Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
r@L0na, а защо пасираш?
аз само намачквам попарата. остават съвсем мънички парченца, но те са и мекички де.
правя я с 5 сухарчета от тези на хип и 100 мл. детски чай на хип. нашият лекар каза, че чаят трябва да е на гранулки.
емили, дара не ядеше попарата повече от седмица и след това изведнъж я прояде. мисля, че съвпадна с това, че се научи  как да посдъвква парченцата.

да ви се оплача днес бяхме на фризьор и аз нали съм много отворена майка на бебе с коса и казах на фризьорката ни да я поподстриже отвсякъде...и сега ми е криво. стана като момченце. офъкахме и къдриците. абе въобще много съм проста Simple Smile

# 556
  • София
Мелинда, от работещи в сферата на пакетираните чайове, знам, че не са на-добрите. Обикновено материала, който се стрива е стар и негоден да се продава в цял вид. Аз избягвам да давам на детето такъв.  Peace
Аааааа..... виж не бях помислила за това....... Мерси, че ми каза  Peace Еми то тогава от къде да взема свестен чай? Обикновено слагам маточина или липа
Сухарите Голдис са точно гръцките, на Пападополус. И вярно един пакет струва 1-2 лв., аз понеже взех 2 пакета и затова се заблудих с тия 3-4 лв. в предния ми пост

# 557
Към ЕЛЧ, и мойто бебе не казва мама и нищо,само казва аиде от много време, иначе бърбори нещо, но не е ясно., а и нееееееееееее казва. Grinning Laughing Иначе и аз се чудя, не плаче като ме няма, не ме търси,чак се чудя може ли да обича повече баща си от мен. А майка ми като я видя онзи ден, от два дни я не беше виждал плака за нея, а за мен днес ме нямаше до обяд, като си дойдох викам ще плаче, а той изобщо не ми обърна внимание. Зъби нямаме, но лиги многоооооооооооооооо. Марти е на моменти 10 дни не спи, не яде ужас, после 10 дни по добре, сега слава богу сме по добре. Аз да поитам вашите бебета мрънкат ли, лелееееее той нон стоп само това прави, на проходилка, на килимът като лази, 5 мин ок после почва, дори и сега това прави. Чао за сега.

# 558
Привет.
Бяхме "У Руси" за уикенда. CrazyНе питайте как мина. Crazy
Вчера се върнахме и влизайки у дома Викче се нахили като тиква.Кво ли си е мислел докато сме били у свекитата,че така да се зарадва като се прибрахме?!
Не смогнах да изчета всичко.Малко на диагонал минха през обидена Шана,после Ноеми се видяла с Бимбим, а тя не знаела... а на следващият ден пак се видели... Crazy Laughing
Днес май се разболявам,от насилствено кашляне.Кашлям от цигарена миризма.Въпреки че се съобразяваха да пушат на терасата ,доста меришеше на цигари и кашлях като .....Днес вече съм си зле.Пих си хомеопатията и чакам.
Ох пищят децата ,ставам.

# 559
Между другото някой беше казал за закуска с просо, не разбрах как точно се прави, ако може за пояснение. Ние спим с боди тънко и пижама, още с чершаф. Вече е ужас от рев.

# 560
Емили Благодаря ти Hug Дано да минават бързо тия вируси Praynig Twisted Evil Twisted Evil

Аз още не съм давала попара,че сега въвеждам глутена и мисля после сиренето и маслото,но ще купувам от обикновените,както Бубето е писала Hug

Днес след обеяд спа три часа навън Hug Какво ли ме чака довечера Rolling Eyes Crazy Tired

Hug

# 561
и аз правя попарата със сухари от гръцките. слагам по 1 сухар,но пак не се изяжда. 5-6 лъжички и толкова. Незнаех, или съм забравила, реда на въвеждане на глутена. Карам през пръсти .Почнах с попара(сухари), глутенови каши, грис и кус кус. давам и готови каши (в бурканче) с бисквити,сухари. Ха сега  Rolling Eyes
Просо каша видях на Babylove.

Спален чувал слагам от 3-4 дена,че стаята ни е северна. Спи си човека, 'де ще иде. Имам 2,единия с цип отпред,другия е отстрани. все си мисля, че се спарва в него.

за говоренето- преди време почна с мама,и казваше мама на всеки,дори на дядо си. после ка-ка, ба-ба, сега е на "вълна" дя-дя, де-де и нещо подобно. бърбори си естествено нещо свое.
Не посочва с пръст предмети,гледа ги с поглед или направо ги хваща,ако са пред него.

Какче, и аз преди време го прехвърлях от ляво надясно.после почнах себе си да се местя, а отдавна не местя никого. той спи от лявата ми страна, и сменям гърдите от като лягам повече на ляво,така че дясната да стигне до устата му. свикнах и ми е по-удобно.

# 562
Мойто сладко ангелче заспа, и сега не се оплаквам вече от него. Между другото случайно видях в една книга, да не давам на детето вода преди да спи вечер,защото за да пишка ще се събуди, а аз го наливах постоянно с вода и през ноща и нон стоп защото много обича. Сега от както спрях водата се буди само един път в ноща и то за храна. Спи доста по спокойно. Вода му давам да пие колкото иска през деня а вечер гледам да не се налива. При нас имаше голям ефект.Лека вечер.

