Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 091
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Ади не иска да си ляга пък  Crossing Arms Поне си хапна добре картофче, направо ме изненада днес  Peace
Ена, ВСД, Стихийно бедствие Hug Баткото като цяло наистина ми е душичка, но някой път много "кротко" си ляга направо върху Ади, редовно я бута на земята, минавайки покрай нея, взима й от ръцете играчките, но и тя не се дава - одеве се катереше по гърба му да се изправи и се хвана за косата му, така че след година-две ще видим кой кого ще бори Mr. Green
Подхванахме темата за мъжете и вижте каква статия ми попадна. Ивелина, освен да пробваш и да кажеш резултатите след 3 месеца  Laughing Излезнала е и лекцията за партньорските отношения, на който му се гледа.

# 481
 Момичета, благодаря ви за съболезнованията! Не исках да ви натъжавам.
Много са ви яки хлапетата, гледах клипчетата на Ади, Бобо и Крум, страхотни са! Аз така и не се научих как се качват поне снимки тук...Ако някой има време , моля да ми помогне с линкове за помощ.
Лъки, как не иска да си ляга бе, още ??? Лелееее! Моята кръщелница беше подобно бебе, заспиваше в 1 през нощта, след като майка й спеше като пребита до креватчето. Когато стана първи клас,специално я извиняваха с бележка, че закъснява за училище, ама принцесата не се надигаше преди 8... В крайна сметка си влезе в релсите. Мисля, че си е до дете, възпитанието и опитите за пренареждане на режима не се получават. Трябва да се съобрази човек, ама ми е лесно на мен отстрани. Моите и двамата обичат точните режими, може би защото аз съм доста неорганизирана и склонна към фриволни схеми. На всеки му се пада каквото трябва да му се падне, ето моите ме подреждат по някакъв начин, Давид е вече на 12, а не обича  да променя ежедневната рутина. Дребната започва да крещи и тероризира всички , ако не си получи банята в 8.30 и в 9 вече да е заспала в нейната си кошара...До тук с идеята ми за летни романтични разходки в морската градина  до полунощ с детската количка или вечери в открити ресторантчета с удобно заспало бебе между масите...
 И аз готвих днес, броколи , карфиол и картоф. Хапна си момичето, безотказно. Досега се притеснявах, че пюретата са по-фини и от подбрани зеленчуци, правила съм домашни само 2-3 пъти. Но определено смятам да готвя, и финансово ще ми идва нанагорно на купешки, още не сме почнали месата...
 Пак се увлякох  Laughing спокойна нощ!

# 482
Еna, благодаря ти за отговора!   bouquet
Яяяя махнала си си 4-ката от ника Wink

Маринелс, балгодаря и на теб!   bouquet И поздравления за резултатите на Анастасия!  Hug

Лъки, поздравления за Ади - страхотна е!  Peace
Ние все още не можем да лазим, леко си повдигаме дупето и общо взето се придвижваме до целта, но влачейки се. Доста дълго стои в шезлонга и не знам дали това не е вече вредно и дали не трябва да я оставям в кошарката, но пък там не се задържа за повече от 15 минути Sad То и шезлонга вече го мрази, но поне така съм й по-близо и мога да я залъжа с нещо. На земята не ми се ще да я пускам още, защото не е съвсем обезопасено.

И Дара още не иска да заспи Sad Сега е с баба си и тя се опитва. Мноооого трудно заспива - направо е някакъв ад! Зъби ли я мъчат сега....настинката ли е - направо са такива ревове, че не мога да опиша  ooooh! През нощта като се събуди, също трудно заспива. А пък и спи нервно...мята се на всички страни.....даже и все едно плаче на сън - не знам дали не съм оказала някакво влияние на това, защото докато бях бременна, бях много изнервена и мноооого плачех Sad Сега при нея е същото положение Sad

Хайде лека и спокойна нощ на всички!

# 483
  • България моята родина
Идвам и аз с новините.Вече си имаме кошара малкия много и се радва играе в нея.С мъжа ми пак сме добре.И той разбра,че кошарата ще ни е от полза и малкия ще поседява в нея.Ама така сме ние спорим спорим после пак се обичаме,за да е по-интересно.

Малкия е със силна кашлица пием сироп и капе разни неща в нослето,но утре май ще се наложи да ходим на доктор.Няма оправия милия такава кашлица.

# 484
  • Бургас
Днес май няма да излизаме - времето е влажно и мрачно. Не си спомням от кога не съм излизала на разходка, явно се започва с лошото време  Confused

# 485
Хай, Злодейки!  Mr. Green
Напоследък все по диагонал ви чета, пък за писане съвсем не мога да се доредя Simple Smile Надявам се, че в лошото време ще намирам повечко време. Да ви се оплача, моя сладур купени зеленчукови пюрета не понася. В началото ми се намираха домашни тиквички, картофче, морковче, туй-онуй, та все успявах да му спретна нещичко и той човека взе, че свикна и сега като няма откъде да взимам, какво ще правя, не знам. Много им нямам вяра аз на тия био зеленчуци в магазина, все си мисля, че само цената има е био, нищо друго. То вярно, че рано или късно и той ще започне да яде купени от магазина, ама толкоз рано да му вкарвам разни химии в малкото организъмче, някак си ми е жал. Месо още не сме въвеждали, ще видим на консултацията другата седмица какво ще кажат.
За завиването-и аз извадих една по-тъничка олекотена завивчица  и го обличам вече с тънко дълго ръкавче, че и в къщи доста студенко стана.
Обаче с това сукане нощем е направо ад под небето. Според мен не е от зъби, защото си имаме таман два, а няма изгледи за нови. По цяла нощ е едно мрън-мрън през час-два и друго освен сукане не помага, ако не му дам се разсънва, започва да се дере като мечка и няма умиряване. Аз за отбиване взех да се замислям, а той милия дали ме надуши, че взе все повече да се пристрастява Rolling Eyes
Хайде стига съм ви се оплаквала, ама какво да правя, че това кофти време ме тика към черногледство  Laughing

# 486
ХелоУ Simple Smile))) И моята послушанка започна да става много раздразнителна...едно реване такова никакво... 10 секунди реве,10 не,10 реве,10 не.... ooooh! Май започнаха зъбите да я тормозят,че нали ние сме от малкото,дето все още нямат....Дано зора да е с първите и после да е малко по-спокойно...
Пипилота,много тежко е да загубиш толкова близък човек...Мен от такива загуби ме е страх,въпреки че рано или късно се случва...
Ивелина9292, каква кошарка взехте? И ние сега ще взимаме преносима за същата цел...
Ние с лазенето все още сме до никъде...Прави някакви опити,ама като наддигне дупето и БаАаМ пак пада по тумбак:)))Много успешно обаче се движи назад  Mr. GreenSimple Smile Днес определено никъде няма да се излиза...времето вече не е на наша страна...

# 487
  • Варна

И аз готвих днес, броколи , карфиол и картоф. Хапна си момичето, безотказно. Досега се притеснявах, че пюретата са по-фини и от подбрани зеленчуци, правила съм домашни само 2-3 пъти. Но определено смятам да готвя, и финансово ще ми идва нанагорно на купешки, още не сме почнали месата...

Аз вчера споменах, че сметката за тока много ще ми дойде сигурно, а ти тъкмо обратното, по-скъпо ще ти е да купуваш Simple Smile В крайна сметка няма да е вечно това приготвяне, след време ще ядат това, което и ние ядем.  Laughing

Относно плача през нощта, а и през деня: аз веднъж дадох линк към тази според мен много интересна и полезна статия. Често си я припомням, когато забравя защо Аслан плаче без видима причина Simple Smile

http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

В този сайт най-много ми харесва, че не казва нещо от рода "плача на бебето по 5 часа на ден е полезно за белите му дробове", а по-скоро следва същата "техника", която Пипиллота беше публикувала на английски преди няколко дни.

Ивелинка, честито! Peace Такива изблици от страна на мъжа ти са нормални, и на него сигурно му идва вповече. Ако не са практика мисля, че могат да се простят  Hug

# 488
Привет момичета,
и ние минаваме в отбора на хленчещите,аз май пропуснах да ви кажа,че ние е пробило зъбче.Пробиването нямаше проблем,но явно израстването ще има,тъй като аз го напипах преди 2дни,обаче от вчера е много кисела.Казвам пробило,защото само боцка,а не е като цяло зъбче.

Вчера ходихме на театър с мъжа ми,гледахме Формата на нещата - мнооооого добро представление. Беше на младежки театър Русе съвместно със София.

Ivelina9292ЧЕСТИТА КОШАРА.

VSDние също имаме такова пособие,обаче не ни харесва много много.Аз очаквах че много ще му се радва,но...уви. Взех го от Комсед,иначе има и на БебеКонфорт,но не намерих,то е по-удобно,защото има капачка и дръжка:

Аз след малко тръгвам за София,хайде лек и приятен ден с некисели бебоци  Laughing

# 489
Чудих се дали да спомена,ама ще си кажа... Аз давах  днес пюре на Хип.... докато обядвахме с Пуешко с картофи и тиква в пюрето се натъкнах на зелен косъм около 2-3 см ..... В този смисъл искам да кажа,че много майки,които дават купешки пюрета казаха,че нямат доверие в по-евтините....Аз вече на по-скъпите нямам...в Ганчев до сега не съм срещала нищо подобно...та не винаги цената е гаранция за качество явно...

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 14:18 от veset0

# 490
  • Бургас
Не е честно marinels, и аз искам на театър  Grinning
Веси, какъв ще е този зелен косъм, от някоя вещица ли  Grinning Шегувам се, аз имам уникалния късмет, каквото и да ям да намирам нещо вътре  Sick Последно намерих косъм в един донат  Sick

# 491
Кетуоук, на мен ми заприлича на косъм от някаква вълнена дреха....ако се сещаш какво имам в предвид.....

# 492
  • България моята родина
Мерси за кошарката

Veseto Ами той и нашия не пълзи още и по същия начин тупва по корем,но назад и той снове като раче.Кошарата е най-обикновена от джъмбо за 80 лева.

абсолютно същата е като тази,но важното беше да върши работа.

VSD нормално е да и той избушва понякога даже малко сякаш съм го поядосала,че вчера като тръгнал влязъл рязко в един завой и щял да направи беля,чак ми стана гузно.

# 493
  • София
Привет, момичета!

Пипилота  Hug много съжалявам за загубата ти. Само ти си знаеш какво ти е  Hug

Хайде и аз да ви се оплача в тон с гадното време. Вчера Виктор се събуди с хрема. Промивам с физиологичен разтвор и сребърна вода. Сложих и Виброцил уж, за да може да спи, но по-кошмарна нощ не знам дали сме имали досега. Вечерта вдигна Т 38.4. Дадох Нурофен и я смъкна. Сунтринта към 6 пак имаше Т. Слава богу, след като я смъкнахме, оттогава няма. Ще видим как ще е тази вечер. Давам му и витамин С. Успокояваме поне това, че си хапва, малко бавничко заради носа, но яде.
Не знам как се разболя това дете. Дали от ваксината, дали го простудихме - в петък ни хвана вятърът навън, въпреки че Виктор беше облечен, ама и една шапка нямаше да му дойде зле. Нали ви споменах, че и зъб му изби в петък. Сигурно и това допринася за ситуацията. Никога досега не е плакало толкова това дете, а и времето е гадно и не мога да го изведа поне за малко навън да му се пооправи настроението.
В този ред на мисли да ви кажа, че си поръчвам Коластра на Аквасорс и започвам да му давам по една капсула дневно, чак ме е яд сега, че не се организирах да я взема по-рано, можеше да му се размине тази болест. Имам много добри отзиви за тази Коластра от приятелки с бебета.

Marinels, видях аз във фейсбук, ама те чаках да се похвалиш тук:) Честито!
veset0, много кофти, явно трябва да сме много внимателни, ама то може ли да видиш всичко.

Ivelina, честита придобивка!
Bub, И аз още не го пускам на земята, ама той почти не лази под никаква форма. Даже, като се озове по корем и много бързо след това се ядосва и започва да хленчи.

Извинявам се, ако съм пропуснала нещо и някой!

Наоплаквах ви се и аз едно хубаво.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 15:29 от redreny2000

# 494
Момичета искам и аз да ви питам 2 въпроса:
1. Сега като захладня с какво обличате бебоците за сън, стана ясно как ги завивате , но с какви дрешки спите?
Вторият ми въпрос е следствие от казаното от Лъки за покупките на децата кой взима решения какво да се купува на децата, кога и дали имат нужда от това въобще...
2. Каква сума отделяте средно на месец за дрешки на децата и за играчки? (предполагам това важи за всички майки, но аз ако вляза в детски магазин не мога да не купя нещо за сина ми, дори и да няма нужда от него, лишавам себе си и нуждите в домакинството, но за него все отделям по нещо Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт