Дългото чакане след трансфер - 8

• 61 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
21 ден след теста 1500 следшащата седмица на ултразвук да се види сакчето или сакчетата Joy

Извинявам се  21 ден след трансфера Laughing

# 91
Просто,добрият ембрион следва някакви определени стадии на развитие,които трябва да се видят още на пети ден след ЕТ.

Tова означава ли, че ако има имплантация трябва на 5-ти ден вече ЧХГ да е мръднало? Колко? Да взема утре сутрин и аз да направя един кръвен ли? Ще ми е 6 ден Thinking Да знам поне да се надявам ли или не ooooh! Какво да правя да чакам ли? Ще изкукуригам вече...напълно

# 92
  • София
ili7372 и аз и двата пъти бях с такова ЧХГ, но съм правила кръсните в Щерев и двата пъти си спрях лекарствата  Rolling Eyes на мен при такова ЧХГ ми казаха че не се знае дали е имало имплантация Rolling Eyes
Да полазя темата, че така по лесно се следи  Crazy

# 93
Честито, migra, лека и успешна!  Hug  Hug Hug

слънце , ти решаваш. При мен се случи така - на 10-ти ден след ЕТ - ЧХГ едва 13.45. Чудех се дали съм бременна. На 13-ти ден - нов кръвен и резултат 70. Едва ли на ден 5 след ЕТ щеше да ме зарадва. Каквото и да решиш - успех! Praynig

# 94
Привет и от мен !
Успех на всички ВИ и....малко от паршеца на Щастие за мен  newsm51,че се стягаме за втори опит следващия месец-живот  и здраве !

# 95
  • София
migra,честито. Късмет и на прегледа  Hug
Слънце,ако не са ти казали изрично да правиш тест на пети ден,не знам дали си струва да си причиниш и този стрес,докато чакаш резултата. Това се практикува само в Щерев,доколкото знам,на други места не действат така. /Аз в началото дори не съм се интересувала от стойностите-освен ЧХГ се пуска естрадиол и ЛХ май ...или пък прогестерон беше-забравила съм  newsm78, които също са показател ...научавах ги след като приключваше опита.Само последния път се престраших и съжалявах,защото дори и лаборантката ми честити-при 7 на пети ден,какво трябваше да се очаква за десети...ама не и при мен  Close...с 0,84 ги разбих накрая  Tired /. Ако е различно от 0 тогава,има голям шанс,но,ако е 0  и лаборантката каза,че не се е случвало да стане положителен на десети...и,въпреки всичко,лично моята лекарка при един от опитите ми,преглеждаше за сърчице преди мен една жена,с ЧХГ кръгла нула на десети ден,както ми каза.....дали е било лабораторна грешка или някакво чудо,така и не разбрах после  Thinking

# 96
  • СОФИЯ
kateto_85 мила днес се сетих за теб  Hug Hug Hug кога ще е теста, нетърпелива съм да видя или по точно да прочета за резултата  newsm78 newsm78 newsm78
Стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и пиши веднага  Hug

# 97
  • София, Бургас
Еми, мисля да ходя при доки в петък или в събота..тогава ще видим какво става..  Rolling Eyes..продължавай да стискаш палци, че то май само това можем да правим, докато чакаме Laughing

# 98
Кате, стискаме! Стискаме до посиняване! Ако правилно съм запомнила, трябваше да стискам здраво до 29-ти, а после дваж по-силно, нали?   Hug

# 99
Момичетаааааа, уринарния тест  е много положителен .Втората черта излезе почти веднага  и е наситета както другата Simple Smile

# 100
migra,честито - много хубав резултат - като за 2 бебета е   bouquet
ili7372  - много хубава новина! Кой ден ти е днес? Стискам палци да се е удвоило при повторния тест утре Praynig

# 101
  • София
Вчера ЧХГ 3 и нещо, днес две черти  Mr. Green
Тия лаборатории са за затваряне май  ooooh!

# 102
ili7372 Честито .Дано форума да се напълни само с положителни резултати .

# 103
Сега звъннах в Варна.Направо подскочиха от кеф Simple Smile
Ще звънна по-късно имаха работа в момента.
Предния път едвам се виждаше чертата,а сега е наситена=другата.
Някога ,когато ням Simple Smileше толкова инфо,разчитахме само на уринарния...сега мисля да поспра  и да изчакам.Каквото стане.

# 104
  • Sofia
Ей, момичета.....много се радвам на положителните тестове! Дано много дългоочаквани бебоци да се пръкнат след няколко месеца!

Общи условия

Активация на акаунт