Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 325
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Bellucci,Пиши до КЗП веднага. Опиши всичко, приложи каквито документи имаш, доказващи, че сте дали парите. Ако ти се занимава има и Господари на ефира.  Peace Успех! Дано ви върнат по-бързо парите!

ina, благодаря за съвета, свързахме се с КЗП и ще им пратим всички платежни и документи, но казаха, че разследването ще трае около 1 месец, ако изобщо я намерят. Т.е. май ни казаха - не се надявайте особено Sad Но да, това определено ще е първата стъпка. Щеше ми се да знам, ако има и други изпатили, за да се обединим, тогава може би по-голямо внимание ще обърнат на проблема....

# 436
Bellucci, за съжаление има адски много такива фирми-фантоми. Мисля че на техния сайт има списък със точно такива фирми. Не че някой се сеща да погледне преди да стане напечено, но за друг път да си знаеш и да проверяваш. За това така са ти и отговорили. Вярно, на никой не му се занимава с предварително проучване еди си коя фирма надеждна ли е, не е ли, но пък парен каша духа вече)) И вярно е, че къде ти отива насладата от идеята че ще почиваш, ако трябва да проверяваш хиляди неща преди това, но... ето го резултата. Пусни отделна тема за тази агенция/фирма/посредник или там както се водят. Така имаш по-голям шанс някой "опарен" да се включи. Стискам палци, дано се разреши проблема във ваша полза!

# 437
Добре, а от сайта посредник какво смятат? Няма ли да ви съдействат? Защото от един друг сайт май върнаха парите на всички техни клиенти за тяхна сметка, а ще си търсят компенсация от нелоялния партньор. Всъщност никаква отговорност ли не поеха за случая? И да, сумата не е хич за пренебрегване...

# 438
  • софия
Пиша с молба ако случайно има и други такива, които чакат сайта за колективно пазаруване Travel Borsa да им върне някаква сума или пък са чували от техни познати за неуредени сметки с тях, да ми пише! 
ooooh! ooooh! Много неприятно. Дано се оправят нещата. В следващата тема ще ги махна от първия пост.

# 439
Да похваля ето тази оферта http://www.lapni.bg/offer/1123 Много вкусно, бързо и любезно бяхме обслужени, ресторантът е приятен, на централно място. Ние бяхме на обяд, дават някакви карти за постоянно намаление на менюто от 10% мисля. Въобще 10/10 имат от мен

# 440
http://niesme.bg/team.php?id=WRNjQw  Peace Суши сет от Енсо ... Ще се папка Praynig

А някой има ли идея за това събитие, защото ми прикова вниманието... http://niesme.bg/team.php?id=WRNjMy - Гледай „Tango Seduccuion” от първите редове за 56 лв.

И продължавам да моля за солариум в широкия център! Embarassed

# 441
  • софия
Папкане на суши от Енсо е силно казано Sick Ако държиш на суши и няма в момента друга оферта, изчакай.
Разбира се, всеки може да опита, но до момента не попаднах на добър отзив за тях, вкл. имам и собствен опит. Енсо са мултипродуктови - и италиански десерти, и суши, и сандвичи, какво ли не.

# 442
Да похваля ето тази оферта http://www.lapni.bg/offer/1123 Много вкусно, бързо и любезно бяхме обслужени, ресторантът е приятен, на централно място. Ние бяхме на обяд, дават някакви карти за постоянно намаление на менюто от 10% мисля. Въобще 10/10 имат от мен

О, за Фиш&Фреш или добро или нищо... там нямам никакви забележки, ходили сме няколко пъти, вианги хубаво обслужване, мноооооого вкусна храна. Ох последния път ядох зеленчукова супа - е няма такава наслада, за морските дарове - няма какво да споменавам! Но пък на мен не ми дадоха карта за намеление((( трябваше ли да си искам  newsm78

# 443
Ина, дадоха ни ги като си плащахме сметката. Не сме ги искали тия карти, даже не знаех, че ни се полагат. Но си заслужава според мен, защото сервитьорът нещо каза, ако ресторантът се посещава повече от два-три пъти седмично, ставаш редовен клиент с 30% намаление. Имат и обедно меню на прилични цени, но аз така бях зажадняла за хубави рибни ястия /нещо в къщи не мога да се справя с тези манджи/, че ми дойде съвсем добре. Ще ги посетя с удоволствие пак. Добра кухня, чисто, съчетано с добро обслужване, в центъра, комбинацията е добра.

# 444
  • в 1001-та нощ
Последен ваучер за Го-паста, за мое най-голямо съжаление - 11/10  Mr. Green без коментар)))Дон Домат - за 15-тина минути на място, и врели пици за вкъщи - 10/10, само който си поръчвах пица с грах... грахта някак си тракаше))) а яйцата бяха някак си пожълтели, абе не ми вдъхна много доверие тази пица( честно не ми допадна, иначе Вито, Чубра и Виктор... страшен вкус))) Взехме 4-ри малки. Ще ме извиняват от Мама Мия, но малката пица на Дон домат е колкото тяхната голяма, която ми доставят вкъщи...

последния път мамма мия много се изложиха .... толкова пъти са били страхотни, но .... вече ги отписах ...  Sad

# 445
  • София
Ние харесваме сушито на Кабуки  Heart Eyes , често поръчваме от тук: http://assa.me/.

# 446
Аз пък живея в район, където Мама Миа не доставят, та съм лишена по принцип от "привилегията"да ползвам техни оферти. Но има по-гъвкави търговци и ползвам тях.

# 447
Добре, а от сайта посредник какво смятат? Няма ли да ви съдействат? Защото от един друг сайт май върнаха парите на всички техни клиенти за тяхна сметка, а ще си търсят компенсация от нелоялния партньор. Всъщност никаква отговорност ли не поеха за случая? И да, сумата не е хич за пренебрегване...

milittana - сайтът - посредник всъщност се покри, не знам дали съм го обяснила добре по-горе. туристическата фирма ни вдига телефоните, но те нищо не могат да направят, защото парите се държат от посредника!

ina, пуснала съм тема и в Клюкарника, там доста хора четат. А и аз преди да купя офертата, изчетох доста за Травъл Борса, води се първият лицензиран интернет сайт за групово пазаруване, демек един от най-надеждните, които обаче явно са фалирали....  Tired Съжалявам, че ви занимавам, но ми е доста тъжно, толкова се радвахме, че най-после ще избягаме замалко от работа и ежедневието, а то не само , че не се случи, ами и парите си не може човек да си върне!

# 448
Не оставяйте нещата така! Нито сумата е малка /всъщност няма значение това/, нито действията им трябва да останат без последствия! И е добре, че "ни занимаваш". Темата е за това.

# 449
Звънче, аз пък съм хапвала доста от ЕНСО тях и съм повече от доволна.. Абе, въпрос на вкус  Hug

Общи условия

Активация на акаунт