Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 30's

• 30 389
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • Ænima/Albuquerque
Магито Кю си го спомням от "Умирай Трудно" 76-та част (да се чете "Live free or die hard").  Mr. Green

# 436
  • София
Все се каня да те питам, Ване... Ти изобщо не харесваш "Тетрадката", нали?

Ама хич... за сметка на това сбърках да прочета "С дъх на канела" щото реших, че книгата ще е по - добра от филма "Скъпи Джон", който харесах. Каква колосална грешка!  ooooh!

# 437
Аз много харесах "Тетрадката" и после изгледах всичко що е по Никълъс Спаркс... До една са ужасни бози, а най-ужасната от тях е Незабравимата... Чак ми идеше да ги нахраня в Замунда, как ми пробутват такива кошмари за подобни на Тетрадката  Embarassed  Embarassed

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След "Тетрадката" господин Спаркс стана персона нон грата в моя малък личен свят Mr. Green

# 439
Е, то си има причина...  Whistling

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да разходим Лейни Crazy

# 441
  • в сърцето на един мъж...
Е, книгите му са определено по-добри от филмите, може би с изключение на "Писмо в бутилка" и "Нощи в Роданте".

# 442
  • София
Може би голяма роля за нехаресването на Тетрадката играе фактът, че навсякъде го изкарват като романтичен филм на хилядолетието... Първият път като го гледах очаквах наистина нещо разтърсващо, а то растърси само слъзния ми канал в последните 5 мин от филма. през останалото време не се чудих какво ще стане и беше ясно, че финалът ще е хепиенд, просто чаках да свърши филма по - бързо.  Даже и Гослинг там не ми е симпатичен.

Незабравимата си ми е любим от детските години но не твърдя, че не е боза. Скъпи Джон си е също боза. Въпреки това са ми по - емблематични като романтики.

Ма какво разбирам аз от романтика като не признавам дори потъналия корабс Леонардо за емблема на романтиката  Laughing

А, "Нощи в Роданте" има ли го филмиран. Май той също ме беше впечатлил  Thinking

# 443
Nights in Rodanthe
Message in a Bottle - една от любимите ми роли на Кевин Костнър. Все още ме разтърсва този филм. Тетрадката бледнее пред него Peace

# 444
  • София
Nights in Rodanthe
Message in a Bottle - една от любимите ми роли на Кевин Костнър. Все още ме разтърсва този филм. Тетрадката бледнее пред него Peace

Да, значи не съм се объркала. това са ми емблеми за романтика.

# 445
  • КиТ
Е, щом държиш, ще се подкупваме Laughing

Е хайде делим,ма щото си ти и пусна такваз хубава пикчар на Полчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ми хареса след това "дрънченето" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 446
Нито Тетрадката успя да ме разплаче, нито Писмо в бутилка, голем съм дзвер  Mr. Green. Освен да се пробвам на Нощите.

Саркооо, а ти що разплака момчето, мари?!

# 447
  • София
А, защо романтиката трябва да разплаква?

# 448
Мне бе, Злате, не си дзвер. Аз вчера ревах на егати тъпия филм. Просто е до настроение.

# 449
  • София
На кво рева?

Общи условия

Активация на акаунт