Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 59 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина е много елегантна русата дама Heart Eyes

Selicon, твоето вдъхновение вдъхновява и мен Hug

# 91
# 92
Привет  Flutter , отдавна не съм писала , но хвърлям по едно око  Whistling Wink .В тази тема , есента не ми изглежда толкова скучна и предвещаваща зима.  Sick
Бохемите на Ралф Лорън ми разтупкаха сърчицето . Heart Eyes Heart Eyes

Специален поздрав за Лу  Wink Sunglasses Mr. Green
http://2.bp.blogspot.com/-7hahdo-LCjk/TnLaR6y2llI/AAAAAAAACxM/w7 … 1600/post%2B2.jpg

По темата за клинчето с кръпките ,от миналата година имам такъв панталон от Pull and Bear  ,стои страхотно и мисля ,че такава гривна ще  му стои доста добре. Laughing
http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=11256695& … parentPage=family

# 93

Heart EyesМ-М-м това е другата ми страст- дрънкулки и висулки,обожавам ги.

Често заглеждамтези

# 94
Абе как не се яви някоя въззакръглена модна блогърка...

# 95

Царствените бохеми на Ралф Лорен са разкошни!

Това е любимият ми аутфит Heart Eyes
Как мислите,дали бих могла в този вид,да се появя на работа или няма да върви много-много newsm78

С днешния плаж смятам да закрия летния сезон,макар че ще ми липсва шляенето по сандали и къси панталонки,затова пък с трепет чакам,да си разходя и ботушките,и кожените панталони и дългите пуловери с които съм се запасила Crazy
само да не беше толкова дълга зимата Rolling Eyes

# 96

Царствените бохеми на Ралф Лорен са разкошни!

Това е любимият ми аутфит Heart Eyes
Как мислите,дали бих могла в този вид,да се появя на работа или няма да върви много-много newsm78

С днешния плаж смятам да закрия летния сезон,макар че ще ми липсва шляенето по сандали и къси панталонки,затова пък с трепет чакам,да си разходя и ботушките,и кожените панталони и дългите пуловери с които съм се запасила Crazy
само да не беше толкова дълга зимата Rolling Eyes
Според мен е супер да се появиш така на работа - адски готин стил. Като се замисля, че в офиса прекарвам межу 10 и 12 часа дневно то не остава време да си нося нещата, които си харесвам. Стига да няма специфичен дрес-код и желаното облекло да не е неприлично мисля, че трябва да се представяме в целия си блясък Simple Smile

# 97
Разкошни неща видях, а вдъхновенията на Ралф Лорън са уникални просто. )

крейзи, ботушките са страхотни, една идея леко шантави, но превъзходни. )

goddess, нищо не ти пречи да се появиш така в офиса. )
Единствено кожения панталон не смятам за подходящ, просто защото запарва.
Имала съм цял кожен костюм (панталон, пола, сако) и можех да ги нося само в относително хладно време. ) Иначе ефекта е - варене в собствен сос. )

# 98
Крейзи,ботушките са супер,имах преди години такъв тип,бяха ми много удобни Wink

На кожата още и е рано,поне тук при мен,но след месец ще става,просто се чудех дали няма да смутя колегите в училище Rolling Eyes ,макар че почти не се засичам с тях,най-много за 5-10мин. в учителската стая.Признавам си без бой,че кожените панталони ми липсваха най-много през лятото,но за хладно време си е супер,да не говорим за ветровитото тук Close
Гледам ръкавиците на мацката и си мисля,че е крайно време да забърша едни автентични,офицерски на британската армия Simple Smile

# 99
  • Belgium
В момента тече live streaming от ревюто на Пучи, ако на някой му се гледа  Laughing

http://www.theblondesalad.com/2011/09/pucci-fashion-show-live-streaming-on.html

# 100
goddess, на мястото където съм аз, никой не би се скандализирал от появата на колежка с кожен панталон.)
При положение, че имаме 1-2дами в леко провокативно облекло (да не се изразя по-цветущо) и изглежда на никой не правят впечатление. )
Освен на мен де, все пак изглежда още съм с някакви идеалистични представи за БГучилище. (след като не съм влизала в такова над 10г, от както съм завършила).

Ако имах достатъчно слаби крака, бих се обула отново в такъв кожен панталон. )))) стоят жестоко. )

# 101
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте! Най-накрая ви намерих и се наканих да пиша.
Честно казано, въпреки че вече усещам есента, съм се вкопчила в последните оставащи летни дни и направо ми става тъжно, че си заминават.
Последните няколко дни се старая да си донося любимите дрехи, които почти не съм обличала през лятото и се чудя какви комбинации да измислям  Laughing
Време за блогове вече не ми остава, във форума едва влизам и това е първата тема, която преглеждам  Laughing
Другата събота, обаче, отивам на есенен шопинг и официално закривам лятото.
Сега няма да ви сложа картинка, поради липсата на есенно вдъхновение, но другия път обещавам  Peace

# 102
Ето няколко нещица от мен. )

Малко Ланвин. )
цък
и още

Малко мода и в плетивата
Цветовете от втората и последна цветова карта са много "мои". )

в това със сигурност бих се облякла. ) H&M
още от колекцията
страхотна комбинация

# 103
Moмичета, имам нужда от малко помощ  Praynig
Най-сетне придобих чантата, за която мечтая от години. Хубаво, ама аз в такива моменти на безумна любов въобще не мисля дали ще ми пасне на стила, дали ще има с какво да я съчетавам и т.н. Чантата е супер изчистена, черна, абе перфектна, но се притеснявам дали не е малко "строга". Аз ходя главно с дънки и предвид идващата зима, с пуловери и ниски ботуши. Ето го съкровището ми- според вас дали е подходяща за една по-семпла и младежка визия без сака, ризи, поли до коляното  Thinking

# 104
Обувчице, перфектна е! Много ми харесва, а мацката от блога Northern light има подобна, но с малко по-дълги дръжки и я скъсва от носене! Ето някои ефектни и съвсем не строги коминации:

Твоята ми харесва повече от нейната, аз дори в момента търся перфектната черна чанта за мен и имам намерение да я нося по всякакъв начин- от токчета до чизми със скъсани дънки и размъкнат пуловер (само да събера смелост да нарежа едни дънки Embarassed). Носи смело и безотговорно, чантата е страхотна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт