Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 137

• 46 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Рина, ти каква почерпка си дала, та чак и младоженци си довела Mr. Green Hug

Да си сложа пак фотос от подготовката на любимата сесия Heart Eyes

# 61

АСИ скоро започват да го излъчват и в Сърбия...

Както е тръгнал този сериал да разпространява, няма да се изненадам ако скоро видя промо и по някой френски канал Whistling

Елма, зачекваш любимата тема за професионализЪма, внимавай Joy

# 62

На мен сватбените снимки са ми слабост  Embarassed , но и другите харесвам.

# 63
Бонобо аз съм на вълна - разтопена Туба........

# 64

Бонобо аз съм на вълна - разтопена Туба........

Давай тогава, ама накрая май и ние ще се разтопим Mr. Green

Рина, знам за тази слабост....и на страшно много ми харесват Peace

# 65

АСИ скоро започват да го излъчват и в Сърбия...

Както е тръгнал този сериал да разпространява, няма да се изненадам ако скоро видя промо и по някой френски канал Whistling

Елма, зачекваш любимата тема за професионализЪма, внимавай Joy

Дано  Peace .......аз се радвам много на всичко това защото догодина може би отново ще е ноимниран в МК, с този чудовищен интерес в Хърватия, а сега и в Сърбия, те вече знаят за какво става на въпрос а и по този начИн ще се гледа и в Босна, Черна гора и Македония .....на само в Сърбия  newsm44 newsm44 newsm44

# 66
Като казах МК, вече е потвърдена датата

# 67
Като казах МК, вече е потвърдена датата

Супер, но ако е номиниран не знам дали пак ще са двамата - нали Туба ще става мама Heart Eyes А някой знае ли долу горе кога трябва да роди Rolling Eyes , че аз съм много объркана относно тази тема ooooh!

# 68
Здравейте момичета! Преди няколко дни видях в друга тема и доколкото разбрах нашата принцеса е на чело в класацията за 2011 но не разбрах точно за какво а и ми стана интересно беше показана карта на света и коя страна или щат за коя актриса гласува интересно ми стана не намерих дали и нашата страна е гласувала ако някой знае повече по въпроса нека да сподели

# 69
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Добър ден и  от мен,аз мислех че Аси са го давали вече в Сърбия,пък то предстояло!Момичета ,благородно им завиждам  на сърбите, че тепърва ще гледат красивата приказка, която ние не искаме да забравим вече две години!И аз се надявам че Аси ще бъде отново номиниран и награден на следващия фестивал!

# 70
  • Пловдив
Най-после и  аз сколасах да влеза  ooooh! Днес  много карък ден-ту нет нямам,ту форума ми стачкува,за капак пък и компа взе да ми прави номера  Crossing Arms Кога тръгне,върви  та се къса  Rolling Eyes Ама нейсе,здраве да е ! Има ли останало кафенце и за мен или и тук ударих на камък  Wink Laughing

# 71

Здравейте!

# 72
Поздрав за всички момичета.
Sophie Zelmani - I'will be there

Текстът е хубав.
http://www.vbox7.com/play:e694a00a

# 73
# 74
Asi&Demir - So Sad

Общи условия

Активация на акаунт