Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 58 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Boston, MA
Колекцията на Versace за H&M с цени - типичен Версаче кич, но първата черна рокля много ми допадна  Laughing

http://pressdesign2011.hm.com/public/wp-content/uploads/6101_PriceList2_en-GB.pdf

Мъжките модели изобщо няма да ги коментирам  hahaha

Ужасни са... Обаче възглавницата ми хареса, моят хол е един скучен сиво-бежов, та цветно петно такова би му дошло добре.  Grinning

# 706
  • Варна
Колекцията на Versace за H&M с цени - типичен Версаче кич, но първата черна рокля много ми допадна  Laughing

http://pressdesign2011.hm.com/public/wp-content/uploads/6101_PriceList2_en-GB.pdf

Мъжките модели изобщо няма да ги коментирам  hahaha

Аз най-много си паднах по Пинко Розовата пантера Laughing

# 707
  • Пловдив
Тия обувки на Зара са интересни, но ме притеснява качеството  Thinking

Днес неочаквано ме вдъхнови блузата на Мишел Обама, някой да е мяркал подобна:

Имам точно такъв тип блуза, но е с къс ръкав и е червена на бели тънки райета, дори изглежда и същата материя , също така и такъв тип панталон, черен , на който колана се връзва по същия начин както блузата, от самия плат е  Peace Стоят страхотно. Бях си ги купила за една сватба ( много ми е трудно да се харесам в рокля).

# 708
  • Варна
Free Will, аз много ти харесах апреските, винаги съм харесвала такива ботушки.
Сега съжалявам, че не си купих едни на Адидас през лятото. Rolling Eyes

Затова пък, след като изкарах зимата с ъгсове за домашни пантофи, толкова се влюбих, че си взех едни за навън. Sunglasses

Лу, Версаче си Версаче, даже доста умерено са се показали.
Иначе тенденциите са налице. Wink

Обаче, на Мишел Обама не знам кой й е стилиста, ама да ходи да се проветри малко, че тя е по-зле и от Мадона на тази снимка. Mr. Green

Felicidad, много са ми забавни тези "униформи". Laughing
Не съм я забелязала тази, ама аз и не ходя много по улиците.

Смокинг купихте ли си?
http://blog.fashiolista.com/artikel/trend-borrowed-from-the-boys/ Sunglasses

# 709
  • Пловдив
.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:14 от ivka_007

# 710
ААААААА що така само на мен да ми харесват раменете на Мишел Обама  Rolling Eyes Харесва ми и ризата, страхотна е  Heart Eyes

# 711
И аз не ходя много по улиците и не бях обърнала внимание, че е масово. Днес само за 5 минути, вървейки между пл. Македони и пл. ВЪзраждане, видях няколко униформени, ама и аз бях сред тях  hahaha

ria, преди 1-2 лета от Варна си купих страхотни апрески Адидас и зимата се родих с тях.

# 712
Valandin, прекрасна си!  Heart Eyes

Да се похваля какъв "удар" направих преди малко от secretsale.com. Ей тази разкошна блузка и гърба. И като казвам удар имам предвид намалена от 317 паунда на 10.   Shocked Обаче колко ли хора са станали да дебнат 10 паунда разпродажбата тази сутрин не знам. За броени секунди всичко беше в торбата на някой друг.  ooooh!

# 713
Нана,блузката е много нежна.Каква е материята?
Аз пък си намерих камилското палто и кротясах.Тръгнах да пазаря храна,и се върнах с палто.Поне си нахраних душата  Simple Smile
Сега ще си го окомплектовам с шалчета,ботушчета и пр.аксесоарчета-кеф!!

# 714
# 715
Лу, тези чанти са ти слабост, нали  Wink

# 716
  • Belgium
А, аз я имам тази чанта  Laughing

Тук ме грабна другата част от облеклото - съдраните дънки и кецовете  Laughing

# 717
Нана,блузката е много нежна.Каква е материята?

Пише 100% коприна.  Flutter

# 718
Много си харесах тези ботушки обаче цената им не мога да преглътна Rolling Eyes
Отивам да си изровя в другия апартамент едни червени ботушки,леко забравени в последните две години,ох и две палта...нали ме заразихте с вашите приказки.

По повод униформените,тъжна съм....попадам в техните редици в момента,с изключение на черния панталон,защо ли всички решиха,че е много модерно Confused аз от години не заменям коженото си яке,а като ви прочетох ,направо ми стана тъпо да си нося моето,а дори децата ми направиха комплимент за него,че било много хубаво.Днес ще се раходя и аз по улиците,да проверя как е положението в Б-с.

# 719
Никога не съм имала кожено яке  Rolling Eyes
Имало е моменти когато съм искала, много, много да имам такова, но като се облека и .....абе не се харесвам  Rolling Eyes Така, че нямам такова, но имам голям мерак  Grinning

Лу, освен диадемата ( или каквото е там ) всичко друго го обожавам, но рядко имам възможност да съм така ( събота и неделя само, но рядко и тогава )  Heart Eyes

nana_cool , поздравления за новата придобивка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт