Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 30's

• 30 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Нъл темата е моя, тъй че ще спамя на воля. Mr. Green

Нещо има ли им на теЗ хора от Плевен? 2-те съквартирантки са оттам и стой та гледай какво самочувствие вадят, то не са чупки, то не са стойки, то не е пренебрежително и намусено гледане! ooooh! Имам и 2-ма колеги оттам - същата работа майна! И братовчеди имам оттам - пак същото! Та нещо във водата ли им слагат или само аз на такива хора попадам? Laughing

Да не се засегне някой плевенчанин. Rolling Eyes

# 286
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мирелка е от Плевен, сега се изказа, Бебе hahaha. Аз познавам само една плевенчанка, супер беше за купон, ама много лъжеше, еййй Laughing

# 287
  • Ænima/Albuquerque
Плевен, а?
Аз само една познавам оттам, ама си е съвсем ок момичето.

Оф, пък аз трябва да ходя на близка среща от трети вид.  ooooh!
Ей, много мразя да ми дават наклон на феса, хора!  Crossing Arms

# 288
  • София
Нашата Мириел е изключението, което потвърждава правилото. Родата на половинЪТ е от Плевен  ooooh!

# 289
Ама сте лошиии hahaha hahaha hahaha

# 290
Леле, Бебе, как си закъсала!  Hug Много е подтискащо да не се разбираш със съквартирантите.
Две години бяхме съквартиранти с двама младежи от Плевен - много точни и готини хора.

# 291
Сарки, ето ти за настроение преди срещата Hug

# 292
  • Разпиляна във въображението
 smile3518

# 293
Мирелка, не ги слушай, те не разбират Hug

Бейби, ако това ще те успокои, с последните ми бг-съквартирантки никак не се разбирахме в началото, а сега сме близки другарки и вече четири години откак не живеем заедно още поддържаме връзка Simple Smile

# 294
  • Somewhere far away
Ми започнах лекции и съм на общежитие. Close И съквартирантките ми са отврат. Тези дни ще си прекарам нет и там. Иначе сега съм вкъщи и ще съм тук. Party
Охо и аз съм на общежитие- и то от доста време.  Laughing
Трудно е, но щом издържах две години начи мога да издържа и останалите две! А пък има и забавни моменти... не всичко е черно и бяло, има си и недостатъците но и предимствата, най-лошото е да не се разбирате със съквартирантките, щото все пак делите една стая и стe на тясно и всичко е много по-различно от квартира. Аз засега съм доволна от моята - даже сме от един факултет което може само да ме радва!  Wink
 Я да те хвана и да те проуча в кой блок си /ако става дума за София де... че иначе няма смисъл да проучвам Grinning /-  нали да разберем клюката.  Flutter Hug

# 295
Тц, Кръши, за Търново иде реч.

Мириел Hug Rolling Eyes

# 296
  • Ænima/Albuquerque
Джо, мерси, мина успешно.  Mr. Green

# 297
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Бебе, жалко, че не съм си в Търново Sad

# 298
  • Ænima/Albuquerque
Фръц пък!  Flutter

# 299
  • София
Ауууу, Божествена си принцесо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам колко гадна среща си имала, но ти се отрази форумно добре!

Общи условия

Активация на акаунт