Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 440
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мацки, купиха се много ваучери за р-т "Пей сърце" - може ли отзиви?
Благодаря
Може.  Mr. Green Забравих да се отчета. Много ни хареса! Седяхме в градината, в която има няколко масички, от едната страна на които има една дълга пейка/нар с наредени възглавнички. Светлината е приглушена и атмосферата е много романтична. За любовни срещи е идеално!  Mr. Green Персоналът е много любезен и ненатрапчив. Всичко, което опитахме беше много вкусно, включително и сушито. Дадоха ни и живата биричка, която ни се полагаше. Двама човека с два ваучера(=40лв.) с много напъни ги докарахме до толкова.  Laughing Взехме си още 2. Само имай в предвид, че ресторантът работи до 21ч. 9/10

# 151
И аз съм с положителни отзиви от "Пей сърце". Само мястото не ми е супер удобно, но... храната е вкусна!  Peace

10/10 съм и за мексиканското бурито + мохито от Ориша. Вчера бяхме, еми... вкусотия. В центъра е, спокойно, приятно...Както вече казах, буритото е голямо, наяждащо и вкусно, мохитото е едно от малкото в София, направени както трябва! Ще посещавам Оришата пак, 100%  Peace

# 152
  • София
В задружно са пуснали оферта за виетнамски ресторант:
http://www.zadrujno.bg/1047/ekszotichno-azaitsko-menu-za-dvama-m … o-bistro-nem.aspx
Някой ходил ли е за да сподели как е храната?

# 153
Момичета, ей сега се връщам от тази офертаhttp://bg.kolektiva.net/sofia/manikjur-s-trajnost-mezhdu.html 10/10 няма да коментирам, взимайте))) Много доволна останах!

# 154
  • София-Младост
Момичета, ей сега се връщам от тази офертаhttp://bg.kolektiva.net/sofia/manikjur-s-trajnost-mezhdu.html 10/10 няма да коментирам, взимайте))) Много доволна останах!
Има ли избор на цветове,?

# 155
Не са 2, но не са и 102))) Има в бежовата гама, лилаво-розовата, сив мисля имаше... честно за други не се загледах, абе към 20 със сигурност имаше, но точна бройка не мога да кажа. Аз се лепнах на лилавото)) Но останах доволна жената ме взе, въпреки че офертата още не е изтекла и нямаше списъци с имената. Много хубаво ми изпили ноктите с май стъклена пила беше, дезинфекцира ми кожичките, много хубаво ме изряза, обясни ми че нокътя трябва да се "надраска" с пила за да може гелиша да е по траен и така. Ето набързо снимка. А каза че за по натам ще поръчва директно от ЩАТите още по-богата гама и аз си записах още часове.

Uploaded with ImageShack.us

# 156
  • София
Отзиви за Дентален център Артес, както обещах - амии ... като влязохме, докторът и сестрата гледаха някакъв сериал по телевизията и само ни изгледаха, без да поздравят, не съм сигурна, че отговориха на нашия поздрав. Докторът се оказа много младо момче, явно от тези без опит /така пише на сайта на Артес - лекари с опит и млади стажанти без опит/. Но после нещата се раздвижиха - прегледът беше много обстоен, направиха ми и снимка и стоматологът каза, че понеже съм случай за д-р Хаус  Laughing, ще ме пренасочи за преглед при негова колежка.
За хигиената съм малко раздвоена - легенчето /или както се казва там/, в което се плюе беше мръсно, направо ми се пригади. А и самият център не прилича изобщо на стоматологичен.
Дадоха ни и подаръци.  

# 157
  • Sofia
Здравейте момичета - някой да знае нещо за това - http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=340 , че племеницата има рожден ден  - та се чудим с майка й.... ?
"Празнична украса на цялото заведение с 80 хелийни балона и допълнително балони по стените – 200 лв."  Shocked на мен ли ми се вижда нереално висока цена или ....  newsm78
И реална цена от 750 лв  ........

Цената наистина е доста завишена  Rolling Eyes

Има подобна оферта с много повече храна,което си прави цената cook

# 158
Понеже бях видяла въпрос за салон Дарлин в Дружба 1, но нямаше отговори искам да споделя своето впечатление. Възползвах се от тази оферта - Приказка за златното момиче с 12.90 лв. за златна терапия с витамини + подстригване и сешоар - и съм много доволна. Фризьорката си знае работата и останах доволна, че ме подстрига точно така, както исках Simple Smile Сега косата ми е лъскава и мекичка и исках да се изфукам Grinning

# 159
  • софия
Понеже бях видяла въпрос за салон Дарлин в Дружба 1, но нямаше отговори искам да споделя своето впечатление. Възползвах се от тази оферта - Приказка за златното момиче с 12.90 лв. за златна терапия с витамини + подстригване и сешоар - и съм много доволна. Фризьорката си знае работата и останах доволна, че ме подстрига точно така, както исках Simple Smile Сега косата ми е лъскава и мекичка и исках да се изфукам Grinning
И се регистрира, изфуквайки се да ни осветлиш Tired Outta Joint

# 160
Момичета, тези от вас, които вече са ходили в АМ-ГЪЛ - обаждахте ли се за резервация? Във ваучера няма подобно условие и се чудя дали да звъня Thinking

# 161
И се регистрира, изфуквайки се да ни осветлиш Tired Outta Joint

Мда, нещо лошо ли има? Да кача ли и снимка Simple Smile Оня ден аз търсих този салон, но  нямаше мнения, а вече бях платила ваучера и реших да отида и после да споделя. Иначе салона не е някакъв луксозен, но става, за мен е по-важно какво ще ми направят на главата.

# 162
  • софия
Момичета, тези от вас, които вече са ходили в АМ-ГЪЛ - обаждахте ли се за резервация? Във ваучера няма подобно условие и се чудя дали да звъня Thinking
Ние се обаждахме, ама бяхме малко група от 10 човека. Независимо от това, за да не се притесняваш, по-добре се обади Peace

krasikoleva, лошо няма. Дразнещо е подценяването на интелигентността ни. Mr. Green Ще бъде интересно да споделиш и други впечатления. Днес се регистрираш и положителен отзив за определен салон. Дали пък не е подозрително?

# 163
Аз не виждам нищо подозрително да си напиша мнението, когато търсих информация и нямаше нямах причина да се регистрирам. Ако искаш още впечатления от мен - купих си с ваучер две противокомарни лампи и ми вършат добра работа, още малко реклама да направя Simple Smile фирмата се намира до стадион Васил Левски, и продавачът ми обясни как работи лампата и беше много учтив  Grinning Платила съм си и ваучер за снимки във фото, но още не съм го ползвала. Очаквай включване, щом ти е интересно мнението ми Laughing Пак казвам, след като няма информация за нещо не виждам нищо лошо да се регистрирам и да си споделя опита. Не печеля нищо от това Wink

# 164
  • софия
krasikoleva, не се чувствай задължена да ми пишеш Laughing Общо взето, си ми световно безинтересна та да очаквам лично "включване".

Общи условия

Активация на акаунт