True Blood - Време е за Scream - 47 тема

• 23 896
  • 700
  •   1
Отговори
# 540
  • срещу двата комина :)))
 Shocked как знам кога да Улезна, аааа
Кате, верно си избухнала днес, а е само понеделник, кво ли ще се случи до четвъртък  Joy

# 541
  • гр.София-Красна поляна
Я чекай пак да я видя.
Тц, тъмно ми е. В края на седмицата ще ми сменят компа, дано по-ясно да се вижда  Crossing Arms Иначе ще же се жалвам пред комисията по инвентаризация за бракуван монитор  Wink
Ма,забИлезва се,ма.
Едно такво се белей. hahaha

# 542
Мури, щото днес няма бач. Утре ще е друго  Tired
Зисе, аз почти го скифах, мър, ама не у....цялата си прелест дет се вика  Rolling Eyes Не че съм се вторачвала чак толкоз  Whistling Аз как съм го виждала ехеееее  Crazy

# 543
Хахаха Кате много ми е интересно как ще обясниш на хората от подръжката защо ти е за бракуване монитора. Как ще обясниш какво точно не си видяла  Whistling  Mr. Green
Казвайте какви био продукти останаха необрани да ги потърся из навалицата  Embarassed не че имам голямо желание ама... за Вас го правя моля ви се!

# 544
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Мури, тва щот миналата седмица мълчанието беше обхванало масово темите!

# 545
  • КиТ
Кате щом до бракуване на монитора се е стигнало,не е на добре работа,вижда се идеално или както се казва в една реклама кристално ясно(така ли бише newsm78 Joy Joy Joy)

Значи по-често да си отпуска Кате,че отдавна нямаше такова избухване, четвъртъка нещо не ни се получава newsm78

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лееле, днес е било веселко тук smile3532 smile3532 smile3532

# 547
Започна значи сезонът на краставиците ... и колко много берачки само  Mr. Green

# 548
Той свърши вече, Фи, обраха и консервираха даже hahaha

# 549
Ама виж, че все нови никнат, Джой  Laughing  Някой няма ли да изрови кралския корнишон да го видим  Mr. Green

# 550
  • София
Шшшшшшшт! тИхУ! Ако чуе Зиса всичките ще станем само на корнишони!

# 551
Няма как, него го пази страшна виеща хиена hahaha (Анка това, да не си помислите нещо Blush Mr. Green)

# 552
Не бе, Плами, не съм отпуск, просто бях в 8 часова почивка на работа  Mr. Green

Сега да изкажа предпочитания за сезонната продукция: Зисин производител не се е мяркал отдавна  hahaha

Ей го, на първата половина, от Бони чакаме втората  Wink

# 553
Кате Hug мерси, че мислиш за мен!
Декларирам тук на всеослушание - нямам никакво желание да виждам зеленчуците на твойто мъж. Получих веднъж страхова невроза, не искам повече Mr. Green
Така че, моля, предупреждавайте. Peace
Ако може Praynig, само отдалеч ще му се радвам на дувара и черните очи маслинени Grinning

# 554
Соне, такъв голям меч имаш, а да се страхуваш от някакъв курнишон Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт