Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 431
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
И аз да попитам. Отзиви и мнение за:
http://sdelkite.bg/sdelka/304-2-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%83%D0%B2%D … %D0%BB%D0%B2.html

Някой да има?

# 121
  • в града на вечния купон
Момичета, някоя ходи ли вече на профилактичен стоматологичен преглед за цялото семейство в Дентален център Артес?
Аз преди малко се обадих да запиша час и момичето беше много нелюбезно и неразговорливо по телефона.  Rolling Eyes
и аз съм си взела ваучер за там и ако държанието им е подобно.....

# 122
  • софия
Тук има. Най-новият е от 2010 г.

# 123
  • София
Момичета, някоя ходи ли вече на профилактичен стоматологичен преглед за цялото семейство в Дентален център Артес?
Аз преди малко се обадих да запиша час и момичето беше много нелюбезно и неразговорливо по телефона.  Rolling Eyes
и аз съм си взела ваучер за там и ако държанието им е подобно.....

Ние ще ходим утре на обяд, после ще пиша. Искрено се надявам да не е такова държанието им, защото спешно ми трябва добър лекар, дано там го намеря.

# 124
  • София
Здравейте момичета - някой да знае нещо за това - http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=340 , че племеницата има рожден ден  - та се чудим с майка й.... ?

Не можах да се въздържа.... но що за реална цена са обявили??!!  #Crazy
Да не говорим, че дори намалената ми се струва доста надута! Хапването, което е включено е за 10 души, няма торта... Ама знам ли, то може и аз вече да не съм наред! ooooh!

И аз подкрепям мнението ти! Абсолютно нереална цена! И с намалението пак си е висока, в предвид, че няма и торта!
Един детски РД за 10 деца, с 10 възрастни при такова меню, та и плюс тортата даже (50-60лв.) реално идва в детски клуб не повече от 250лв. за всичко...

# 125
+1

Абсурдно е! 300 лв..намалено от 750 лв?! За 750 лв. ще направя парти за цяло училище, стига... Naughty А за тези 300 лв., реално не получаваш кой знае какво.. Crossing Arms

Както и да е. Днес отивам в Orisha Bar&Dinner, ще пробвам буритото и мохитото, и ще докладвам! Peace Hug Hug

# 126
Здравейте,взех ваучери по тази офертаhttp://bg.kolektiva.net/sofia/ti-i-tvoqta-polovinka-poluchavate-5-noschuvki-s-s-zakuska2.html?a_aid=4e01fd8a9a5db но ми трябват още 1 или 3 ако някой има повече моля да ми пише

# 127
# 128
Момичета от Белиз дали ще удължат ваучерите за фото епилация които са до края на месеца, май някои питаше и се оказа, че и аз съм с 3 Confused

... освен да им се обадите да питате  Wink

Аз днес се обаждах за да питам за час. След като се оказа, че единствените свободни са в работно време, когато аз не мога да изляза от работа, направих коментар, че явно ще "изгорят". Момичето съгласително замълча.  Grinning

# 129
  • София
Здравейте,взех ваучери по тази офертаhttp://bg.kolektiva.net/sofia/ti-i-tvoqta-polovinka-poluchavate-5-noschuvki-s-s-zakuska2.html?a_aid=4e01fd8a9a5db но ми трябват още 1 или 3 ако някой има повече моля да ми пише

Пиши на Колектива. Възможно е да уредят нещо. Поне по-малките сайтове правят подобни услуги.

# 130
  • Sofia
Предния път, когато бях в Белиз казаха, че няма да може да се удължат ваучерите. Миналата събота звънях и действително имаха само часове в работно време. Накрая ме записа за тази събота следобяд. Много е неприятно така като има толкова много ваучери и те продължават да пускат непрекъснато и да не искат да удължат старите.  Naughty

# 131
Помогнете на един новак! Praynig Embarassed

Сигурно е много тъпо питането ми, но днес си купих ваучер за пица от оферта.бг и веднага получих ваучер - това какво означава, че няма необходим минимум от хора,  които да се съберат и ваучера става активен веднага ли!?

# 132
  • София
Помогнете на един новак! Praynig Embarassed

Сигурно е много тъпо питането ми, но днес си купих ваучер за пица от оферта.бг и веднага получих ваучер - това какво означава, че няма необходим минимум от хора,  които да се съберат и ваучера става активен веднага ли!?

да, точно така. ти вече имаш ваучер, който може да използваш в обявения срок  Hug

# 133
  • Марс
Момичета, едно време имаше медальон ли беше, карта ли беше, дето е направена за определен човек за късмет или нещо такова беше, трябва ми за подарък, а нещо май не съм срещала скоро.

# 134
Аз съм се доверила на Групово.бг и съм си много доволна, за сега не смея да експериментирам с други сайтове  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт