(да не пропуснеш намигнатото човече, казвам го изцяло в кръга на шегата
)иначе сега съм много огорчена. сблъсках се с поредния предател. защо сме такива българите? някакъв народ от поп кръстьовци! вечно отцепници, вечно жажда за надмощие, за власт, чувство за криворазбрана справедливост, всеки може по-добре от другите, абе ужас! изпитвам пълна погнуса!
иначе аз днес сутринта най-после отпочнах попарата. разбира се, както можеше да се очаква се прие с нещо средно между погнуса и тотално отвращение.
все забравям да ви кажа, че от разстройство сега сме със запек
но все пак се радвам, че мина дриското де, с това мога да се справя.
а за спането - вие се оплаквате, че не спят, а аз, че дара само спи. от няколко дни се научи да заспива сама като й се доспи. дотук добре, само че на нея й се спи непрестанно и сега заспива буквално навсякъде - на столчето за хранене (докато за 20 секунди й донеса храната), на повивалника (докато се наведа да взема памперс), в количката преди да излезем от нас, дори във ваната. да не говорим, че става от сън след 3 ч. сън и като й стане скучно след 20-ина минутка, оп, я пак да дремнем. ужас! вчера цял ден я дебнах да я изведа и не успях. то не е сън, не е чудо.
само да се оправи
Блазе ти! Жива и здрава да е, не смятам, че е проблем това някакъв! А за попарата - и моя син отначало направо напъни за повръщане имаше. На третата сутрин - изплюска я цялата! Сега като свърши, ми реве за още... 
Явно вече ми е станало навик неспането
А толкова много обичам да спя 
Засега не мисля да си го слагам на сърце,пък да видим докога
С каката вече съм минала по този път и съм разбрала колко време се носят детските обувчици 
Мразя дъжд,студ,ветрове и т.н. Ама му е време вече
Какво ще ме посъветвате