Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 137

• 46 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Разград

# 586
Добре де, ако е манипулация, каква е целта и какви дивиденти би могла да извлече от цялата история?

Няма дивиденти за нея от подобна постъпка .....поне не пряко, отнесе толкова негативи заради този шоков брак поради бремността..

# 587
Добре де, ако е манипулация, каква е целта и какви дивиденти би могла да извлече от цялата история?

Не смятам, че е манипулация Rolling Eyes Реално погледнато от нейната уста не е нито потвърдена, нито отречена новината за бременност, която раздухаха по вестниците...Всичко след това са си наши догадки Peace

# 588

Не смятам, че е манипулация Rolling Eyes Реално погледнато от нейната уста не е нито потвърдена, нито отречена новината за бременност, която раздухаха по вестниците...Всичко след това са си наши догадки Peace

Бонобо, мениджърката и потвърди

# 589
  • Пловдив

И той май се чуди...

# 590

Казвайки, че всичко в пресата е вярно - нямам думи ooooh!
Ама аз имах предвид лично от Туба Peace
За мен тя постъпи прекалено неадекватно още в началото, а най-лошото е, че продължава по същия начин Rolling Eyes

# 591

Казвайки, че всичко в пресата е вярно - нямам думи ooooh!
Ама аз имах предвид лично от Туба Peace
За мен тя постъпи прекалено неадекватно още в началото, а най-лошото е, че продължава по същия начин
Rolling Eyes

Съгласна съм  Peace Peace Peace

# 592

Освен, ако и това потвърждение на мениджърката й е било измислено от медиите newsm78

Честно казано на тази снимка Туба ми излежда леко понапълняла, но чак пък бременна
в незнам си кой месец - сега не мога да сметна, ама би трьбвало да й личи повече коремчето.
Има и друга възможност - снимката да е стара, от друго събитие с Пантен и да са я сложили
само към прясната статия, но не се сещам да съм я виждала преди... Rolling Eyes

# 593
  • Разград

# 594
# 595
  • Разград

# 596
Злати, спешъли за теб, джанъм Mr. Green Hug

# 597
  • Пловдив
Ооо...Злате, ама ти тука ли си? newsm78 newsm78Мислех, че си он-лайн...

Аз съм на всеки километър, джанъм  Joy Joy Joy С едното око съм тук,с другото съм онлайн,с третото гледам БТВ  hahaha

# 598
  • Пловдив

Като неможем да я видим реално бремена ето ви колаж...

# 599
  • Пловдив
Злати, спешъли за теб, джанъм Mr. Green Hug

Joy Joy Joy Оф,бе,и той ли с гръб  hahahaОбърни го де  Praynig Joy
(Ей,не се занасяй  с кака си,че няма изобщо да ти отстъпя ред за Енгин  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт