Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 287
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
AzureEyes cheers  черпя една виртуална бира. Покрай ваучера за буритото, за който ти ми пусна линк, спечелих от НиеСме комплект парфюм и лосион за тяло на Антонио Бандерас.  Party

Еййй, честито! Party Някой друг също беше писал, че е спечелил пак от там, та тогава си пожелах.. дано и аз Praynig.. , ама май нямам късмет! Днес си купих оттам 5 ваучера за маникюр с OPI за 6 лв., та.. стискайте палци Praynig

П.П. Пробва ли буритото?

# 406
  • София
AzureEyes cheers  черпя една виртуална бира. Покрай ваучера за буритото, за който ти ми пусна линк, спечелих от НиеСме комплект парфюм и лосион за тяло на Антонио Бандерас.  Party

Браво, честито! Я пусни тук или в нашата тема една снимка на плитката - сигурно е супер с тази твоя хубава коса  Grinning

# 407
  • София
И аз моля за отзиви Praynig Запазих 2, но няма да ги платя, ако отзивите не са добри. Детето има имен ден другия месец и тортите ще влязат в добра употреба, стига да са вкусни.
И аз чакам някой да сподели хапвал ли е еклерова торта там, или въобще нещо за това място.

# 408
  • Все на втория етаж
Ейй, е това е моята тема. Ще съм редовна  Laughing

Сега първо да питам какво мислите за тази оферта :

http://bg.kolektiva.net/sofia/

После да попитам, дали някой чака светещ тостер Тефал , пак от Колектива  Rolling Eyes Аз закупих един миналата седмица, но до този момент ни звук, ни стон от него... Rolling Eyes

И да попитам за плитката диадема, от кой сайт е, има ли я още офертата?

# 409
Хоп,и аз в тази темичка Simple Smile.От скоро започнах да разглеждам сайтове за колективно пазаруване(по-точно скоро разбрах за съществуването им),но е супер зарибяващо.Днес запазих ваучер за подстригване в Стил:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=599&refid=23574&webid=67
но май ще се откажа от него,щом като Ала-Бала е недоволна.
Можете ли да ми препоръчате някоя от активните оферти-трябва ми основно за подстригване,тоест не ме вълнува какви допълнителни екстри вървят към него.

# 410
# 411
Привет Grinning
Още една пристрастена към ваучерите. До сега само четях, сега искам да се включа с малко отзиви. Благодарение на темата тук почти нямам разочарования.
Та:
Бона деа - при мен не се получи. Имаше закъснение, натрупаха се клиенти подстрига ме набързо и много зле.
Елида - почистване на лице в 13 стъпки. Имах два ваучера, единия път правиха почистване, другия предпочетоха друга процедура. И двата пъти бях много доволна и вече ги посещавам и без ваучери.
Савана - доволна съм от фотоепилацията, сега правя цели крака при тях. Правих и няколко процедури фотоподмладяване с колагенова лампа, за подмладяване не знам, но имах ранички и пъпчици, които завехнаха доста бързо. Изобщо ако ми бяха по-наблизо доста щях да я ползвам тази процедура.
Милано - правих почистване на лице, добре беше.
Мъжът ми беше на подстригване там, доволен остана.
Имам още един ваучер да ползвам. Днес си взех и ваучер за боядисване на коса.
Атина - много смесени отзиви. Подстригване за мен - горе долу добре. Заведох майка ми - ужасно подстригване, много набързо и видимо криво. Имам още един ваучер за там Confused
Маникюр и педикюр - добре беше.

# 412
Да ппродължа  Grinning

Лазерна епилация на вежди в салон Charmant - доволна съм, доста по-малко са излишните косъмчета.
Боутек масаж в Магама - аз съм много доволна, имах силни болки в гърба от доста време, буквално от един масаж получих голямо подобрение, та пак се оглеждам за такъв масаж. Мъжът ми обаче никак не беше очарован.
Фотоепилация в Белиз - доволна съм като цяло, но в началото определено се стараеха повече.
Маникюр и педикюр в Кимберлит бюти в Младост 1А - много доволна останах, особено от педикюра.
Много добър резулат имах от процедура за лечение на акне с апарат LED MAX7 във Вита Естетик Център.
Доволни сме от Антре, автомивката с пицата.
Аз не останах очарована от  Тукан:? Пиците ставаха, но другите неща /салати и десерти/ никак не ни допаднаха.
В Спирит спа студио бях доволна от едната девойка, другата доста трудно боравеше с апарата
/за B-shape става дума/.
Имаше и още обаче не ги помня вече.

# 413
Давам 10/10 за тази автомивка! Мъжът ми е изключително доволен! http://grabo.bg/sofia/kompleksno-izmivane-na-lek-avtomobil-plius … r-za-650lv-0zsvhg

# 414
  • София
Здравейте, аз отдавна не съм писала но ви следя редовно. Сега да се отчета....

суши - http://hitceni.bg/offers/TOP-OFERTA-Kuvert-10lv-za-neogranichena … shi-Vino-i-Chai-1мога да кажа че беше добре. Жената която го организира беше много мила, имаше неограничени количества от всичко. Обясни ни как се приготвя истинско суши, какво да правим и какво не. После ни показа няколко варианта и ни остави и ние да действаме. Това което направихме имаше страхотен вид, но на вкус не беше това което очаквах. Бяхме прекалили и с ориза малко ....  Blush  виното имаше много различен вкус, беше хубаво, но много силно. Като цяло давам оценка 8/10
почистване на зъбен камък - http://ofertomat.bg/offers/view/248.html приятеля ми ходи и е много доволен от хигиената в салона. Жената е възрастна и доста опитна по неговите думи. Много е доволен от почистването, обясненията и съветите и. Оценка 10/10

И аз купих ваучер от тортите на Колектива. Другия месец ще се отчета. Закупихме ваучери и за екскурзия до Истанбул от Далавера и ще пътуваме на 27.10 с Дениз Травел. Има ли някой от вас, който да пътува тогава  Hug аз ще попитам и в Истанбулската тема, но все пак да питам и тук  Peace

# 415
AzureEyes,за София или Бургас става въпрос.Офертите и аз ги видях,просто ми се иска да отида при препоръчан фризьор,защото не смея да експериментирам с косата си.
Сега ще започна да чета темата от първа страница и ще си направя списък Simple Smile.

# 416
Някой да има впечатления от гинеколозите в тази клиника?http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17548&ehaconvid=d1 … G-BC4U-A6-pClztfi Тази цена не е ли прекалено ниска? Четох хубави отзиви, но бяха относно стоматологичните им услуги. Също от самия сайт някой има ли впечатления? Благодаря предварително!  bouquet

# 417

Ние ходихме там пролетта март месец, да си кажа честно стаята / поне нашата/ не беше нищо особенно, някакси вехта, вратите на банята и гардероба бяха провиснали и трудно се затваряха, но големия пробрем беше лошата миризма от канала на банята, която беше много неприятна / незнам дали е било така и при другите стаи / иначе ние бяхме само със закуска първия ден избираш между мекици и сандвич с шунка и кашкавал, втория имаше само пържени филии. Вечеряхме в ресторанта там порциите бяха големи и вкусни. Басейните са супер стига да не са пълни с дечурлига  Laughing.Цената беше 2 нощувки със закуски за двама за 40 лв. Абе като цяло 5/10само заради басейните и вкусната вечеря.

И ние ходихме пролетта и много ни хареса, стаята изобщо не изглеждаше вехта и с провиснали врати , а скоро освежавана в приятни цветове и симпатични перденца, явно не всички стаи са такива, а миризмата в банята е от минералната вода, закуските ги пропускахме , но вечеряхме в ресторанта на хотел "Рай" по препоръки на запознати близки,  природата е стархотна, а хотела се намира до самия бряг на р. Канина , много релаксиращо ми дойде с това ромолене на реката, собствениците са млади и готини, постоянно контактуваха с нас и дори ни почерпиха с местна ракия,
бих отишла , но условието им е пак без уикендите, и ще се ходи без ваучери. Аз го препоръчвам.
Както казах, незнам как е било по другите стаи, но ние доста посещаваме хотели с минерална вода и съм наясно за типичната миризма, тази беше в пъти по-силна и това, че вратата на банята не се затваряше я разнасяше навсякъде. За мен тази обстановка е вехта, имайки предвид цената не очаквахме повече. Ние пристигнахме ранния следобед, преди това ни звъняха по телефона да ни попитат дали сме с дете и дали имаме нещо против да ни сменят стаята, което ме навежда на мисълта, че някой преди нас може да се е оплакал от миризмата. За природата не коментирам уникална е има много места за разходки. Собствениците имат желание, зависи кой какво очаква.

# 418
  • София
AzureEyes, не съм го опитала още,мисля утре да отида.  Peace Стискам палци за подарък. Wink

Куко, ето я http://milasara.snimka.bg/other/plitka.625603.25244549  Опитай се да се абстрахираш от ужасните ми корени. Mr. Green

Иренка, точно тази оферта за плитки приключи, ако видя друга ще свирна. Peace

# 419
  • София
Отдавна не съм писала и следила темата .Много пристрастяваща и разоряваща.  Grinning

Търся си оферта за почистване на лице. От активните към момента само тази в Affinity Vision ми хвана окото.Някой има ли отзиви? 

Общи условия

Активация на акаунт