Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 039
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Mur, в нас имам това бурканче на Хипп:
http://slonbalonbg.com/hipp---125.-bg-2.html

Както и това:
http://slonbalonbg.com/hipp--125.-bg-2.html

И двете са за след 4-ти месец Wink  Simple Smile

Това че на бурканчето пише че може да се дава след 4 мес не означава че няма захар или глутен или каквото и да е което по принцип не е прието да се дава на тази възраст.
Хубавото все пак че пише съдържанието, а там пише грис- което е най вероятно да е пшеничен, както виждаме има и захар.

Весето
за съжеление това дали ще мислиш за риска или не, не означава че си застрахован, ако не мисленето и не говоренето помагаше, щях да ти посъветвам и палци да стискаш, ама ще те разочаровам колко повече не мислиш толкова по има шанс да се случи. Ние естествено можем и да не го обсъждаме, както всъщност и направихме когато още в бременилската ни темичка попитах за отношението ви към ваксините, по точно обсъждахме но не ваксините, а колко съм безотговорна или даже смахната, помня че се намери и психолог който почти беше си изкарал двадесетте лева за консултирането ми:) Може би ще те уплаша още повече но не ми е ясно що трепериш след всяка ваксина ,а не по принцип от ваксините, какво чакаш? Ако чакаш реакция която да ти покаже че в бъдещето детето има опасност да стане аутист не се притеснявай такава реакция не можеш да видиш. Емил нямаше реакция на ваксините никаква, даже и температура не ми е вдигал. Хората не знаят какво да търсят и за какво да наблюдават след ваксините, чак когато им дойде на главата тогава започват да си спомнят и да намират връзка.

# 466
  • България моята родина
Е да ви кажа като се прибра си купил машинка за подстригване аз мълчах мълчах пък си казах,че ми писна детето ми да има неща втора ръка скарахме се и той тръгна да купува кошара пък ако не бил седял малкия в нея щял да ми я налупи на главата е какво да кажа такъв ми е късмета

# 467
Това че на бурканчето пише че може да се дава след 4 мес не означава че няма захар или глутен или каквото и да е което по принцип не е прието да се дава на тази възраст.
Хубавото все пак че пише съдържанието, а там пише грис- което е най вероятно да е пшеничен, както виждаме има и захар.
Ako пише, че няма глутен, грисът със сигурност не е пшеничен, а най-вероятно царевичен.

# 468
Ako пише, че няма глутен, грисът със сигурност не е пшеничен, а най-вероятно царевичен.
Така е, ако изрично пише че продукта е без глутен

# 469
Бедствие,прочетох поста,но не бих могла нищо да кажа...Лично за себе си предпочитам да не го мисля...За мен е точно обратно относно това,че е по-опасно ако не го мислиш..Дето се вика "Да не дърпаме дявола за опашката"...

Маринелка,браво! Дано следващия път резултатите бъдат още по-добри!

Как е при вас времето? Днес преди обяд бяхме на разходка,но в момента такъв вятър излезе,че може да ме издуха...Взе да се разваля това време  Cry Мами,зимата как ще излизате навън с вашите бебчета? Как ще ги обличате,количките с покривала за крачетата ли ще са??

# 470
Здравейте. Както каза Лилинчо днес е един по-добър ден   bouquet Благодаря Ена4, VSD, Мър, Женичка (дано да не пропускам някого) за подкрепата  Hug Според проф., която ни гледа гърдите на баткото са чисти, ще си пием сега 5 дни сиропа и ще взимат след седмица секрет от нослето да видим тези сополи, които толкова го мъчат.
Женичка, много е сладка снимката с количката. Кой я е правил?
don4o71, ще чакам да се похвалиш с  stork-girl
Пипиллота, имаш  Hug от мен
VSD, синът ми яде и киноа и амарант, а елда много не харесва, така че може и да ви допадне. Тук и тук може да прочетеш повече, има и рецепти за по-нататък.
Ivelina9292, относно покупките за децата вкъщи аз казвам от какво имат нужда. Естествено, че обсъждаме дали да го купим или не, но тъй като аз съм с тях по цял ден много по-добре мога да преценя трябва ли ми или не. И като кажа, че ми трябва нещо си настоявам на моето. Определено не бих купувала за децата втора употреба неща или да ги лишавам от нещо, от което се нуждаят, а мъжът ми да ходи да си прави разни "подаръци", които не сме обсъдили. Единствено книги си купува и само ме осведомява колко и кои е поръчал. За разлика от него аз пазарувам за децата ежедневно и често като видя нещо изгодно нямам време да го обсъждам и поръчвам на своя глава. И все пак помисли за дървената ви кошара, ако ще ти върши работа няма смисъл да взимаш и преносима, после само ще се чудиш всички тези вещи къде да ги слагаш. А за това, че е отишъл на кафе, без да ти помогне и да се обади, Мър вече е подготвила  #2gunfire
Ето и клипче на Ади как си играе за тези, които не ползват фейсбук. Ето и обещаното клипче как Ади пляска.