# 563
  • в Надежда-та
Елч говориш (пишеш) глупости и ако си ми наблизо бих те сритала по кокалчетата Hug
Баткото когато беше (май на тази възраст) малък се опита да мам-косва нещо и аз започнах да му повтарям "та-та, та-та" ..... забрави и "мам" и "мама" и всякакви произволни ooooh! Каза "мама" на 1г. 9м., когато тръгна на ясла и видя, че другите плачат за мама ooooh!, той ревеше за тати Mr. Green
.... а в момента счувам изказвания от рода " Аз искам да имам само татко" Tired да не говорим, че не ми позволява да му помогна за нищо, иска само баща си.....
..... а като ни се съберат повече дни заедно не питай по колко пъти на ден чувам " повече не съм ти приятелка" hahaha Joy Joy Joy
Кажи сега пак, че ти не си обичаната Crossing Arms

......(за съжаление и по-лошо става, ама айде да не те плаша  Wink)
......
Peace ooooh!

още щях да пиша....ама айде утре Laughing

а, да сухари си правя домашни Peace

# 564
Ви, нашите големи момчета са една порода  Mr. Green И моя обича само баща си. Говори само татиии татиии, мама не е казвал от месеци. Казва ам ам (което мм оприличава като мама), търси само баща си, постоянно, излезе ли - рев. На призива гушни ме или цункай ме, ме гледа едно такова "ти пък сегааа". А баща си не спира да го прегръща и целува. На въпроса "оби1аш ли мама" казва нееееее  Whistling Тея обаче е много любвеобилна, постоянно ме гушка и целува, много е милувидна. Когато мм се кефи че Явор иска само него му напомням че когато Тея стане колкото Явор ще иска само мен, тогава ще види какво е  Twisted Evil

# 565
  • Пловдив
Между другото някой беше казал за закуска с просо, не разбрах как точно се прави, ако може за пояснение.
Готова каша на Babylove, добавяш вода, сирене и масло и готово  Wink

И моя бръмбар не казва МАМА, само ба, па, аааа.
А ВИолета почна да говори много рано, и сега не млъква и говори много и вече доста правилно и пеееенай различни песнички.

# 566
  • в Надежда-та
..... Тея обаче е много любвеобилна, постоянно ме гушка и целува, много е милувидна. Когато мм се кефи че Явор иска само него му напомням че когато Тея стане колкото Явор ще иска само мен, тогава ще види какво е  Twisted Evil
и Мартин само мен признава Mr. Green Peace
ще видят те  box

Вал Ники почна мн късно да говори ...2г.6м. някъде....ама сега му се моля да играем на "мълчанка", е не ще...май си наваксва за закъснението Mr. Green

# 567
ехооойй добра вечер Simple Smile

говорене : мам,та-тии, ба-ба, айййдеее - но силин казано е говорене, според мен още е несъзнателно, но опреденело като се заиграе има бейби талк Simple Smile
учим се да посочваме с пръстче, но нашият само се хили, каквото и да му покажа или да го попитам кой/кое къде е - Ади пурво го поглежда и после се хили Simple Smile)

спинкаме с боди с дълъг ръкав и тънко чувалче, малко по-дебело от лятното, но и по-тънко от зимоното ха ха (пролетно-есенно)  Laughing

и аз да отбележа, че се засякохме с ейприл и kakche в мол-а на шопинговане... а този Викчо е такъв голям сладуррр, направих му гъди гъди по крачетатат и ме дари с такава готина усмивка, че се разтопих направо...Simple Smile Диди много е готин цар лъв-чо Simple Smile

Бубее тази шушулка Владито голям репертоар извади, трябва да и водиш тетрадка речник  Wink

ами това от нас лека и наздраве Wine Glass

# 568
здравейте и от мен Party

за спането-спи по боди с късо ръкавче,през повечето време открита.иначе се опитвам да ч завивам с одеало,ама не би...Simple Smileпостоянно се буди през нощта и веднага с отварянето на очите започва да лази ooooh!
попара-не давам,но мисля за закуска да взема от макароните на плазмон.
последните дни от 2 заместени хранения остана само половин Crazyнаправоо с това ядене...аман вече.
за говоренето-казва мам,баб,айдиии и някакви нейни си неща,но поределено не влага никакъв смисъл.като се види в огледалото започве да се гали,да се облизва и повтаря “ети“.прави здравей,браво-е от време на време ги обърква..а за чао вдига ръка като Хитлер Heart Eyes
усмихва се на всички,рядко плаче от някой,освен ако не е кисела.
а вашите бебоци смеят ли се с глас?при нас,ако се засмее на глас си е цял празник.
напоследък непрекъснато си дърпа ушите и си прави рани и вече незнам какво да правя.голяма бандитка става с всеки измнал ден. Twisted Evil

# 569
  • Пазарджик
Ей успях да ви прочета,нещо не смогвам или аз съм нещо не организирана  или сте почнали да пописвате повече ,не че се оплаквам.
Питах ви за бебоците и чуждите хора,защото ММ ми заяви и то съвсем сериозно,че аз си правя децата така , да не признават други хора.Според мене нещата са много комплексни и майката не е основен фактор.

Днес купих ботуши на Таня и обувки на Нели,и на Нели обувките са по скъпи от на Таня ботушите.На Таня-38лв. ,а на Нели-46лв.
Елч ,мила недей така,насъбрало ти се е в повече,сигурна съм ,че Дара умира за тебе,а за прическата и гола глава да е подстрижеш ,тя си остава едно красиво ангелче.
Ви разби ме с "приятелката"
За говоренето ,Нели джуголи бая ,даже все и казвам ,че ще проговори преди да проходи Laughing Казва как прави кучето и патето и щрака с език за кончето,одеве като бяхме  вън се разминахме с една жена с метални токчета и Нели почна да щрака с език в първия момент не се усетих,като ни подмина и тя гледаше надолу и продължаваше да щрака разбрах защо го прави:lol:
Сочи с рака към външната врата.

Нощни Честит рожден ден!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 22:27 от tuty1

Общи условия

Активация на акаунт