Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 58 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Да, да, продължавайте, изобщо не спирайте да повтаряте думата "момичета"! Звучи като песен в ушите ми, ужасно много обичам да ме наричат "момиче".  Blush  Blush

Правя специално обръщение и изявление към момичетата (момичета, момичета, ах, че чудесно!), които се включват отскоро или на които това предстои - не питайте за позволение, не се извинявайте и не се чувствайте по някакъв начин "нови" или нещо такова. Усетите ли себе си тук, обличате ли се в стил casual (или просто му се кефите), то вливайте се в стройната редица. Темата е малко по-различна от стандартните сборни и отчетни теми, т.е. не си хортуваме безкрай, поствайки цветенца и кафенца; никой тук не се реди по ранг и старост/новост, никой с никого персонално не се ангажира по задължение и никой не очаква обезателно и винаги отговор на поста си. Обединени сме около идеите си за хубаво, споделяме каквото ни е на душа и око, и понякога се натрупват толкова безброй различни въпроси и вълнения, че е невъзможно човек да откликне на всяко от тях. Но отзивчивост не липсва така или иначе. Ето, аз например се каня от векове да кажа на Felicidad, че подписът й много ми харесва; да разбера Анда как е и къде е; да се зарадвам на сакото и дънките на bubanka, да питам Lady Brinne какво значи "прекраден пост" - че някой ми го е откраднал или че аз съм го откраднала (Mr. Green), да се поинтересувам nice как в крайна сметка реши казуса с косата си отпреди години - скъси ли я или какво... и още сто хиляди неща, за които все ред не остава. Обещах през май едни свои обуща да покажа и ги показах през септември, на Free Will поста за чорапа го видях веднага, но й отговорих сто дни по-късно, и така... Пък и някакви такива фермани и излияния като това сега хич не са ми кежо...  Laughing Laughing

Тук всички знаем, че сме част от едно цяло и всеки принася както и когато може, но тъй като ми прави впечатление, че от време на време се появяват нови или новорегистрирани момичета, които след един-два поста се отказват, реших да поясня. И да, Assillia, гумени ботуши, особено хънтърки, се носят и още как - само виж детенцето на снимката по-назад... разкош!

# 31
Аз пък точно го смених Laughing

От глава до пети страхотно!

От tulipsandflightsuits.squarespace.com

Още нещо:

От http://whatannaloves.tumblr.com/post/343721198/matching-wellies

Вчера си открих едни забравени дънки в гардероба. Моделът е този: http://www.modcloth.com/Modcloth/Womens/Bottoms/Pants/-Perfect-Pair-Pants за съжаление обаче не са с висока талия, иначе съвсем 70-те вид имат Simple Smile

# 32
  • В полите на Пирин планина
Въх,  Blush Blush Blush Crazy Chick, просто е "прекрасен" поста ти, но тази пуста клавиатура ме е изложила този път  Crossing Arms

# 33
Felicidad,прекрасни неща си показала,всеки път се връщам на снимката с белите рокли и гумените ботуши и тази със зеления тренч е много 'моя'.

Записах се в новата тема,за съжаление не ми остава време да ровя в нета,но пък се радвам на нещата,които показвате.
Вчера забърсах едно 100% кашмирено поло,но в малко по-тъмно зелено,по-тревисто и една пак чисто кашмирена жилетка в черно,едра плетка,а бе направо бинго ударих.Имам и куп нови ибейски покупки/ботуши,сандали,рокли,туники,чанти..../,но не съм снимала нищо още,дано ми остане време в почивните дни.
Говорихме ли за лилавото не помня,но не го долюбвам.Обичам лятото,искам да не си отива,но тъй като нямам избор.....смятам да се насладя на бежово-тютюнево-кафявата гама.Идва време най-после за коженото яке дето ви го показвах посред лято и снимка бях качила.

crazy chick   bouquet за прекрасното оформление.

# 34
  • В полите на Пирин планина
Ето нещо много сладко и съвсем есенно, в унисон с днешния мрачен ден -

http://1.bp.blogspot.com/_P_2vjj9IoE0/TKS7VzjPamI/AAAAAAAABIE/MU … 1600/DSC02152.JPG

# 35
  • Варна
crazy chick  bouquet

Запленена съм от мини сериала Mildred Pierce, съответно
залитнах и аз по vintage даже ретрото в периода 30-40
години на миналият век. Семпло, изчистен силует, тук там
някоя брошка... Много женствено и елегантно. Ето това:
http://4.bp.blogspot.com/-N04PLtTF0QU/TY9BpybnQYI/AAAAAAAADAc/Fn … Zxmo/s1600/mi.jpg
Felicidad Оксфордки-те са чОдесни просто.
Хубав ден!

# 36
Тони, добре дошла  Grinning

Блонди, можеш да поръчаш с посредник от сайта на H&M  Peace

Прозрачни чанти имат Фурла:

Гледам, че и в този нов сайт u-lica имат точно такава чанта http://u-lica.com/women/lyudmila/ и е мнооого яка Simple SmileSimple Smile

# 37
Crazy , бързам да прекратя терзанията ти по въпроса с директен отговор - не , не я скъсих , удължих я . Сега да не си помислите , че изпадам от темата с някой презрян ИкстеншЪн , не , просто дъъълго не съм я подстригвала и тя следва кротко земното притегляне . Почти до средата на гърба ми е вече . Вижте аватара за справка  Grinning.

Много ми допадат точка Първа и точка Четвърта от есенния ред . Особено принтовете на Kenzo .

Моята есен бих искала да бъде с дълги дантелено -шифонени поли , груби шалове и пуловери , класическо кожено яке , голяма , но забележете , нещо нетипично за мен цветна кожена чанта , кубинки от кожен велур или пък класически мокасини , равни или на ток , дълги плетени ръкавици / това към ноември  Heart Eyes/ , размечтах се ... Стана ми уютно от тези "вълнени" мисли , май ще приветствам утре есента .

За поздрав -  Наталия Водянова  за Стела Маккартни .

# 38
Ето нещо много сладко и съвсем есенно, в унисон с днешния мрачен ден -

http://1.bp.blogspot.com/_P_2vjj9IoE0/TKS7VzjPamI/AAAAAAAABIE/MU … 1600/DSC02152.JPG

Искам жилетката, някой да я е виждал някъде?  Thinking

Ох, бубанка, като каза джинсово сако се сетих за едно мое същия модел, което подарих. Понякога много съжалявам след разчистване на гардероба  Cry

# 39
Felicidad,ми прочете мислите с тези ботуши .
Точно за тези Hunter говоря!
Спрях се след голямо умуване на червени.

Същите или по-ярко.
Въпросът  ми е ,според вас ако взема на малкия същите, обаче детски,смешни или сладки ще бъдем...?

# 40
  • Има много детски смях.
Честита тема! Крейзи, благодаря за вдъхновенията!
Дора, страхотена ретроспекция!

Въпросът  ми е ,според вас ако взема на малкия същите, обаче детски,смешни или сладки ще бъдем...?

Напротив, великолепни ще бъдете !

# 41
  • Варна
Crazy Chick, благодаря за новата тема! (Кога е станала 3 страници? Simple Smile )

# 42
  • Пловдив / София
Привет, момичета.
Много ми хареса първия пост   bouquet

Аз пък днес аха да си отрежа крака в стил сестрите на Пепелящка - в един секънд хенд намерих страхотни полуботи с панделка отпред за 5 лева, естествена кожа... ама пусто крак голям - не крак, а плавник... Rolling Eyes

Моля те, сподели в кой секънд хенд си ги видяла.
Аз нося №37.

# 43
Тони, добре дошла  Grinning

Блонди, можеш да поръчаш с посредник от сайта на H&M  Peace

Прозрачни чанти имат Фурла:

Гледам, че и в този нов сайт u-lica имат точно такава чанта http://u-lica.com/women/lyudmila/ и е мнооого яка Simple SmileSimple Smile
ами аз не искам да има цвят... прозрачна във всеки един смисъл  Simple Smile никъде не съм виждала в бг

# 44
  • Belgium
Е, те я имат и изцяло прозрачна:

Общи условия

Активация на акаунт