Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 372
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Отзиви от здравните услуги на Студио "Студио "Healthy i happy"?
Дали имат право и правят достоверен биоскенер?:
http://www.hitceni.bg/offers/-TOP-OFERTABioskener--kvantov-anali … -35lv-vmesto-80lv

Някои вече да ги е пробвал?

На Health&Happy съм пробвала квантовия анализатор, даже мисля още е валиден в ниесме Peace Страшно съм доволна от тях, мили, разбрани, про..

МилаСара, да ти е сладко! Hug

# 241
  • София
 Много моля за отзиви за О' кафе  http://eha.bg/d1Ha   Hug
 Помня че някой някога май беше недоволен  newsm78

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 15:04 от eva_s

# 242
  • в града на вечния купон
никой ли няма отзиви за комплекс Рим Велинград?

# 243
Момичета, моля за оферта за почистване на лице, но да е изпитана, не ми се рискува точно за лицето! Иначе бях на маникюр и педикюр в салон Flairy, доволна съм, като обстановка е непретенциозно, но изпълнението ми хареса  Simple Smile
Радвам се, че си останала доволна!  Peace Може при мен просто да не се е било получило в момента - случва се.

# 244
  • София
Много моля за отзиви за О' кафе  http://eha.bg/d1Ha   Hug
 Помня че някой някога май беше недоволен  newsm78

Имаше проблем с детски рожден ден, бяха се обадили от о кафе да го отменят. С предложение за друг ден. Иначе ние сме ходили, хубаво е, персоналът много вежлив, готвят добре. Детският клуб е много малък/вътре/, за не повече от 5-6 деца и то до 5-6 години.

# 245
  • София
мъжът ли ти го прави? (Сашо?)
Не, момиче, но не помня името. Аз съм срамежлива.  Embarassed Mr. Green

# 246
  • София
имате ли проблем с lapni.bg? Всички сделки ми ги дава приключили Sad

# 247
  • София
Спокойна, много ти благодаря   bouquet На снимките ми се стори, че е много малко, но мислех да отида на място тези дни, но ти ми спести разходката и бензина  Mr. Green

# 248
  • София
Има ли някакви активни оферти за класически масаж, които да може да ми препоръчате - искам да взема за подарък за мъжа ми?
Преди няколко месеца му бях взела ваучер за масаж от колектива за салон Хаос, но не беше доволен от масажа Sad
Аз ще ти препоръчам с две ръце Про терапи. В момента има оферта за там, но не е за класически масаж, а за масаж с горещи камъни. Сигурна съм обаче, че масажът отново ще е божествен!  Peace

Подкрепям не с две, ами с четири ръце  Laughing
И мъжът, и момичетата масажират аадски добре (изпробвано!), салонът е страшно приятен, отношението - любезно и непринудено.
Въобще - висок професионализъм!
Няма да сбъркате с оферти при тях, независимо какви  Peace

# 249
  • в 1001-та нощ
Много са приятни, като отношение Wink особено ми харесва, че цялата сауна е на мое разположение и е някак спокойно, не е калабалък.

С масажите - Сашо ме впечатли много, наистина, може би защото обичам такъв тип масаж  Peace

Като обстановка и място ми е малко странно, макар да не съм ходила спед приключване на пълния ремонт  Hug

# 250
  • Sofia
никой ли няма отзиви за комплекс Рим Велинград?

Радост, нямам, ама си взех ваучер /може и да съм единствената Joy. Какво му се чудиш, за тези пари и вкъщи да си останеш уикенда, пак ще ги изхарчиш /поне аз го постигам, това Grinning/. На снимките изглежда симпатично.
А, сетих се кого да питам от града. Ако знаят нещо ще ти пиша.

# 251
Момичета, моля за оферта за почистване на лице, но да е изпитана, не ми се рискува точно за лицето! Иначе бях на маникюр и педикюр в салон Flairy, доволна съм, като обстановка е непретенциозно, но изпълнението ми хареса  Simple Smile

Аз също грам не обичам да експериментирам, особено пък за коса и лице. По една оферта ходих за почистване на лице в салон "Аffinity Vision" в Стрелбище, но почти на бул България. Козметичката се казва Теменуга Тодорова - почиства лицето само с ултразвук и е страхотна!!! Излизаш от салона без грам червинина по лицето или каквито и да било следи от почистване. Отсипа ми от гела й за почистване на лице защото нещо се бях опъпчила - безплатно. Сега вече си поръчах да ми вземе опаковка - много е мила и изключително добре си върши работата. Абсолютно ти я препоръвам!

Колко взима тази козметичка? Някой виждал ли е скоро оферти за почистване на лице?

# 252
Търся мнения за консултантски център Rhodosorb, но не намирам. Някой дали се е възползвал от тяхна оферта, гледам, че и преди са пускали. По-конкретно успяли ли сте да свалите килограми?
За това става въпрос - http://promosdelka.com/sofia/izmervane-na-9-jiznenovajni-pokazat … za-9-80-lv-i8abc6

# 253
Отзиви за салон Пикси спа център? Взех си ваучер за масаж и съм любопитна дали някой е пробвал? Иначе днес бях на маникюр в Нелита и останах много доволна. Маникюристката беше много симпатична, а и маникюра много си харесвам. Другото от което съм доволна е автомивка в Корона- колата беше страхотно измита.

# 254
Абе момичета само аз ли се дразня , че се въдят постоянно  нови и нови сайтове. Все трябва да се регистрираш .....

На всичкото отгоре видях в Гугъл като си напиша името ми излиза като съм правила запитване в някой от тези сайтове. А в самия сайт в профила ми няма опция с която да променя това.  Ужас!!!!

Общи условия

Активация на акаунт