Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 58 905
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Assilia, страхотни ще бъдете!

Найлонова чанта не бих си купила, дори и да е Фурла. Камо ли прозрачна Crazy

Търся си късо, черно яке, тънко, може от някакъв промазан плат или джинсов. Да е черно и с висока яка. ако някой е виждал, моля за информация Peace

# 46
Аз такива прозрачни чанти май само детски или плажни съм виждала... Сега като се позамислих, голям цирк ще е да тръгна нейде с подобен артикул - като знам какво и колко обикновено влача със себе си, сто процента ще ме вземат за амбулантен търговец Mr. Green На картинката по-назад гледам един пешкир сгънат само вътре, ама ако трябва да се добавят ключове, телефони, шишета, мишки, фиби, камъни, жълъди, тампони, несесери, ябълки, жилетки, войници, бележки, портфейли, половин наядена филия и два чифта сандали в салфетка, дали ще е тренди, м?  tooth

# 47
На картинката по-назад гледам един пешкир сгънат само вътре, ама ако трябва да се добавят ключове, телефони, шишета, мишки, фиби, камъни, жълъди, тампони, несесери, ябълки, жилетки, войници, бележки, портфейли, половин наядена филия и два чифта сандали в салфетка, дали ще е тренди, м?  tooth

и още как  Joy

# 48
 Joy

Крейзи, имаш 2 варианта: или да увиеш всички неща, не само сандалите в салфетки или да пъхнеш непрозрачна чанта вътре. Ама пак Фурла да е Laughing

# 49
  • Belgium
Крейзи, хората са го решили проблема - носиш само най-необходимото  Mr. Green

# 50
Крейзи, хората са го решили проблема - носиш само най-необходимото  Mr. Green

Eеее , Лу , уникално попадение !

И аз към отбора на недолюбващите  Crossing Arms полипропилена с ексхибиционистичен характер .

# 51
уфф, че сте и вие!  Simple Smile просто съм маниачка на тема чанта (понеже не съм такава на тема обувки сигурно), и точно този тип видях че е доста популярен в америка, а аз тук никъде не го виждам освен за плажна чанта. Аз пък не се притеснявам да си покажа чантата, ще гледам просто да не цари такъв хаос, какъвто е попринцип! Но не и гарантирам, че няма да има изплашени от броя на червилата, които нося и останалите гримове.  Mr. Green

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хаха, Блонди, и на двете може, аз не мога да устоя ни на обувки, ни на чанти Laughing. Добре, че дрешки толкова не ме влекат Joy

# 53

Яя, това са моите обувки! Миналата година ги купих с едно наум, защото бяха от онези магазини "Всичко за 10-15 лв", обаче се оказаха изненадващо държеливи и удобни! Да се чуди човек! Дадеш 100 лв.за обувки и те дадат фира след седмица-две, а някой път за без пари ги носиш толкова дълго, че ти писне! Между другото, носих ги с шарен плетен чорапогащник и стояха мн.добре. Обаче, да ви питам: с какъв тип пола носите въпросните шарени чорапогащници? Дълга, къса, дънкова? newsm78 Аз съм крайно лишена от въображение и докато не видя комбинацията готова, хич не мога да си я представя /затова и тайно воайорствам в темата без да се обаждам много Mr. Green/.
И друг въпрос: търся сако, може и по-плътно, като за връхна дреха, джинсово или велурено. Някой да е виждал?

# 54
Крейзи, хората са го решили проблема - носиш само най-необходимото  Mr. Green
..........

Оооохохохохоххооо, не мога просто  Laughing Laughing Laughing Но все пак има и истинска чанта монтирана, за нахапаните филии и тампоните, знаех си аз  Naughty

Плътни клинове и чорапогащи нося винаги с ботуши и дълги пуловери, туники, пончота и каквото там още се сетите връхно и раздърпано. Полите не са моята дреха, за жалост, освен дългите, но и от тях имам само една. И по повода:

# 55
Заговорихте за чанти, а аз още не мога да се примиря каква добра реплика на Диор ( http://2.bp.blogspot.com/-hU_FonMY55c/TfeTOemffVI/AAAAAAAAAJU/zx … 1600/LadyDior.jpg ) пропуснах ... ама пуста нарашителност   ooooh!

Напоследък съм много на подобна вълна:

http://embed.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/35928995/id/xvw0l4b … gt94wg/size/x.jpg  Heart Eyes

и всякакви други комбинации с Shirt Dress

# 56
Ех.. на мен ми харесват комбинация на плътни чорапогащници с половинки обувки.
http://lookbook.nu/files/looks/large/2011/09/21/1583941_123.jpg?1316600755

http://lookbook.nu/files/looks/large/2011/09/21/1584733_IMG_7174.jpg?1316623271

http://lookbook.nu/files/looks/large/2011/09/21/1584387_Zdj%C4%9 … 10.jpg?1316615786
Ама нося само в специфични случи, че не ми отива много Simple Smile

# 57
  • ...край Дунава
crazy chick , интересен изказ имаш-харесваш ми Peace

Такива обувки като на Лу, точно искам-със или без ток, няма значение. Като се замисля, нямам преходни обувки от лято в зима, от сандала в ботуша скачам направо Thinking, ще помисля по въпроса.
От мен, няколко кадри, които ме грабнаха в последния ми улоФ из виртуала Heart Eyes

# 58
Много благодаря на Крейзито за страхотно оформената тема!  bouquet
Ще събирам идеи за есенно-зимния сезон.
Относно обувките, очертава се да не сваля Convers-ските от краката! Whistling
Последните седмици ги носех с дълги, плажни рокли. Няма такова удобство! Peace

# 59
Аз влизам направо с въпрос - от миналата година искам да си купя боти с изрязано на пръстите отпред. Но ме налягат картини на премръзнали пръсти. Няма да са много практични, нали? И носят ли се още?

Общи условия

Активация на акаунт