Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 31 194
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
пепита, тъкмо това щях да кажа - никога не е добре да злорадстваш, защото не знаеш какво ще те стигне Wink (да не пропуснеш намигнатото човече, казвам го изцяло в кръга на шегата Simple Smile )

иначе сега съм много огорчена. сблъсках се с поредния предател. защо сме такива българите? някакъв народ от поп кръстьовци! вечно отцепници, вечно жажда за надмощие, за власт, чувство за криворазбрана справедливост, всеки може по-добре от другите, абе ужас! изпитвам пълна погнуса!

иначе аз днес сутринта най-после отпочнах попарата. разбира се, както можеше да се очаква се прие с нещо средно между погнуса и тотално отвращение.

все забравям да ви кажа, че от разстройство сега сме със запек  Laughing Laughing Laughing
но все пак се радвам, че мина дриското де, с това мога да се справя.

а за спането - вие се оплаквате, че не спят, а аз, че дара само спи. от няколко дни се научи да заспива сама като й се доспи. дотук добре, само че на нея й се спи непрестанно и сега заспива буквално навсякъде - на столчето за хранене (докато за 20 секунди й донеса храната), на повивалника (докато се наведа да взема памперс), в количката преди да излезем от нас, дори във ваната. да не говорим, че става от сън след 3 ч. сън и като й стане скучно след 20-ина минутка, оп, я пак да дремнем. ужас! вчера цял ден я дебнах да я изведа и не успях. то не е сън, не е чудо.

# 91
 Пепита, благодаря! Моцарела напоследък често има в хладилника, но не съм се сетила да й дам досега, по-принцип досега не съм давала още сирене...може би трябва първо него да въведа  Thinking само да се оправи
 Аз със жълтъка няма да бързам, за сега давам 2дни месно, един зеленчуково, по-нататък и педиатърката ми каза, че след като не бързам, може месо например 4 дни в седмицата, риба един и само два постни дни да останат. Мелинда, мисля, че четвъртинка е много като начало, но нека и другите да кажат...

# 92
  • София
Елч, ми то аз...  Embarassed докато четях за твоята сънливка, направо позеленях от завист...  Peace Блазе ти! Жива и здрава да е, не смятам, че е проблем това някакъв! А за попарата - и моя син отначало направо напъни за повръщане имаше. На третата сутрин - изплюска я цялата! Сега като свърши, ми реве за още...  Wink
Може и много да е четвъртинка, може би само трохичка. И на мен цял жълтък впоследствие ми се струва много

# 93
 Елч, това с акането вече е хубава новина, браво на вас! За спането, казвала ли си на педиатъра ви, от кога е така?

# 94
# 95
Хай  Hug

В момента и двете спят - и кака и бебе Hug И аз бях легнала,ама сън не ме хвана Crossing Arms Явно вече ми е станало навик неспането ooooh! А толкова много обичам да спя Tired

Благодаря на всички дето ми отговорихте за седенето  bouquet Засега не мисля да си го слагам на сърце,пък да видим докога Mr. Green

Буйки мисля да купя на Капчица,или Колев и Колев Peace Повече от 25 лв не давам Naughty С каката вече съм минала по този път и съм разбрала колко време се носят детските обувчици Heart Eyes

Пепита днес в Сф времето е  Sick Мразя дъжд,студ,ветрове и т.н. Ама му е време вече Tired

Чудя се след като съм въвела плодовите,зеленчуковите пюрета,както и заешко,пилешко,пуешко кое да дам след това - жълтък и да редувам през ден зеленчуково с жълтък и месно пюре или да въвеждам първо глутена,пък после жълтък newsm78 Какво ще ме посъветвате Hug

# 96
  • София
Може би първо глутен... Не знам, мое мнение. А телешко въвела ли си

# 97
  • в Надежда-та
Оооо и мартин е фен на моцарелата eat

# 98
Елч, това с акането вече е хубава новина, браво на вас! За спането, казвала ли си на педиатъра ви, от кога е така?
а моят мъж на всяка консултация обяснява на доктора колко е притеснен, че дара спи по 6 часа през деня и той все му обяснява да се радва. аз последният път чак го скастрих - той самият ако го оставят ще спи цял ден на детето връзва кусури. ами ако беше караконджул като майка си? Laughing Laughing Laughing
и все пак ще се радвам, ако започне да спи пак нормално Simple Smile
според мен е от лошото време тази хиперсънливост. тя още от малка като се заоблачи и спеше по повече. на 2-3 месеца като беше спеше дори по 24 часа без почти да се буди. дано поне порасне с този сън, че е голям мъник. сега като стои права е много смешна - мъничка пък изправена Simple Smile

# 99
MelindaD Не,мисля телешкото да го оставя за по-нататък. След като вече въведох три вида месце,засега съм решила да спра с месото и да дам нещо друго Hug

# 100
Елч - казвам го от опит - радвай се, че не прилича на теб. Peace И нашта кака е като баща си - като чуе за сън и ... А мен ми се спи та две не виждам. Голям проблем ми беше като тръгнах на работа с бебе и мъж караконджули Whistling

Hug

# 101
 Рал, мисля, че по-добре глутен  Peace
 Елч, и Ивайла е много смешна, даже майка ми се кахъреше преди няколко дни, че сигурно затова е по-дребна че почти не спи през деня...а сега с този вит. С съвсем.... Иначе, понеже спомена, че не се храни добре и това в комбинация с повишено сънливост може да е признак на понижена кръвна захар, но щом си е така по принцип и щом лекаря така ви е казал, наистина може само да се радвате  Simple Smile  

# 102
  • София
Аз също не останах доволна като давах Дормикинд,но откакто давам Хамомила9,нощните ни будения намаляхя поне на половина.Обувчици купих също адидаски с велурена подметка и с мечо пух отпред  Laughing от deichman за 30лв. Проходилка купих ама хваща прах,много рядко слагам Мони ако вече съвсем нищо не я забавлява ей така за разнообразие,интереса и трае 5 минути макс,предпочита да пълзи.

# 103
ral_r   и аз мисля, че е по-добре глутен. След зеленчуковите, плодовите и месните пюрета, аз започнах с глутен. От вчера сложих масло, след това мисля сирене и чак след това жълтък.  Peace

Днес дадох за първи път една кора от хляб, леле как му хареса. Simple Smile Все ме беше страх да не отхапе голяма парче и да се задави. Направи такова нещо и като му го взех се разрева.

Когато го храня идва един момент, в който започва да дърпа лъжицата и ако не я дам следва рев. Давам му друга, естествено започва да я мушка в устата, стават едни мазаници... ooooh!

Ех, отивам да го преспивам, че се дере....

# 104
адис, тя дара никога не е обичала пюретата, но стане ли въпрос за каши, шейкове и АМ ела да видиш - яде по 260 мл./гр. и иска още, ама на мен и това ми се вижда много и не давам Embarassed
просто явно не харесва готовите пюрета или поне се надявам това да е причината. сега след глутена съм решила максимално бързо да въведа каквото ми е останало и да започна да й давам от нашите манджи, може пък повече да й се услаждат...

а на майка ти кажи, че знаеш и за едно бебе, дето спи и пак е малко Laughing Laughing Laughing

между другото нали и глутенът след 6-7 дни даване се счита за въведен?
и важи ли това, ако я де само по 1-2 лъжички попара на ден?

Общи условия

Активация на акаунт