# 471
Mur, в нас имам това бурканче на Хипп:
http://slonbalonbg.com/hipp---125.-bg-2.html

Както и това:
http://slonbalonbg.com/hipp--125.-bg-2.html

И двете са за след 4-ти месец Wink  Simple Smile

Весето
за съжеление това дали ще мислиш за риска или не, не означава че си застрахован, ако не мисленето и не говоренето помагаше, щях да ти посъветвам и палци да стискаш, ама ще те разочаровам колко повече не мислиш толкова по има шанс да се случи. Ние естествено можем и да не го обсъждаме, както всъщност и направихме когато още в бременилската ни темичка попитах за отношението ви към ваксините, по точно обсъждахме но не ваксините, а колко съм безотговорна или даже смахната, помня че се намери и психолог който почти беше си изкарал двадесетте лева за консултирането ми:) Може би ще те уплаша още повече но не ми е ясно що трепериш след всяка ваксина ,а не по принцип от ваксините, какво чакаш? Ако чакаш реакция която да ти покаже че в бъдещето детето има опасност да стане аутист не се притеснявай такава реакция не можеш да видиш. Емил нямаше реакция на ваксините никаква, даже и температура не ми е вдигал. Хората не знаят какво да търсят и за какво да наблюдават след ваксините, чак когато им дойде на главата тогава започват да си спомнят и да намират връзка.

Стихия,предполагам,че мамите се страхуват от реакциите непосредствено след ваксината.За другите не знаят,ама по-хубаво да не знаят,щом веднъж са ги сложили.И на мен ми направи впечатление поста,ама дето вика Весето-няма смисъл да дърпаме дявола за опашката.
Вчера като ходихме на преглед,в приемната беше закачена статия колко проучвания са направени относно ваксините и как те са "само с няколко странични ефекта".Направи ми впечатление,че това е първото проучване(?) от 1994 насам.
VSD киноата,въпреки,че е без глутен я дават да се въвежда малко по-късно.Амарант опитах.Аз ям такива бълвочи,ама това ми е много гадно.Ивана обаче много я хареса,и то чиста.
За реването повечето ми приятелки използват този метод на възпитание.Точно вчера обеснявах на една как нямам време да готвя първо,второ и трето,ама тя не вдява.Хормоните още ме тресат.За дете и животно мога да рева като откачена.
Mur никога не съм мерила колко давам.Може би защото никога не изяжда прекалено много,че да се притеснявам дали ще и натоваря стомахчето.
Ivelina9292 за съжаление е както си го накъсметиш,казваше баба ми...
Amorevole винаги насреща  Grinning  bouquet

# 472
Лилинчо,аз не се уточних,но е точно както каза....Страхувам се от реакциите,непосредствено след поставянето на ваксината,т.е. повишена Т.,диария,пожръщане и т.н. Естествено,че се страхувам и от нещата,които чух в "На кафе" но се опитвам да не ги мисля...За мен ваксините са задължителни,ако детето е здраво и (извинявам се за израза) годно за ваксинация

# 473
 lilincho по принцип доста се почудих дали да отговарям нещо на поста на Весето, писах само защото тя точно има предвид тежките последствия от ваксините а не реакциите които ти имаш предвид. Съдя от това че споменава предаването на Гала с Мина Ламбовски и дечицата от Тацитус.

До като писах видях постинга на Весето.
Ок затваряме темата, само да подчертая че това ми хареса "годно за ваксинация"

# 474
Лъки, Ади е тооолкова забавно и умно дете!Наистина е много напред с материала. Heart Eyes smile3501
Пипилота, съболезнования и от мен. Cry
Буб, еуфорбиум може спрей, може и капки през устата, вит.С, Осцилококцинум.
За завивките: Ева спи с едно одеалце засега, но е широко и като се върти се омотава в него, та е завита в повечето случаи. Може би трябва да пробвам с чувалче, че зимата няма да ми е спокойно.
Мъжете ми са на цирк, а ние пак сме си вкъщи. smile3516Още утре трябва и аз да излезна някъде, че ще изкукам вече. #Shocked

# 475
  • Варна
Женичка, честит 1/2 РД  Hug Сладките изглеждат страхотно!

mama_i_bebe моята първа количка имаше зимен и летен кош, но и двата вече не стават. Като бяхме в Турция купихме лятна количка, която става и за зимата, защото към нея има чувалче, та така ще я ползвам. Няма да купувам нова  Peace

Маринелс, чудесни новини!   bouquet

Лъки, Ади е супер сладка Simple Smile И е доста напреднала  Peace

Относно пюретата: именно заради тези безкрайни терзания в магазина реших да започна сама да правя пюретата. Сега знам, че няма захар в плодовото пюре, но пък си е играчка, всеки ден да правиш по много малко... А колко ток хабя... ще науча скоро  smile3506

Днес ходих до един био магазин да купя царевично нишесте и видях киноа и амарант. Купих киноа, но ще изчакам малко за кашата... Мисля към края на 7-ми да пробвам, като втръсне оризовата и елдената каша.

Ние успяхме да се възползваме от слънцето и прекарахме 3-4 часа навън, времето беше толкова хубаво. Опитвам се да намеря една играчка. Представлява пластмасова или алуминиева цветна спирала (пружина), имаше май и кученце с тяло-пружина, но намирам все такива от плат. Не искам от плат, защото след две пранета и събират мъх. Някой да е виждал нещо такова?  newsm78

Е да ви кажа като се прибра си купил машинка за подстригване аз мълчах мълчах пък си казах,че ми писна детето ми да има неща втора ръка скарахме се и той тръгна да купува кошара пък ако не бил седял малкия в нея щял да ми я налупи на главата е какво да кажа такъв ми е късмета

Ами... явно има за какво да си поговорите с мъжа ти. Той така ли се дръжи по принцип, или от скоро е така?

# 476
  • Варна
Забравих да спомена, че купих ето това за зъбките
http://www.biberon-bg.com/productv/977/davkalka-za-parvite-zabki … mmee-tippee-.html

Бях го видяла в предаването на Гала "На кафе" и реших, че си струва и това да опитам. При нас действа  Peace Цената е 3.95, защото в кутийка са две за 7.90, а те ги продават по единично. Има и други, за различните зъбки.

# 477
  • Бургас
пипилота, съжалявам за приятеля ти, постинга ти ме просълзи...

маринелс, много хубави новини  Peace

Това захранване ми е голяма мъка  Shocked Нямам време за форума, а имам много въпроси. От вчера давам оризова каша и мисля утре да я предложа като второ твърдо хранене следобяд. На обяд яде 40 мл зеленчуково пюре мое производство  Wink плюс кърма, разбира се.

# 478
Под "годно" имах в предвид дете,което няма здравословни проблеми...нямам предвид дете,което е хремаво,а дете с друг вид здравословен проблем,както например е Анастасия на Маринелка...те нали имаха проблеми с бъбречетата...в такъв случай и аз като нея НЕ БИХ ваксинирала детето си! Извинявам се,ако съм се изразила малко грубо,но не намерих дума.....Ех...не стига,че с грешнопис,ами и с беден речник  Mr. Green Simple Smile))) Embarassed

# 479
Лъки страхотна е малката а и баткото е сладур виж как си играе кротко.
Нашия батко е ураган и щом Крум се заиграе с нещо той започва да му се бърка в играта, взима му играчките муши нещо в ръцете, целува го, гушка го (абе направо си го мачка) чак ми е жал за това бебе.

Весето разбрах те Peace нали и аз съм с беден речник така че тук  всичко е ок Laughing  bouquet

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 21:29 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт