Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 462
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
=Michelle= И ти ли караш курсове?  Laughing Как е?
Пепита Hug Hug Hug С теб сме!  Heart Eyes
Кате84 Ей страхотно е това! Дано моето чаве не намери начин да избяга от него  Tired
Следобяд отивам да тествам Калинчо там  Crazy
Мелинда  Hug

Сега да дам отчета:
Да купихме проходилка като Калин беше на 6 месеца. Слагах го в нея само като искам да ида до тоалетната или да хапна нещо...Сега се е научил да излиза от там  #Crazy Ще му направя снимка направо ме разби  Grinning Изважда си единият крак от гащите на проходилката отива до някой шкаф, набира се на него и изважда и другият крак и после следва лупинг.

За режимаОт както проходи Калин заспива сам, където свари  Joy Една вечер беше седнал на дивана с нас, той в моят скут и гледаме малко ТВ, след малко наш Калин заспал с отворени очи. Внимателно го отнесох в неговото легло.

За ходенето Взе да става доста стабилен, прави вече 1-2 крачки, задържа се и после пада по дупе. Разхождаме се навън за ръчичка или за двете ръчички, като се умори хоп в количката  Whistling
За пишлето Не забелвам насилствено, а докъдето стигна. Според мен яко дърпане може повече да увреди пишлето.

# 76

Как ми се карат като пиша във форума  Joy

# 77
  • София
Егати СЛАДУРА!!!!   love001 Ама той верно стои!!! И вече ходи  newsm09??? Браво  smile3501 Моя стои изправен, ама хванат за ръцете ми.... не иска да се хваща за нещо неподвижно и да се изправи... Пристъпя по мъничко, стабилно вкопчен в ръцете ми... Ама това да се пусне, да стои изправен, хванат за стола, камо ли да прави самостоятелно крачки... Тцъ!

# 78
Благодаря за отговорите,и за статията. Мила,  Hug
за пишлето- и аз леко дърпам.

Калин голям сладур

Слагате ли обувки,ако не-кога ще почвате да обувате? само навън или и в къщи?

на 8 месеца- 9800 гр и 74 см

Почерпете се виртуално- имаме месечинка  Heart Eyes

# 79
  • София
chopi честита месечинка   bouquet!
Обувки му обувам само, когато го слагам на проходилката или го държа за ръчичките да ходи. Иначе - по чорапки

# 80
 Здравейте!   bouquet

Да ви се похваля, Ивайла е малко по-добре или поне тази нощ и до сега не е вдигала температура, за сметка на марти, който през нощта вдигна 39.7, направо ни изкара акъла...,заради безсънието напоследък и умората, съм заспала дълбоко, иначе когато е с темература спя на пресекулки и го проверявам, но тази нощ...Ивайла и тя малко след това се събуди и два часа ни държа будни, в момента давам заето...

за темп. и оцета, когато лежахме в педиатрията ми казаха, че да се слага оцет е останало от едно време, всъщност той няма такива свойства и когато се охлажда тялото, спокойно може само с вода. Всъщност там даваха едни торбички с лед, слагат се под мишниците и м/у крачетата, главичката може само да се намокри...за да се види има ли ефект, след физикално охлаждане се чака 15 мин. и тогава се мери отново темп.

Чопи, операция е силно казано, на марти му правиха такова цепване когато беше на годинка, но тогава се наложи т.к. имаше бактерии в урината и темп. и лл предположи, че проблема идва от фимозата. От тогава няма проблем.

Обувки, купих на Колев и Колев, просто такива намерих, но нейното краче е много мъничко и слабичко и не са й удобни, а и й падат. Търсих да взема други, но досега не мога да намеря, тя носи 15/16 номер. Ноеми може ли пак да кажеш къде предлагат Капчица?

Имаше и още, но като се сетя, че и без това стана дълго...  Hug

Мама зайке, много сладък тоз Калин  Heart Eyes И Ивайла е започнала много да се кара, особено когато аз й се карам..не дава дума й каже човек...

Мила, как сте вие , надявам се ,че и при вас нещата са по-добре.

# 81
chopi ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!   bouquet Леле твоят юнак доста голям! Пу пу!
Обувки Ох вчера купихме на Nike буйки от един аутлет в София за 73 лева. Ама нали веднъж годишно ще харчим толкоз пари за обувки дето ще се носят има няма 30 дена  Mr. Green

Навън с буйки, вътре бос или с чорапки  Peace

# 82
Адис Аз откирх магазин на Капчица и доста други марки на самият пазар Борово. Доста качесвени са  Peace
Буйки от там 23 лева на Капчица.
На addidas outlet има страхотни буйки точно твоят номер. 35 лева са, малко по скъпи.

# 83
Хайде да се разпиша и аз днес.

За обувките: в къщи все още боса, навън- има едни маратонки Адидас, много мекички :

Еления, не е Спок мила, а необходимост. Беше свикнала да заспива само с мен, но сега ще трябва друг да я приспива, а най-добре е да свикне сама.

Адис, дано бързичко да оздравяват и двете деца  Hug

А Калина спи по цяла нощ, само се размърдва 1-2 пъти за биберона.

И да питам, къде го видяхте това лошо време? Аз тази сутрин се навлякох /нали казаха, че ще е студено/ и се сварих. Тук е пекнало едно слънце. Това беше за да ги е яд тези при които вали  Whistling

# 84
  • София
Здравейте и от мен.
Боян е в отбора на неспящите - през деня се лъже за 2х20 минути, нощем се буди, крещи, вече не се успокоява само с кърмене, трябва да го взимам при нас, да си приказваме... Давам му Дормикинд, засега без резултат, може би трябва аз да пия нещо по-силно, че не се издържа.
Седи по чорапи, че всички буйки, който съм виждала са му малки. А обувки си мисля да не слагам, докато не проходи, но да не се заричам, че ако откара до напролет ще се наложи.
Мама Зайка, опасен е Калин, щом се измъква и от проходилката Simple Smile

Пепита, стискам палци всичко да мине леко и бързо!

Чопи, този въпрос и мен ме вълнува. Педиатърката не коментира нищо, аз не пипам, въобще действам по статията, НО съм чела и темите във форума, на които отговаря авторът на статията и хич не е убедителен. Оказва се, че бил писал за успокоение на майките, но нещата трябвало до към 2 години сами да се оправят, иначе следва запомняща се манипулация. А колкото майки го питаха за консултация, на толкова се оказа, че трябва да се режат, цепят и т.н децата в Пирогов. Съответно следваха страшни драми, защото децата вече не бяха бебета и се противапоставяха... Мисля на годинка и нещо да го заведа Боян на съответен доктор, пък да става каквото ще (ако до тогава педиатърката не направи нищо, че аз няма да посмея).

# 85
 Мама зайке, благодаря!  Hug ще го потърся този магазин, а да ви попитам тези буйки на найк и адидас стават ли за ходене навън, каква им е подметката, че ги гледах в нета и ми се стори, че особено за мокро време не стават?

ПепитаHug

# 86
  • в Надежда-та
Уф днес ми едно такова смотано......брат ми замина за Англия (ще учи там) и нямам настроение за нищо, само на рев ме избива ooooh!

За обувките - все още щъка бос Laughing, дори и на вън Blush. Тия дни като стане още по-хладно ще го обуя Mr. Green

Иначе двигателната активност - пълзи, сяда, става, изправя се, ходи придържайки се по мебелите/и за ръце, от време на време неосъзнато се пуска - и пада по задник Mr. Green

Чурката - е забелена отдавна.

# 87
  • София
Пепита  Hug

По колко жълтък давате и колко често?

# 88
  • София
Аз жълтък още не съм почнала да давам. Преди 10-ина дни започнах с попарите, бисквитите и т.н. (глутен). След още толкова мисля и жълтък да започна. Доколкото съм се информирала, се почва с четвъртинка през ден (в зеленчуковото пюре), докато не се стигне до цял. Ама на мен цял ми се струва много и мисля да се спра на половин  Thinking.
mrm, и аз давах Дормикинд преди няколко месеца в продължение на 2 месеца - никакъв резултат. Дано при теб е обратното!
pepita1973 - за лошото време - тука е, при нас в София! Ама на мен ми е кеф, че ми писна от тия жеги... Whistling

# 89
Адис, точно тези на Адидас които съм показала мисля, че не стават за мокро време. Подметката е от нещо като велур. Иначе си стъпва с тях навън.

Жълтък не давам още, педиатърката каза като захладнее.
Ние сега мъчим попарата, но не я иска и това е. И кисело мляко не иска. За сметка на това, когато и давам парченца Моцарела си ги дъвче и не протестира.

Щом днес е в София лошото време, значи утре е при нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт