Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 276
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, момичета   bouquet
От скоро чета темата и мисля, че е много полезна  smile3501
Не видях да е обсъждана тази сделка http://myoffer.bg/offers/70-namalenie-za-2-litra-zehtin-samo-za-599lv Някой взел ли е вече от този зехтин и доволен ли е ?

# 391
  • София
Днес имах добър "ваучерен" ден. Wink

Докараха ми килимите от автомивката- добре изпрани са, ухаят хубаво, няма скъсано. Peace Само доставчикът се разходи два пъти, че първия път ми беше донесъл един чужд килим, вместо единия от моите.  Whistling
Бях на фотоепилация на 3 зони по избор в салон Руж в Младост 4- приятен салон, любезно обслужване, момичето работи бързо, за първи път ме уведомиха кога не е редно да се прави фотоепилация (аз си знам де, ама е важно). Най- голямата изненада за мен беше, че изобщо нямаше никаква болка, а правих интим и цяло лице. Правила съм вече на поне 5- 6 места на различни апарати и се изненадах, че нямаше никакъв дискомфорт. Сега чакам да видя има ли резултат и ако е добър това ще е моето място за фотоепилация, въпреки че ми е далеч.  Party
Завърших серията с плитка- диадема в салон Wish на Ломско шосе. Плитката ми е хубава, салончето приятно, момичето любезно и се справи за 20тина мин. Flutter

# 392
  • София
Момичета, останаха ми 2 ваучера за лазерна епилация на мишници от Белиз за по 10 лв., валидни до 15.10. Няма да мога да ги използвам обаче. Ако някой се интересува, пишете ми ЛС.

# 393
След вчерашното китайско..сега и торта  Joy http://bg.kolektiva.net/sofia/

И това http://piperki.bg/ - ходих на сешоар и съм много доволна:)

# 394
  • София
Видяхте ли тази торта http://bg.kolektiva.net/sofia/eklerova-torta.html?a_aid=4e01fd8a9a5db
някакви отзиви да имате?

# 395
  • в града на вечния купон
Днес имах добър "ваучерен" ден. Wink

Докараха ми килимите от автомивката- добре изпрани са, ухаят хубаво, няма скъсано. Peace Само доставчикът се разходи два пъти, че първия път ми беше донесъл един чужд килим, вместо единия от моите.  Whistling
Бях на фотоепилация на 3 зони по избор в салон Руж в Младост 4- приятен салон, любезно обслужване, момичето работи бързо, за първи път ме уведомиха кога не е редно да се прави фотоепилация (аз си знам де, ама е важно). Най- голямата изненада за мен беше, че изобщо нямаше никаква болка, а правих интим и цяло лице. Правила съм вече на поне 5- 6 места на различни апарати и се изненадах, че нямаше никакъв дискомфорт. Сега чакам да видя има ли резултат и ако е добър това ще е моето място за фотоепилация, въпреки че ми е далеч.  Party
Завърших серията с плитка- диадема в салон Wish на Ломско шосе. Плитката ми е хубава, салончето приятно, момичето любезно и се справи за 20тина мин. Flutter

10/10 за салон Wish!!! Peace

# 396
  • София
Освен за автомивка, скоро не съм взимала никакви ваучери, но сега се оглеждам за ваучер за йога, като имам и претенции да е в района на Надежда, Захарна фабрика, Света троица, Банишора, Люлин /микрорайоните които са по към центъра/ или Обеля. Намерих само за Лозенец, около бул Черни връх и България, но това ми е доста далече.
Ако някой мерне нещо , нека сподели

# 397
  • софия
И аз моля за отзиви Praynig Запазих 2, но няма да ги платя, ако отзивите не са добри. Детето има имен ден другия месец и тортите ще влязат в добра употреба, стига да са вкусни.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 09:48 от zvanche

# 398
http://www.goldendeals.bg/deals/crystal-bg-kolie някой има ли отзиви? Знаете ли колко е комисионната за банков превод?

# 399

Ние ходихме там пролетта март месец, да си кажа честно стаята / поне нашата/ не беше нищо особенно, някакси вехта, вратите на банята и гардероба бяха провиснали и трудно се затваряха, но големия пробрем беше лошата миризма от канала на банята, която беше много неприятна / незнам дали е било така и при другите стаи / иначе ние бяхме само със закуска първия ден избираш между мекици и сандвич с шунка и кашкавал, втория имаше само пържени филии. Вечеряхме в ресторанта там порциите бяха големи и вкусни. Басейните са супер стига да не са пълни с дечурлига  Laughing.Цената беше 2 нощувки със закуски за двама за 40 лв. Абе като цяло 5/10само заради басейните и вкусната вечеря.

И ние ходихме пролетта и много ни хареса, стаята изобщо не изглеждаше вехта и с провиснали врати , а скоро освежавана в приятни цветове и симпатични перденца, явно не всички стаи са такива, а миризмата в банята е от минералната вода, закуските ги пропускахме , но вечеряхме в ресторанта на хотел "Рай" по препоръки на запознати близки,  природата е стархотна, а хотела се намира до самия бряг на р. Канина , много релаксиращо ми дойде с това ромолене на реката, собствениците са млади и готини, постоянно контактуваха с нас и дори ни почерпиха с местна ракия,
бих отишла , но условието им е пак без уикендите, и ще се ходи без ваучери. Аз го препоръчвам.

# 400
И аз моля за отзиви Praynig Запазих 2, но няма да ги платя, ако отзивите не са добри. Детето има имен ден другия месец и тортите ще влязат в добра употреба, стига да са вкусни.

Аз бях купила ваучер за ябълковия им пай преди две-три седмици. Беше вкусен! Но еклерите са друго нещо - рядко съм попадала на еклери с добър крем-пълнеж. Само тези на Лагуна ми харесват - лек и прекрасен крем.
Примерно еклерите на Неделя ги пълнят с тежък крем, което е жалко  Crossing Arms

# 401
# 402

Преди 2 месеца случайно минахме покрай това заведение и страшно ни хареса като обстановка, затова седнахме да пийнем кафенце и да хапнем тортичка. Честно казано, не си спомням от кои торти точно опитахме (поръчахме 3 вида), но всичките бяха страхотни!  Peace

РЕДАКЦИЯ: Упс, извинете, объркала съм се! Не е заведенеието, за което си мислех! Sad

# 403
  • София
AzureEyes cheers  черпя една виртуална бира. Покрай ваучера за буритото, за който ти ми пусна линк, спечелих от НиеСме комплект парфюм и лосион за тяло на Антонио Бандерас.  Party

# 404
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт