Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 59 134
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Лу, имам абсолютно същия ездачески клин-панталон, само че в черно и сиво; от Orsay е (мисля, че и Gар имаха такива). Миналогодишната им колекция вреше и кипеше от подобни модели във всички цветове, а също и в комбинация от памук и кожа. Много хубаво стои, но аз по принцип съм голям фен на "конската" кройка (само че си крия задника). А истинската ездаческа униформа просто обожавам, много е секси  Flutter

Ето няколко завладяващи за мен вариации на стила:

# 76
muuu, нещо подобно ли имаш предвид?

Това много ми харесва Heart Eyes
Ох,и куп още неща,които сте показали Crazy

пп.Crazy,жестоки са,наистина са много секси,а рекламата на Kelly Caleche обожавам,ама аз и парфюма много харесвам,особено във едп варианта за зимата

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 20:15 от goddess

# 77
Влизам с трясък и пропускам официалните представяния, за да кажа на Лу, че имам този легингс и е на Зара Simple Smile И най-вероятно вече го има в България, защото аз го купих от Италия, но трябва да го има вече  bouquet А сега аз трябва да намеря перфектните ботуши за него, иначе рискуваме да го нося само с чизми и боти с ток, а не е това идеята Simple Smile Лу, ще чакам после да споделиш взела ли си го и как го съчетаваш Simple Smile

# 78
  • ...край Дунава
Аз бих съчетала клина с тези, които много са ми легнали на сърце Heart Eyes

# 79
  • Belgium
Валандинче, мерси аз точно от тебе го видях този легинс  Laughing

Но вече обиколих нашата Зара и разбира се го няма. Намерих го в e-bay, на много прилична цена и мисля да го взема от там.

Специално за една туника го взимам, а надолу за сега мисля да гп съчетя с високи ботуши - равни и едни на дебел ток с катарама. Други обувки не знам дали ще му отиват.

# 80
Колко се чудих на едни гумени ботуши дали да си ги взема. Бяха на безбожно ниска цена, но не ми хрумваше, как да ги съчетая. Да бях видяла по-рано Дакота Фанинг! Crossing Arms

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разглеждах нещицата в този каталог http://www.zappos.com/boots#gridSelectorImage_7 и се влюбих в ето тези страхотни боти Heart Eyes

Представям си ги с къса вълнена пола и плътни чорапогащи, или с дънкови панталонки.

# 82
Момичета, да сте виждали някъде хубав легинс, нещо подобно?  Laughing

До сега не съм имала такъв артикул в гардероба, но се замислям да си взема.

Да,взех си същиятот Zara.Отвън е по-еластичен плат ,а това парче ,което се вижда от вътрешната страна е нещо като кадифе,аз си взех черен...но имаше кафяв и май като този които си показала!
 Grinning Simple Smile

П.с.взех си ги от Зара,на центъра,ако си ходила в друг може да ги я нямало,забелязах,че носят някои различни неща...

# 83
Днес видях фантастични ботуши от кожа и велур...) А цената, нямам думи, беше намалена на 70%. ) За съжаление ще могат да се носят само в сухо време.
И сега се чудя за още едни, но от еко кожа, голям изкуственяк. Това нещо дали ще издържи и 1сезон?
Миналата година заради боклуците, които хвърлят по снега да се топи си разсипах едни ботуши от естествена кожа, не искам още едни да ги последват. Поне да не ме е яд колко пари съм дала.

# 84
Добро утро в първия есенен ден!

Mirama, купувала съм си ботуши от изкуствена кожа, някои са издържали доста дълго време, а други са се разлепвали след второто носене, при мен проблемът е, че краката ми нещо не харесват изкуствените материи и затова напоследък гледам да ги обувам само в естествена кожа.

# 85
  • Варна
Кристи, показала си моето облекло. Мерси!   bouquet Бях си харесала една подобна чанта в синьо-сиво от H & М, но май поръчките оттам не винаги идват.

# 86
Само тук мога да се похваля чистосърдечно с вчерашната си спонтанна придобивка, без да предизвиквам скептично повдигнати вежди и идиотски въпроси от сорта "не е ли странна тази подметка?"  Crossing Arms

Просто онемях и се влюбих, и ги поисках с все сърце и душа, ето ги:

Не знам как ще ги дочакам.  Crazy

# 87
  • София
Ботушите са страхотни и аз се влюбих в тях! Hug

# 88
Специално за момичето крейзи  bouquet

За малко да ви изпусна, а вие сте вече в нова тема, много е уютничко тук, мирише на есен, топъл шоколад, меки вълнени шалове и кожени ботуши....
Харесвам есента,есените цветове, свежестта във въздуха, но все още съм облечена с потник и чехли на босо. Честно казано, малко ми писна от липсата на преход между сезоните Sad

моето вдъхновение

# 89
  • Варна
И във Варна още е лято и сме по джапанки, затова последен поздрав от топлото време с този елегантен блог

Царствените бохеми на Ралф Лорен са разкошни!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 15:09 от Lilibon

Общи условия

Активация на акаунт