Пристъпя по мъничко, стабилно вкопчен в ръцете ми... Ама това да се пусне, да стои изправен, хванат за стола, камо ли да прави самостоятелно крачки... Тцъ!
!

. Тия дни като стане още по-хладно ще го обуя
.