Нивиана за дизайна и редизайна/4/

• 147 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,  Hug моля ви, изобщо не спамите. То ако се говори за спам, то най-вероятно това съм аз, че напълних темата с моите дертове  Embarassed . Включвайте се, че понеделник, вторник трябва да я поръчаме кухнята, а аз още не съм избрала цвета   ooooh!и не си я представям изобщо Sad . Непрекъснато ми изникват нови и нови въпроси  Sick . То не било лесна работа  Grinning

# 301
  • Варна
Момичета,  Hug моля ви, изобщо не спамите. То ако се говори за спам, то най-вероятно това съм аз, че напълних темата с моите дертове  Embarassed . Включвайте се, че понеделник, вторник трябва да я поръчаме кухнята, а аз още не съм избрала цвета   ooooh!и не си я представям изобщо Sad . Непрекъснато ми изникват нови и нови въпроси  Sick . То не било лесна работа  Grinning
Направо си е спам, притеснявам се да не загубим Нивиана с нашето дърдорене, а тя е нещо толкова ценно, дизайна според мен не е просто нещо, освен естетика е важна и функционалността и материалите и толкова други неща, та те познават материята, учили са я, а не като нас да гледат картинки в нета . Мисля, че за една кухня дори правилното позициониране на уреди и местата за складиране е по-важно.

# 302
Doris, права си. То ако беше лесно, аз нямаше да задавам въпрос след въпрос Embarassed
Къде сте ТАКА ЦЕННА ЗА НАС НИВИАНА???

# 303
  • Sofia, Bulgaria
Виждала съм кухня от ПДЧ с ретро фурна. Подобно е на това, което си показала - май северно дърво се нарича. Изглежда прекрасно - плотът наподобява мозайка, между долни и горни шкафове има от тези 10-сантиметрови теракотени плочки с чайничета и др. картинки. Подът също е от терактот със средиземноморско излъчване. Има значение и самият проект - напр. да има малки чекмедженца, открита етажерка за вино, дръжките на шкафовете да са в ретро стил. 
С разнообразието от материали за кухни, което се предлага, женската половина от народа направо се побърка. Почти на съм чула някой да е напълно доволен от избора си, както и аз самата...

# 304
Няма никакъв спам. Що за притеснения? Просто си върви темата. Аз нещо се претоварих тези дни и май само чета, и изпуснах много въпроси, ама като си събера акъла, ше отговарям.

didida, ако остават тези плочки  - пробвайте  долу кремаво - дето му викате бежово,  аз не употребявам бежово, защото за мен то варира от тъмна охра до  светло жълто, а горе стъклени боядисани врати на шкафовете  в тъмно кафяво шоколадово.

merybo,
 при кухнята визията  е втора, водеща е  функцията, след третия месец  не ти пука  накъде е фладера, а  дали ти е удобна мивката.
Дизайна се прави  преди всичко за човека. Като обувките  е- има някой представителни  , скъпи, неудобни,  но пък  добрите марки  успяват и тези да направят удобни. Има  по -обикновено изглеждащи, които пък не искаме да събуваме  и са ни любими.

Doris,
излезе че те повтарям, за функционалностт))) И без това искам отпуска -  може да замествате ))))

За маняците  на тема обувки:
http://kobilevidesign.blogspot.com/

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 18:01 от Нивиана

# 305
Благодаря ви Нивиана, че се отзовахте   bouquet

# 306
Аз  благодаря  на всички, че ви има !

didida, това е далеч от вашата конкретна картинка, но общия смисъл и дух според мен трябва да е такъв.
Да го наречем  модерно ретро.

# 307
Да  Peace това определено ми харесва като излъчване. Ще се опитам да начертая картинка на кухнятя и по-късно ще я пусна, за повече яснота Hug
А иначе, пода е в същия цвят на тази, която сте илюстрирали вие Нивиана Peace

# 308
Аз влизам с конкретен въпрос-някой виждал ли е някъде бамбуков паркет или дюшеме?Говоря за естествен бамбук Peace

# 309
  • Варна
Аз влизам с конкретен въпрос-някой виждал ли е някъде бамбуков паркет или дюшеме?Говоря за естествен бамбук Peace
Аз съм виждала в Практикер беше около 60лв мисля, но май че е доста мек и при натиск с остър предмет остават следи.

Всъщност може и при Паркети Миланов. "Познавам" го от форум Направи сам, изглежда свестен и обяснява много обстойно.

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 20:03 от Doris

# 310
# 311
Аз съм виждала в Практикер беше около 60лв мисля, но май че е доста мек и при натиск с остър предмет остават следи.

Бамбукът мек?

Подробно тук.

# 312
  • Варна

Бамбукът мек?

Подробно тук.

Лична проба като натиснеш силно с нокът и остава отпечатък, това беше коментирано в друга тема и не се сдържах и пробвах на мострата в Практикер Embarassed Бамбукът по принцип е кух и плоскостите се правят от малки ленти слепени и май пресовани, нямам идея от малки или големи растения се прави.

# 313
Днес видях на Стройко- имаше светъл и малко по-тъмен цвят. Красив е, но и аз съм чувала, че много лесно се наранява.

# 314
Днес видях на Стройко- имаше светъл и малко по-тъмен цвят. Красив е, но и аз съм чувала, че много лесно се наранява.
И аз разбрах че е твърд,но ми се ще да го видя на живо.
А къде е Стройко?

Общи условия

Активация на акаунт