True Blood - Време е за Scream - 47 тема

• 23 897
  • 700
  •   1
Отговори
# 555
В крак с темата, на какво попаднах току що:

' ...or some sex toy company could make mold of Alex’s cock (while hard obviously) and use that to make a dildo from. I mean they came up w/ a Twilight dildo that sparkles and can be put in the freezer. Surely, we could have some sort of replica of Alex’s cock, but it would have to be sold as Eric’s cock.'

Не знаех, че имало такъв Здрачен артикул ... сигурно е много продаваем  Joy

# 556
  • София
Че той на Манганиело мож да му е банан бре!   Laughing

Обаче пък ква руска салата направих...  Heart Eyes и солени кифлички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мъж ми ако знаеше кво им мисля на зеленчуците...  hahaha

О, Боже! Здрачен секс - артикул! Тия ме убихаааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!!

# 557
  • гр.София-Красна поляна
Ама виж, че все нови никнат, Джой  Laughing  Някой няма ли да изрови кралския корнишон да го видим  Mr. Green
Може ма да ви поизровя с моя кралски винкел.

# 558
Меча си е меч, ама ако ми се изтъпанчи в пълна бойна готовност сигур ще забравя за меча и ще бягам Mr. Green.
 newsm62 newsm62 newsm62 Здрачният артикул кърти мивки hahaha

# 559
  • гр.София-Красна поляна
newsm62 newsm62 newsm62 Здрачният артикул кърти мивки hahaha
hahaha Къв тоз Здрачен артикул? newsm78
Фосфоресциращ леген с форма на ...ташачки? Mr. Green

# 560
' ...or some sex toy company could make mold of Alex’s cock (while hard obviously) and use that to make a dildo from. I mean they came up w/ a Twilight dildo that sparkles and can be put in the freezer. Surely, we could have some sort of replica of Alex’s cock, but it would have to be sold as Eric’s cock.'
Не е истина!  Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ай, Зисе, не се стискай, а показвай на Краля скиптъра!  Mr. Green

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама виж, че все нови никнат, Джой  Laughing  Някой няма ли да изрови кралския корнишон да го видим  Mr. Green
Може ма да ви поизровя с моя кралски винкел.
smile3532 smile3532 smile3532

# 562

Нови персонажи в сезон 5 (леко спойлиращо предполагам)

# 563
Дубрутро!

Днес кафето от мен, понеже съм в слънчево настроение - снощи имах лИбовна среща със Сам братски. Той не дойде  Thinking Но въпреки това беше страшен сън. Ко му мислех на братчето  smile3508 Само да беше дошъл  Thinking

Ще трябва да следим, че имаме да избираме мъж на Уома  Wink
Соник, нИдей ги слуша тез гугутки, да не вземеш да се браниш с меча, че ще има контузии  Laughing
Къв тоз Здрачен артикул? Фосфоресциращ леген с форма на ...ташачки? Mr. Green

Shocked  hahaha hahaha Гаси формата. Тази не сме я изучавали по геометрия  hahaha

# 564
Брутру,  краставичарки!

Като, ти на среща със Сам, аз пих ракия и ядох круши с Цеца.  hahaha

ПП Тия пък, Саломе!  Thinking Лилит да бяха кастнали, нали за нея се говори, че била първият вампир.

# 565
Добро ви утро!

И аз на Лилит по бих се зарадвала, ама кой ни пита.

Ракия с круши ... интересна комбинация  Laughing

# 566
ПП Тия пък, Саломе!  Thinking Лилит да бяха кастнали, нали за нея се говори, че била първият вампир.

Оооо, аз много доволен  Hug Най-накрая християнска религия  Wink Хитро измислено.

# 567
# 568
Eх, Кате, що така си се задоволила със secоnd best брата. Трябваше Дийн да изсънуваш.

По повод спойлерите. Да им имам самочувствието на тия американци - де що има известен, стар (библейски чак) вампир ще дойде в тяхното забутано село. Щото си няма друга работа освен да се върти около Анка  Crossing Arms

Уоми, каква си ми градинарка неуморна!  Laughing

От кралския нищо се не види. Зиса е наложила цензура  Crossing Arms Laughing

Вълчо е убав отвсякъде - преден, заден изглед, все убявиня!  Heart Eyes Тово неговото не е краставица, бе, а колец за домати!  Shocked

# 569
Аз последната снимка няма да отварям, като Сончето имам траен уплах.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт