Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 37 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
..започнах следобед да му давам каши с плод. Справя да се буди  Party Е, буди се към 5/5,30/6, ама то това си е вече сутрин.....
Я кажи по колко каша ядете и в колко часа. Вие си лягата като нас около 20.30ч., ако не бъркам нещо, обаче на нас кашата не ни действа така. Аз му давам 80-90 мл каша към 16.30ч. Може би трябва по-късно да я давам  newsm78

migeio, и ние спим по корем  Heart Eyes

Поражения от бремеността - 5-6 килограма за сваляне, отпуснат корем и косопад, гърдите ми са ОК за сега, ще видим като спра да кърмя как ще са.

# 601
Бедствие, голям тормоз го мъчиш това сладкото бебе , бе, остави го малко да диша:) Благодаря за поканата, за каката се пошегувах, естествено, Давид е още на 12, безопасна игла е.
 eya, жено любима, помислих вече, че си отсвирила форума:) Поздрави ви пращаме, и ние се каним да да ви дойдем на гости , напролет Simple Smile Ще нося бутилки за всички, тогава , надявам се, няма да кърмим вече! Ще се напукаме на зелената полянка!
 Аз хубаво се майтапя, ама днес ми замръзна  усмивката -педито каза, че изобщо не е доволна от резултатите от урината. Разпитва ме как съм я взела, утре иска да пусна още едно, в друга лаборатория. Седиментът бил зле, имало и бактерия. Доста притеснена ми звучеше, не искаше да обсъжда, докато не повторим изследването. Хемоглобина бил нисък според нея, 108, ама каза, че е бял кахър, нормално било при кърмено бебе на 6 месеца  с майка с нисък хемоглобин през бременността (аз бях анемична докрая). Ще се замислям май за месо скоро, но сега мисля как да взема утре възможно най-стерилно урина. Трябвало да й забърша устничките с памуче с лайка, да пишне първо другаде, после за пробата... Мисия невъзможна направо звучи. Опитвам се да не се притеснявам, утре ще видим, ама ми пълзи черната ръка на страха към сърцето Praynig В този ред на мисли някой беше публикувал едни стойности, може ли линк? А ако има бактерия, може ли да е в нея от раждането й? Хм, явно съм притеснена, колкото и да се правя Confused
 За подаръците от бременност и раждане- 4-5 кила отгоре, отпуснат корем, нямам стрии ( аз и с баткото нямах, а бях качила 25 кила), циците ще се спукат като спра да кърмя, добре че са малки и не увисват. Малко фитнес и по-умно хранене и всичко ще е ок. На 38 съм и се чуствам страхотно, убедена съм че фигурата е въпрос на мотивация и себеуважение, степента на трудност зависи от гените, при някои е по-лесно. Ще си влезем във форма всички. Хайде лека вечер, аз отивам да варя лайка...

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 22:08 от Пипиллота

# 602
  • Варна

VSD Прегледа е безплатен взимаш направление за ортопед от педи  Peace И се гледа плътността на тазобедрените кости  Peace

Еее, педито ми каза, че за този вид преглед НЕ се поема от здравната каса! Мисля, че само при съмнение за нещо се дава направление... Не е ли така?  Shocked

А що се отнася до килцата... Аз съм чувала, че се отслабва още повече след като се отбият бебоците. Но малко лекари биха казали това от страх, че майките масово ще спрат да кърмят бебетата си. Мен лично това не би ме накарало да спра, напротив, просто ми дава утеха, че след време нещата може и да се оправят с по-малко усилия, от колкото си представям.  Peace

Пипиллота, искрено се надявам пробата на бебка просто да е била замърсена, успех утре, ще стискам палци.  PraynigПосле не забравяй да кажеш какво е станало!

# 603
Крумеее    виж мее  smile3534 и тук  smile3533

Пипиллота дано утре всичко да е наред  Praynig

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 23:03 от migeio_

# 604
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Браво на Бобо!

След раждането- все още имам да свалям 7 кг. ( бях качила 22 кг. ) и малко стрии; с косата обаче нямам никакъв проблем - даже напротив!

# 605
Бобо не спира да ме учудва  Shocked
Migeio, с кво го храниш тоя шампион?  Crazy
 Heart Eyes

Mur, да ти кажа толкова някъде каша изяжда, давам я между 4 и 6 следобед, зависи кога е обядвал и кога се събуди.

И ние спим то корем, а даже и памперс сменям по корем  ooooh!

Пипиллота  fingerscrossed Дано не се потвърдят резултатите

За екстрите от бременността
- коремът ми е точно като миналата година по това време, циците - увиснала работа, косопад яко, още не ми се е махнала изцяло линея негра, на гърдите се сдобих с няколко стрии след като родих, имам още 3-4 килца до желания резултат. Но не се оплаквам де, тва са ми бели кахъри.

# 606
Бобо не спира да ме учудва  Shocked
Migeio, с кво го храниш тоя шампион?  Crazy
 Heart Eyes
Ми ти знаеш  Blush кърмя си го и малко други работи вече...,ама основно си цока  Blush

# 607
  • София
Прелитам, само за да оцъкля поглед  Shocked , след като видях клипчетата на migeio_ Никола е като матриошка, когато седи, не може да застава "на четири крака", а изправянето изобщо да не коментирам. Единствено търчи и постоянно обикаля апартамента с прегърбената си майка.

