Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 59 154
  • 729
  •   2
Отговори
# 105
red shoe, става за носене с всичко. ) Не виждам проблем. )

Аз също имам страхотна черна чанта от миналата година, но...тя предполага леееко по-официална обувка и облекло. Та се налага да се съобразявам донякъде. )

# 106
  • Sofia
Кежуълки, възхитителни обуща и одежди  сте си закупили.
С много здраве и дръзновение да си ги носите.
Есента е моят любим сезон,  а Вие уважаеми   -    моето вдъхновение  Grinning

# 107
red shoe,чантата е перфектна и според мен става за всякакви ситуации,точно защото е изчистена откъм детайли Peace

# 108
Чудна чанта, пасва на смели комбинации, да ти е честита!

# 109
Чантата наистина е изчистена, според мен ще върви на елегантен стил, дори ако включва дънки. Но не я виждам в спортен стил.

За мен, при чантите бежавото е новото черно.  Heart Eyes ама май ми стана любим не само за аксесоари, но и за дрехи.

# 110
  • Belgium
Red shoe, честита чанта - чудна е  Laughing

Идеално ще си пасне и с дънки, моя колежка има подобна, ако не и същата и я носи както с небрежно елегантни тоалети, така и с официални бизнес костюми.

Аз да се отчета за легинса - добре че по съвети от темата го издирих на живо, иначе щях да имам една от малкото ми неуспешни покупки от е-bay. Не ми допадна материята и това е. Много често ми се случва със Зара напоследък - харесам си нещо от сайта им, а на живо е от ужасна материя. Ще пробвам GAP, както препоръча Крейзи.

За сметка на това се докопах най-после до дълго преследваната ми пола от тюл  Heart Eyes  И от лакомия купих две - една дълга (златист тюл) и една къса фру-фру (както им вика майка ми) - черна отдолу с нюд тюл, през който прозира черното  Laughing

# 111
Red shoe, абсолютно универсална е и според мен Peace

Аз се сдобих с черен джинсов легингс на Pieces, абсолютно прилепнал и от тънък плат, идеален за всякакъв вид туники, къси рокли и дълги ризи, нямам търпение да го поднося Sunglasses

Годес,
според мен кожения панталон в училище не е най-удачния вариант. И от страна на учениците, и от страна на преподавателите Peace

# 112
Аз сега се чудя за следната комбинация...)

Велурена, тънка пола
цък
блуза,
в този цвят
или този
И клин, или някакъв фигурален чорапогащник отдолу.

# 113
# 114
Ама тази чанта така ме впечатли, че почнах да си я представям в разни вариации. Според мен ще е трепач със спортно сако, дънки тесни и кецове.
За блузата и полата - харесвам и двете блузи, комбинацията със синьо е по-странна, аз лично я харесвам и мисля, че ще стои много добре.

# 115
Red shoe и според мен чантата е сравнително универсална, най-лесно си я представям в подобна комбинация.
Колкото до легингсите, за мен засега всякакви клиноподобни, независимо от името са табу. Честно казано това обстоятелство което да ми е безразлично ако не се натъквах постоянно на прекрасни туники... а те просто не вървят с друго...
Поздравявам ви с малко все още лятно настроение Simple Smile,

Mirama аз съм за първата блуза! По принцип този нюанс на синьото ми е много любим, а и специално в комбинацията с кафяво. Много ми харесва и с популярните напоследък карамелено/тиквени тонове на кафявото, нещо такова .

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 23:22 от irony

# 116
Благодаря ви за мненията за чантата, момичета  Hug

irony, не се отваря предложената от теб комбинация.

Mirama, и 2те блузи са ОК, но аз много харесвам комбинацията с петролено и свтло кафяво като полата  Peace

Крейзи, забравих да изкажа възхищението си от обувките. УНИКАЛНИ са! Ще чакаме снимки, ама гледай да е преди края на зимата  Wink  Hug

# 117
Освен да си поръчам и двата цвята блузи. )))))
Имам с какво друго да ги комбинирам. )

Имам и една джинсова пола в така актуалния цвят "кемъл", само една идея по-тъмна. Май ще си изровя и нея и ще си я нося. ( стига да ми става). )

# 118
  • София
Колко страници с кежуълски вдъхновения  Heart Eyes.
Есента, осбено началото и, ми е любима. В свободното си време се нося  ей така , но без претенции да имам тез манекенски размери и излъчване  Mr. Green Накак ми се струва най-подходящото време за "шантави" комбинации.
За легинсите - и аз скоро се чудех дали ще са актуални. Гледам, че са любим аутфит на моделките . По питането на Goddes, сигурна съм, че ще ти стои прекрасно, но не знам за училище. Децата реагират изключително много на външния вид на другите и непрекъснато изпробват границите, та в тази връзка, аз вероятно не бих  Peace.
Crazy, обувките са невероятни, пак от този тип, който може да даде друго излъчване на едни джинси и една бяла тениска/пуловер. Като дойдат, приемаме всякакви снимки  Laughing.

# 119
Добро утро..ето и нещо за работната седмица от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт