True Blood - Време е за Scream - 47 тема

• 23 903
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
И ние те бичаме, Сончик   Hug

Уомантика, загуби се!  Hug
Но пък се връщаш с много добър... ъъъъъ... добра реколта   Crazy

Бе добра, ма за консервиране - тип курнишони  Laughing Де е оня продукт, който бях сънувала  Rolling Eyes

Уоми, дано да си поръчала при строежа на новия дом да се остави един парцел за култивиране на биопродукти  Mr. Green

# 526
  • София
Цитат
Бе добра, ма за консервиране - тип курнишони 

Е, ся! Тя Трайки е прибрала/поскрила салатната краставица. За нас остават киселите таквиз... ма ко по - хубаво през зимата от водка с мезе кисели краставички!

# 527
Кат, оставила съм два декара е мястото бе Simple Smile 1-я за къщата половината за райграс, басейн и глезотийки а на другия ще правим тестове  Joy от кой сорт излизат най - добрите био продукти.
Ще държим на екологична чистота Simple Smile и Натюр /ално/ поливане Simple Smile
Можем да спретнем едно припомняне кой с какъв био продукт се развяваше подвизаваше  Mr. Green

Боже Ваня повече няма да мога да отворя буркан курнишони без да се залея в смях Simple Smile
Представяте ли си какви асоциации ще си правя. Няма да пия ракийка със трушийка ми с К......ка  Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:01 от WomanitKa

# 528
 hahaha В такъв случай, ш`тъ замолА като припомняш био продукта на милуту да предупредиш Соник и Златето да не гледат  Wink

Умно сте го замислили. Ние пък бетонирахме градинката, че хумуса много беше обеднял и не даваше добра продукция. Ееееххх, друго си е да живуркаш в къщаичка с дворче  Blush

# 529
  • КиТ
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ох Сонче  и аз не знам кое да се смея,трябва да цитирам цялата предна страница Joy Joy Joy Joy

Бо беше ми много мъчно за теб Cry Cry Cry Hug Hug Hug,айде по скоро мъжо ти да постори това хубаво имение и да имаш повечко време за нас  Flutter Flutter Flutter

# 530
  • София
Ей ся отивам да правя руска салата и да отварям един точно такъв буркан  hahaha hahaha hahaha

# 531
И аз мислех това да кълцам довечера, но за успокоение на Трайкича ще кълцам и ще рева  Wink
Направи ми впечатление как надписа СПЕЦИАЛНО ЗА ТРАЙКОВА по никакъв начин не ни спря да хвърлим по едно, че и по две очи  hahaha

# 532
Ееееххх, друго си е да живуркаш в къщаичка с дворче  Blush

Оххх, не отваряй тази жива рана в морната ми душичка.  Crossing Arms

# 533
  • гр.София-Красна поляна
И аз мислех това да кълцам довечера, но за успокоение на Трайкича ще кълцам и ще рева  Wink
Направи ми впечатление как надписа СПЕЦИАЛНО ЗА ТРАЙКОВА по никакъв начин не ни спря да хвърлим по едно, че и по две очи  hahaha

Аз за кво спрях да пиша.
Щот загубих клавиатурата от поглед след видяното. Mr. Green

# 534
Ееееххх, друго си е да живуркаш в къщаичка с дворче  Blush

Оххх, не отваряй тази жива рана в морната ми душичка.  Crossing Arms

Е де, е де  smile3560 То па едно гадноооо, мазата ни е външна...по стълби...онази вечер изкарах комшиите на улицата с моята сирена - отивах да си простря прането и един тлъст, крастав, гнусен жабок ми се опули пред вратата  Sick Не си е работа да знайш  Crossing Arms

Да не ти се избодоха очите, мър, Зисе  hahaha hahaha hahaha

# 535
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Днеска ше се гътна,ма,Катаржино.
Сопри се бре. Joy

Мани,че се избодоха ма а посегна към буква а видим корнишон. hahaha

# 536
  • София

Мани,че се избодоха ма а посегна към буква а видим корнишон. hahaha
smile3532

# 537
 hahaha hahaha hahaha
Ти хубу, че го видиш. Аз почти не го видЕх сред гъсталака  Blush Много ми е тъмна снимката  Whistling

# 538
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Стига,мър,сопри де. Joy Joy Joy
Е кък не го виде,на тоз черен фон...

# 539
Я чекай пак да я видя.
Тц, тъмно ми е. В края на седмицата ще ми сменят компа, дано по-ясно да се вижда  Crossing Arms Иначе ще же се жалвам пред комисията по инвентаризация за бракуван монитор  Wink

Общи условия

Активация на акаунт