Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 37 996
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Гу! И аз да се отчета.

Нямаме зъби, не пълзим и не се изправяме, само бледи напъни.

Правихме нови изследвания за кръв и урина. Хемоглобина беше 137.

Bub_ - Вит. Ц давам една ампула с лъжичка, без вода , без нищо.

Честити годишнини Magica de Spell и Кукуминдрела! Много щастие Ви желая!  Hug
Напомня ми , че и ние скоро имаме годишнина. Спомням си миналата година на сватбата ни какво топло време беше, едно слънце печеше, а сега само където не хващам шушулки.

marinels  супер мерки  Peace

Аз като чета как ги обличате тези бебоци вечер и с какво ги завивате, ние направо си спим голи пред вас. В спалнята е 18 - 19 градуса и спим само по боди с дълъг ръкав и крачол (без чорапки) завити с много леко одеало, ако мога да го нарека така.

А харченето за пари - Царица съм  hahaha Ама общо взето не взимам кой знае какви излишни неща.

А да ви питам сменяте ли дрехите на бебока всеки ден  newsm78 Аз да, а една моя позната ми каза че като се изцапали тогава newsm78 е да де ама нали е все по земята  newsm78

Да всеки ден, дори по няколко пъти.  Peace

А За килограмите - Лека диета правя, през деня наблягам на плодове и разделно хранене . Спорта ми се изразява в чистене готвене , пране и т.н. + гледане на бебе в пубертет  #Crazy
Ако сваля още 7 кг ще съм перфектна. Искам да стана малко по - слаба отколкото преди да забременея.

Имам предложение към бедствието  за размяна с къщата й с парно  Joy, ако ти се живее на 10 мин от морето в студен и ветровит апартамент, стягай багажа!

Аз пък живея до морето в къща с парно. Пращам специална покана  bowuu

Туй то от мене  bowuu

# 571
 И ние днес на консултация ходихме, в наааай-големия дъжд и вятър, 300 грама отгоре, и 2 см, още сме под 7 кила. Утре ще разбера резултатите от кръв/урина. Свикнахме по цял ден навън, така яко ни стяга шапката у дома и двете...
 Бедствие, може да прескочим на гости,мъжа ти пие ли ракия, дали ще се харесат с моя ?  Thinking Помня , че една кака ви се мотаеше наоколо, тъкмо за моя син компания.. Идеално ни се получава:)
 Още щях да пиша, ама openmara рязко ме подтисна с тая къща с парно на брега на морето, отивам да хлипам в ъгъла  Joy

# 572
Пипилота моя не пие нищо освен сок и вода, но не му пречи да е добра компания. А за каката ще поизчакате още малко, трябва да я науча на някой неща и тогава може.
  bouquet

# 573
  • Там където е семейството ми
Добър вечер момичета.От много,много време не съм писала,но пък да знаете,че редовно ви чета.За писане време не оставаше,защото гледахме да използваме последните топли дни за разходки а и грижите покрай каката и баткото се увеличиха от както тръгнаха на училище.От два дни обаче сме си повечко време в къщи и обещавам да пиша по редовно.
Новините при нас са,че най-накрая ни избиха две зъбчета отдолу.Както нямаше,нямаше и изведнъж и двете.Дано и останалите зъбки излязат така както и тези първите.Въобще не усетих,кога излязоха а и той с нищо не показа,че има нова придобивка. Mr. Green
От последната консултация сме вече цели 9,200кг.Хапваме си пюренца и кашички добре засега,нещо със тези зеленчукови пюрета само не се справяме кой знае колко добре,хич не ги долюбва.Има ли други бебчета,като нас,които не са им по вкуса? ooooh!

Може и да е обсъждано някъде напред,но въпреки,че чета не видях.......Какви памперси ползвате?
С баткото съм ползвала само на Памперс и бях доволна,с каката също на Памперс.В началото с Хриско почнахме на памперс,но сега ги сменихме,защото или ние пишкаме повечко или памперсите дадоха фира.Налагаше се да ставам вечер и да му сменям памперса,защото ако не го сменя,сутрин е мокър до гърдите.Мъжът ми днес донесе тия дето ги рекламират по телевизията Молфикс ,че ще видим резултата утре сутринта какъв ще е.

# 574
  • Варна
Може и да е обсъждано някъде напред,но въпреки,че чета не видях.......Какви памперси ползвате?
С баткото съм ползвала само на Памперс и бях доволна,с каката също на Памперс.В началото с Хриско почнахме на памперс,но сега ги сменихме,защото или ние пишкаме повечко или памперсите дадоха фира.Налагаше се да ставам вечер и да му сменям памперса,защото ако не го сменя,сутрин е мокър до гърдите.Мъжът ми днес донесе тия дето ги рекламират по телевизията Молфикс ,че ще видим резултата утре сутринта какъв ще е.

Здравей   bouquet Аз също имам лошо впечатление от тези памперси. Ползвах ги в началото, но след първия месец започнаха да протичат и почти всяка вечер бебо беше мокър. Ние сме на Молфикс, аз съм доволна, от около 4 месеца сме с тях Simple Smile

Аз да попитам нещо: в петък сме на ортопед за контролен преглед (по мое желание, педито каза, че той не се поема от ЗК). Има ли нещо специфично, което според вас трябва да попитам или да обърна внимание на лекаря?

# 575
Влизам пак да черпя  Sunglasses Рожденичка съм  bowuu
... и една Сангрия с мирис на отиващо си лято  Cry

Magica de Spell , откъде време и търпение да плетеш на една кука, бе момиче  Grinning
Плета докато спи. Вече тооолкова задобрях  bowuu , че ако сучЕ от лявата гърда мога и докато кърмя. Много ме успокоява. А и нали знаеш- желанието развива изобретателността.

пасатор взехме инцидентно преди 3год на една почивка от 15 лв. и е жив и си работи още.

за килограмите  ooooh! не ми се говори. И моите са 7-8.

температурата не знам  newsm78 към 22 е май...

за плакненето таткото я държи, аз плакна. Иначе няма как.

за преобличането у дома е с плюшено гащеризонче. За на вън се п-реоб;ичаме с други дрешки. За спане пак.

Витамини не давам.

Благодаря ви за милите пожелания  Heart Eyes
Кукуминдрела много любов и топлина във семейството. Нека пламъчетата в очите ви един към друг да не угасват.

# 576
ИВКА 10  Hug добре дошла отново,лошото време дно да върне още мартенки към форума  Wink
По спомени да отговоря t-ра в стаята 24 градуса,пуснах климатиците вече,за първи път днес мерих температурата на водата,за да се отчета-къпем го на 39 градуса.Нощем спи като на снимката,току що го снимах  Wink боди потник и пижамка,завит с моята завивка.

За харчене,ами май съм доста умерена само един стол за хранене съм му купила,кошара,в която нито спи,нито си играе.Сега поръчах уолкър,че вече повече стои изправен и иска да се придвижва и съответно пада  ooooh!.За покупките решавам сама,но и коментирам с мъжа ми по-големите.Дрешки купувам от нета най-вече,а имаме и много хубави,които са ни дадени.
Памперси сега ползвам Прима-турският Памперс,намерих ги в един склад на изгодна цена-4-ка 66бр-21лв,стават Peace
За килограмите-не съм била толкова слаба от преди 10г. Shocked-2кг.от забременяването,сега съм 48кг.диети не ми трябват,с този тежък Бобо яко топя калории,а и денонощното кърмене ме изцежда.

Magica_de_Spell да си жива и здрава,Кати много да те радва,само хубави неща да ти се случват   bouquet

# 577
Може ли някой който има достъп до редактирането на темата да пусне една анкета за бебешките пелени?
Аз не харесвам Памперс, никога не съм го харесвала.
Вони като евтин парфум, все изпуска някой топче гел на дупето.
Имаха само една свясна серия и то беше свястна до 3№. Премиума имам предвид.
Аз ползвам два вида пелени Huggies Pure and Natural  за през ноща

за през деня тези

# 578
Бедствие - къде ги намираш тези Хъджис - аз съм ги гледала в офиц.им сайт,но в БГ не съм ги виждала newsm78

Аз да попитам нещо: в петък сме на ортопед за контролен преглед (по мое желание, педито каза, че той не се поема от ЗК). Има ли нещо специфично, което според вас трябва да попитам или да обърна внимание на лекаря?
На мен ортопеда на прегледа на 2месеца ми каза следващия път на 7месеца да проверим плътността на костите - виждало са на ехографа...

Отчет след консултацията: +1200гр. (9800сме) Shocked
Баба ти да не я е хранила с кюфтенца  hahaha hahaha hahaha
Страх ме е да питам...

# 579
чук-чук
Magica, да си жива и здрава и в бъдеще, все такива хубави маси да правиш  Crazy, мммм. Мерси за почерпката.

Божкеее, Бобо колко голям изглежда  Hug

Температурата в стаята е 20-21 градуса, честно да ви кажа даже топло ми се вижда  Whistling Климатикът е на 19 градуса постоянно
Водата във ваната при къпане я правя около 35-36-37, ако е по-висока и като потопя Марти той си въздиша, като голям човек топнал се в по-топла вода

Нощно време спи с пижама с дълъг ръкав от 2 части и в чувалчето, без чорапи, без шапки, без ръкавици

За покупките - аз избирам, аз купувам. Когато се колебая, питам мъжа ми, но той напоследък не може да ме изтрае, щото съм била много обстоятелствена (еми кво да направя, говори ми се пък) и ме отрязва с: Каквото решиш ти, имам ти доверие. Обикновено ме устройва, но пък не винаги  Crazy

За дрехите - сменям ги поне по веднъж на ден, то с това ядене, бъркане по чиниите и мацотене по дрехите....  Макар че се е случвало да опазим чисти дънки или анцунг - тогава ги обувам и на следващия ден.

Вчера след обяд Марти не си изяде цялата каша от бращно от елда и настъргана ябълка, което му бях приготвила (въпреки че беше доста вкусно) и аз нали съм скръндза и мразя да хвърлям храна, та я опекох под формата на солети. И към 7 ч. вечерта, докато гледаше ТВ, човекът си ги изяде като пич. Евала

Не спите ли бе? Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 580
г-жа Бедствие, макар, че Huggies са местна марка, не съм виждала тук такива памперси. Аз ползвам Huggies за през нощта, защото са железни - никога не са ми пропускали и с двете деца, само 2 пъти, но то поради родителска грешка. През деня ползвам Snugglers или специалната марка на големия супермаркет, които са доста добри. Ама и аз с тези дрисливи деца, не ми трябва нещо, дето да издържа дълго време, а нещо, което да не изпуска около краката. Тук кутия Huggies 10-15 кг, 81 бр. струват 33 долара, а тези другите - между 20 и 24.
Magica_de_Spell, да си жива и здрава и много, много обичана.
Друго нещо, което прочетох във форумите тук - ако през нощта памперсите пропускат, какво правят някои хора - пробиват #1 памперс с вилица на няколко места отдолу, и слагат памперс # 2, така, че първия пропуска към #2 и течността се разпределя равномерно. Аз нямам толкова пикливи деца, но може да е от полза на някоя от вас, ако все се събуждат мокри.
При нас уж идва лято - вчера планината срещу нас беше покрита със сняг...

# 581
  • Пловдив
Магика, честито и от мен на патерици!   bouquet Желая ти обич и разбирателство!
За дрешките и ние се преобличаме по няколко пъти - за игра, за спане, за излизане... Crazy Хич не обича да я навличам и става кисела  ooooh!.
Температурата в стаята е около 20-22'С, а водата я правя на мен да ми е добре  Wink.
Пелени смених няколко марки и съм най-доволна от Хъджис. Ползвам обикновения, този на г-жа Бедствие не съм го срещала. Памперс освен, че са ароматизирани и изпускат от гела, от едно пишкане и целите се издуват. Молфикс ми стоят твърди, като вестник  Rolling Eyes.
Днес дано да се постопли малко, че да излезем на разходка. Нени свърта нещо вкъщи  Thinking.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 582
Magica_de_Spell, Честит рожден ден (на патерица)!!!
Много любов и хармония в къщи !!!

За покупките -Когато се колебая, питам мъжа ми, но той напоследък не може да ме изтрае, щото съм била много обстоятелствена (еми кво да направя, говори ми се пък) и ме отрязва с: Каквото решиш ти, имам ти доверие. Обикновено ме устройва, но пък не винаги
И аз често получавам такъв отговор и съм недоволна, а занеш ли колко жени си мечтаят да чуят точно това  Whistling

Памперси - ползвам на Babylove и съм доволна.

Някой питаше за проблеми с шевове и операции - аз нямам за момента, въпреки че доста дълго се оплаквах от дискомфорт.

Приятен ден, пък дано да е и слънчев  Hug

# 583
г-жа Бедствие, макар, че Huggies са местна марка, не съм виждала тук такива памперси. Аз ползвам Huggies за през нощта, защото са железни - никога не са ми пропускали и с двете деца, само 2 пъти, но то поради родителска грешка. През деня ползвам Snugglers или специалната марка на големия супермаркет, които са доста добри. Ама и аз с тези дрисливи деца, не ми трябва нещо, дето да издържа дълго време, а нещо, което да не изпуска около краката. Тук кутия Huggies 10-15 кг, 81 бр. струват 33 долара, а тези другите - между 20 и 24.
В официалния сайт на Хаджис ги има ето
http://www.huggies.com/en-US/products/diapers/pureandnatural
Това с двата памперса и вилица ми стана забавно Laughing

Бедствие - къде ги намираш тези Хъджис - аз съм ги гледала в офиц.им сайт,но в БГ не съм ги виждала newsm78
Маринелка аз доста труд положих да ги намеря, както казва моя мъж ти все търсиш нещо дето го няма  Laughing
Нали знаеш че съм в привилегировано положение относно стоките, ако искам някой трудно намираеми цигари знам към кой да се обърна (тук само Маринелка ме разбра).
Всъщност първия пакет ми донесе майка от Украйна, аз взех опаковката и посетих някой клиенти които внасят пелени, оказа се че даже не се виждали такива, след като се поразрових в нета разбрах че трябва да се ориентирам по названието а не по опаковката защото в различни държави са с различна опаковка.
Един клиент който внася бебешки пелени, прах за пране и подобни стоки от  Израел, ми донесе ето в такава опаковка

може да ги потърсиш в турска опаковка ето така изглежда

# 584
  • гр.София
Magica_de_Spell, Честит рожден ден (на патерица)!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lo9u88U4wwo

Общи условия

Активация на акаунт