Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 58 912
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
На мен пък точно обувките най-много ми харесват

Валандин, супер си!

# 691
Късите панталон-ки са от есенна колекция и са тъмно син деним(май не са и толкова къси, някъде около 2 - 3 пръста над коляното) това с кецове и тъмен чорапогащник съм го виждала по фото-сесии, а и в Лондон по - голямата част се носеха по този начин и на мен много ми харесва, а все пак всеки си има своя вкус  Peace

barbyytoo
, че това са си бермуди . Как хубаво ме подсети . Peace Тъкмо са ми поомръзнали  дънки и панталони , в поли не се харесвам , а роклите за сезона са ми кът .

Това е една от любимите ми комбинации , още от моите тийн-години. Тогава нямаше Convers , дори AllStar , но бях уцелила страхотни черни гуменки с дебела каучукова подметка на Adam`s Shoes - прелестни . Още не мога да си простя , че толкова необмислено бръзо ги изхвърлих . Трябваше да оставя те да ме изхвърлят . Mr. Green Нещо подобно бяха , но не кожа .

Давайте сега спешно инфо къде сте засичали бермуди ? И бързичко , докато е подходящо времето . Heart Eyes

И не съм съгласна , че само млади жени могат да се обличат така .  Crossing Arms Ако има хубав , строен крак , деликатен прасец и не много голям , хм , ханш , защо не ? Имам позната , на която искрено се възхищавам - прилича на 30-годишна , има хъса , енергията и чара на тази възраст , облича се като за тази възраст , но премерено , без излишества и залитания и е просто чудна . А истинската й възраст е ... 58 години . Като я гледам ,винаги си мисля , че бих искала да изглеждам като нея един ден . Peace

Valandin , много свежо .  Peace Сподели произхода и вида на панталона , моля .

Днес ще се подвизавам така.

bubanka  , втората есенна приказка , резерве за мен . Чудна е .

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:55 от nice

# 692
nice, панталонът е всъщност легингс на Зара, с висока талия и не ги препоръчвам-получих ги като подарък и ги нося, но материята не е добра, много груба и дори леко запарва! А талията вечно се набира и го съчетавам главно с обемни пуловери, за да не си личи колко е нескопосана!

Аз днес ще се подвизавам в нещо подобно:

http://www.polyvore.com/wide_legged/set?id=38413277 (не можах да не включа вече митичната за нашата тема чанта Laughing)

# 693
аз пък ежедневно съм така: http://s54.radikal.ru/i146/1103/b5/b61045e76703.jpg
ще ми се да изглеждам така, но нещо не успявам да се преборя със себе си и усещането, че няма да ми е удобно: http://s41.radikal.ru/i092/1103/ba/a554b2108d97.jpg

# 694
  • Belgium
Тия обувки на Зара са интересни, но ме притеснява качеството  Thinking

Днес неочаквано ме вдъхнови блузата на Мишел Обама, някой да е мяркал подобна:

# 695
Да ви кажа, вчера забелязах, че се е оформила някаква униформа - черно кожено яке+пола до коляното черна или черен панталон+ниски черни ботуши и черна обемна чанта през ръка
Видях поне 10-ина жени в това екипче Crazy

# 696
Valandin, прекрасна си, много ми хареса пуловера!

Лу, хубава е блузката на Мишел, аз си харесах тази риза, но нещо цената не ме устройва, а и да имаше други цветове.

# 697
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да ви кажа, вчера забелязах, че се е оформила някаква униформа - черно кожено яке+пола до коляното черна или черен панталон+ниски черни ботуши и черна обемна чанта през ръка
И тук се мотаят така, с единствената разлика- якето е кафяво Laughing

Лу, в Орси има такива блузи Peace

# 698
  • Варна
farscape приготвила съм им на ботушите  един бял
мъхест пуловер, ако докарам и нещо яко по средата ще
мирясам.Имам един винен цвят скини панталон може да
му излезе късмета тази зима да го разходя по улиците...
От ансамбълчето което показах обувко-сандалите ме
заковаха после гледах останалото. От вчерашната ми
разходка из варненските молове съм направо възмУтена.
Нищо не ми хвана окото...скука. И да униформата за
сезона явно е кожено яке + скини панталон в черен цвят.
Ей, това правителство до жалейка ни докара  Mr. Green
Към този панталон и пола не мога да остана безразлична:
http://www.defashiontrends.com/wp-content/uploads/2011/08/Beauti … r-2011-2012-7.jpg

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 11:54 от Free Will

# 699
  • Пловдив / София
Не са ли й прекалено широки раменете на Мишел Обама за такава риза без ръкав?
Изобщо тази жена за мен е прекалено крещяща. Харесвам по-фини и ненатрапчиви неща. Че има стил не може да се отрече, де. Просто не е моят.

Иначе ризата е страхотна.

# 700
  • Belgium
Аз само ризата харесах, слава богу не съм толкова широка в раменете  Mr. Green

# 701
Лу, хубава е блузката на Мишел, аз си харесах тази риза, но нещо цената не ме устройва, а и да имаше други цветове.

Мммммммммм.....муцка!  Laughing Аз съм по панделките! (знаех си, че не трябва да влизам в тая тема  Naughty ) Веднага започнах да правя математически изчисления как да я вместя в бюджета. Не ме притеснява толкова черното, колкото това, че никога не съм си поръчвала дрехи онлайн и винаги съм била против. А ако трябва да съм честна имам черна риза Mango, която е същата само, че с деколте и панделката се завързва под него...май наистина друг цвят повече ще ми е от полза. Лу добро попадение Wink

# 702
  • Belgium
Колекцията на Versace за H&M с цени - типичен Версаче кич, но първата черна рокля много ми допадна  Laughing

http://pressdesign2011.hm.com/public/wp-content/uploads/6101_PriceList2_en-GB.pdf

Мъжките модели изобщо няма да ги коментирам  hahaha

# 703

т. е. и на мен ми дойде ред да съм модерна  Joy

една снимка с много настроение:

прекрасната ЕМ

# 704
Колекцията на Versace за H&M с цени - типичен Версаче кич, но първата черна рокля много ми допадна  Laughing

http://pressdesign2011.hm.com/public/wp-content/uploads/6101_PriceList2_en-GB.pdf

Мъжките модели изобщо няма да ги коментирам  hahaha
5 и 8 look ми допаднаха най-много!
Мъжките модели преспокойно може да ги препратиш на Азис! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт