Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Днес ни изби и осмото зъбче  newsm68 Много беше нервна през нощта, но с цокането много се успокояваше. Като помня Явор как ги вадеше милото  Cry

Емили, играем си със всички играчки на баткото. Много харесва да дъвчи пъзелите или дървените кубчета, обича да си играе и с количките, а мега блокса го обожава - аз редя тя ги маха  hahaha, има и един пееш офлюв който като го дърпаш за една връв свири, няма такъв кеф  Crazy

# 601
Браво на Тея! Осмо  Heart Eyes

Сменихте ли кошниците за кола със столче(следващата група)? Ако не- кога смятате да го направите?
На моя вече му е тясно,а и все иска да се надига нагоре,но нали е вързан,не го огрява.

Днес за пореден път видях как един автомобил си мина най-спокойно на червен светофар. Шофьора дори не погледна нагоре да види какво свети. Аз този път се каних да стъпя на пешеходната пътека, но предните 2-3 пъти пресичах с количката с бебето и колите си минават,минават....изпреварват.... на червено! И светофара е срещу гимназия,където пресичат малки и големи деца!
  Явно като всяко нещо в България, трябва първо да се случи трагедия, че властите,посредством медиите , да се сетят да направят нещо,преди българите да са изчезнали като нация,и то по родните си пътища!

В другите градове случвало ли ви се е това? По кварталните улици?

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 21:40 от chopi

# 602
Здравейте мами.
Вечер към 8 Вики изяжда около200-240мл мляко.Буди се около 1-1,30 и изпива още толкова.После спи до 7-7,30.Към 9 и правя попара.Много рядко се разплаква от чужди хора.
Днас бяхме на консултация 8300(+300)и 74(+4)
А сега да се попоплача.Тук водата от вчера е отвратителна.Колата е мляко в сравнение с водата която тече.Стига,че утре утре се прибираме в Търново.

# 603
Момичета благодаря за отговорите за разхлабващи плодове. Hug
като се събуди в 4ч.го сложих на гърнето.Акна скромно 2 малки пацулчета. Mr. Green EmbarassedПротивно на очакванията ми от мазната кърма.После му пасирах домашна сладка круша+чорбата от сварени овесени ядки и нищо.Но съм спокойна,че все пак се отчете за деня. Peace
Чопи,в най-скоро време мисля да сменям кошницата.Вико излиза от нея по време на път,извърта се по корем и започва да се катери към облеглката за да си играе с големия колан.Дърпа го и той се прибира автоматично-голяма краста му е. CrazyНаучи се и да се откопчава. Crazy Crazy CrazyПонеже пътуваме ежедневно по няколко пъти и знае на изуст кое как...
Зъбите са си още 6,но се появи желание за дъвчене.Вчера ревна за един домат,ама много се закучи.Дадох му да си играе и след 5 минути докато обикаляше с проходилката ,домата бе не просто нагризан а на половина. Shocked...На земята-нищо.Де отидоха и люспите и семките?! Crazy

# 604
Браво на Тея. Ние още един нямаме избил. Sad

# 605
Момичета от Сф, които ще ползвате частна детска кухня, към коя сте се ориентирали?
Аз не, че съм я докарала със захранването до детска кухня, но тъкмо докато се ориентирам ще дойде време. Аз мисля към годинка да го запиша

# 606
добра вечер  Sunglasses
и при нас напъват още два зъба и вече не остана нещо ненахапано-играчки,пръсти,количка.. ooooh!
вечер се буди по няколко пъти да си поцокне и веднъж,за да си поиграе за около час(към 3-4 часа).вода през нощта не давам.пие нан само на закуска,но от втория месец не мове да мине 90 мл.пюрета,и каши и т.н през деня-пак не повече от 100 гр.чак ми е чудно как успява да качва newsm78
от вчера вече пие вода от бебешка чаша със сламка.много е сладка-смуче като помпа Heart Eyes

# 607
  • някъде
Мацки,ако има мераклийки да стават Хамериканки-сайта за зелени карти е отворен.

# 608
линк,моля Grinning

# 609
  • Пазарджик
линк,моля Grinning
ето моля https://www.dvlottery.state.gov/

# 610
  • sofia
хайде, няма нужда  Sunglasses

# 611

Мина ми през акъла,ама много далеч таз Хамерика. Няма ли зелени(червени,сини) карти за Юропата

Антоанета, как си?

# 612
  • София
Сменихте ли кошниците за кола със столче(следващата група)? Ако не- кога смятате да го направите?
На моя вече му е тясно,а и все иска да се надига нагоре,но нали е вързан,не го огрява.

Сменихме я преди два дни, че кошчето му беше доста тясно, а и много се дразнеше от факта, че гледа задната седалка  Grinning Взехме за 9-18 кг.

madlen_81, давам извара с пюре на Bbaylove - извара, ябълка и банан. Хареса се, ама малко му е пламнало дупето и се чудя дали е от изварата, че днес за първи път му дадох половин бурканче  Thinking

# 613
На колко време сменяте силиконови биби на шишетата?
Аз не съм сменяла още, но като се има предвид, че до скоро не пиеше от шише, реших, че няма нужда още. Дали не бркам? По какво се познава, че вече е за смяна силикона?

# 614
Ехххх, мамитаааа, писах-писах и всичко се изтри, явно не е трябвало да ви разкажа трагичната история, която почнах.

Затова само въпроса ще си задам отново. С риск да ме освиркате, че питам пак за глутена, може ли някоя мама с по стриктно въвеждане да ми обясни елементарно как става? Embarassed Моята педка ми вика- ами като другите храни и тва е newsm78. Ама каша ли да купувам, коя от всичките, колко дълго??? Нали се водим с алергия та още внимавам и държа изкъсо всичко, та затова сме и толкова назад ние  Sad

Общи условия

Активация на акаунт