# 608
  • Пловдив
Браво на Бобо!  Hug
И ние още не можем да стоим седнали, пък камо ли така уверено да пълзим.  Rolling Eyes Но, както каза нашата педиатърка - да не сравняваме децата - всички са различни  Peace.
Похвалих Дара, че спи цяла нощ и тази нощ ми спретна изненада  - кисела от 2.30ч. до 5  Shocked! Зъби ли са, сополи ли...  ooooh!
Кашата аз я давам към 18 ч. около 150 гр. Peace
VSD, ние бяхме на ортопед в трети и пети месец, като и двата прегледа минаха с 1 направление и нищо не сме плащали, а ни гледаха и на ехограф.  Peace
За екстрите от бременността - косопадът ми намаля, стрии нямам, гърдите ми са си същите - ще видим след като спра кърменето  Sunglasses. Имам 3-4 кг. за сваляне, но всичко с времето си  Wink. Ходих и на гинекологичен преглед миналата седмица - всичко е наред, днес ще си взема резултатите от цитонамазката - дано и там да е ОК.
Пипиллота, дано днешните резултати са по-добри  Praynig.
Хубав ден на всички!  Hug

# 609
Shocked Shocked Shocked Маринелка беше казала,че ще го краде,ама просто и аз влизам в надпреварата за този момък...

# 610
Бобо, браво  Hug

За пелените - ние сме в период на изпробване, сега сме с Молфикс, твърдички са и повече влага има по кожата с тях. С Хугис няма такава влага, добре попива, не мерише, но ги взехме малки за нас, понеже сме и категорията за номер 3 ги взехме 3, но са по-късички от другите марки номер 3. Памперс са миризливи, но са меки и няма влага, ползвам за през ноща, но напоследък на сутринтта са като балон подути, много ли пишка или ни омалява не знам.
Мами, вие с какво мажете бебетата си? При нас има един обрив от засушаване на кожата се предполага, та и с какво ги къпете, че ние сме със сапун, но май ще го сменяме  newsm78
Съще да ви питам дали давате Вигантол, ние през лятото нищо не сме ползвали и си мислих и зимата да не ползвам, но ме наплашиха, че бил много бял и е хубаво да му давам, помня преди време се обсъждаше темата, но ми е интересно дали сега давате, извинявам се, че ви връщам назад с въпроса  Peace

# 611
Прелитам, само за да оцъкля поглед  Shocked , след като видях клипчетата на migeio_ Никола е като матриошка, когато седи, не може да застава "на четири крака", а изправянето изобщо да не коментирам. Единствено търчи и постоянно обикаля апартамента с прегърбената си майка.
Ето кой може да е приятел на Крум, същата работа сме.

# 612
Е и аз си харесвах Бобо,но като гледам как напредва с материала.....,май не е за моята Петя тя милата с нейното търкаляне наляво и на дясно скоро даже и да пропълзи няма изгледи,а Бобо направо ще и избяга.Миленче много е готин пича! newsm10

Памперси ползвах само на бейлилав,но сега реших да сивзема на молфикс 4-беше на промоция,но не съм доволна нещо когато сменям памперса на дупето има влага.Когато ги свърша ще си взема п
ак от бейби лав и нама повече да си правя експерименти
За екстрите от бременноста нямам думи-от всичко по много.Единственото хубаво нещо е че гърдите ми си ооогромни и никога не са били такива ама знам че е от килограмите и когато ги сваля и те ще си изчезнат.Косопада си продължава и се замислям дали скоро време ще ми остане изобщо коса на главата? newsm78
И килограмите са .......не искам да ви казвам.Трябва да направя нещо по този въпрос.
Чао ви....Петя пак яде килима.

# 613
  • Пловдив
atanasova, kъпя малката в момента с гел-крем Саносан, преди бяхме с Бюбхен. Мажа я с Юриаж - с термална вода, преди това с Авен. Доволна съм, кожата и е много мекичка  Heart Eyes. За дупето ползвам "Здраве" за бебета или "Бочко" - до сега проблеи не сме имали  Peace.
Вигантол започнах да давам от десетина дни, заради ограниченото излизане и слънчеви бани. А педи като чу, че съм го спряла... ooooh! Дара последния месец качи 1,5кг. и каза, че ще и се изкривят краката, че фонтанелата и е още голяма... #Crazy

# 614
  • Варна
Добро утро!
Бързам да кажа, че снощи за втори път дадох каша за вечеря + кърма и Аслан спа непробудно до 6 часа сутринта, а след сутршното кърмене и малко игра заспа отново и се събуди в 9.30  newsm44 Мисля, че вече ще му давам кашичките за вечеря, явно наистина кърма само не му достига...

Мигео, Аслан също пълзи и се изправя, но уверен като Бобо още със сигурност не е! Браво на бебето-шампион  newsm18

Днес пак не става за излизане Sad Вчера излизахме за малко, ама голям страх беше да не го простудя... Така ли ще е всеки път  smile3511

p.atanassova, аз къпя Аслан със сапун Бейбилов. Избирала съм го около 15 мин, защото чета винаги какво съдържат сапуните. Повечето съдържат парабени и разни други неща, които не ми харесват. Този съдържаше най-малко "вредности"  Mr. Green Изполвам и шампоан Далин, който е турски (купих си няколко от Турция). Бебешкото олио е най-обикновено, също го купих от Турция и даже не съм обръщала внимание на марката, просто най ми хареса от съдържанието измежду другите. Бебешкото кремче е Здраве, друг ползвам само ако имаме проблем с дупето-правят ми го по рецепта в аптека "Попова" във Варна.

За Вит. Д даже не се бях замисляла... Ужасна съм  ooooh! Ще се обадя днес на педито да я попитам дали да започна и аз. И да я попитам защо аз нямам направление за ортопед, след като на другите им дават направления  newsm78

Хубав ден на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт