Въпроси към Класически хомеопати 17

• 53 485
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • в матрицата
Lavander , изобщо не искам да те засегна, и аз споделих неволите си.  Надявам се знаеш, какво е направил Мики за Камелия Попова, все пак Иван е нейно " протеже" да го наречем, и би трябвало освен да го порицава и да признава успехите му?. Медалът има винаги 2 страни, нали? Аз смея да твърдя ,че доста напреднах в хомеопатията, къде от преживяното и срещите с хората и хомеопатите, къде с много много четене  Peace
Та, както някои помнят в тази тема говеренето против някой, не води до нищо, а и темата си им заглавие, нека се придържаме към него   bouquet

# 151
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Благодаря за отговорите,
Детето вече е с пневмония (втора за последните 2-3 месеца). Личната изписа АБ... сега седя и чакам, защото хомеопатът затвори преди малко. Чудя се дали да му звъня изобщо или да давам АБ ooooh!

# 152
  • Пловдив
Lavander  не се изразих правилно-знам че проблема е в хомеопатите,но тези при които бяхме се имат за можещи класически хомеопати,с доволни пациенти уж,уж спазващи принципите на класическата хомеопатия,но се оказва че не ги спазват.И въпреки това си имат голямо самочувствие за себе си.
а както казах -за да попадна на наистина истински хомеопат,трябва да мина по един път през всички възможни и сигурно след това да си избера този който най-правилно лекува Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Благодаря за отговорите,
Детето вече е с пневмония (втора за последните 2-3 месеца). Личната изписа АБ... сега седя и чакам, защото хомеопатът затвори преди малко. Чудя се дали да му звъня изобщо или да давам АБ ooooh!

Лошо...И по-лошото е,че подобни случаи като вашия заради "прехвалени" хом. зачестиха...Просто се учат на наш/на децата ни/ гръб! Whistling

Давай АБ,за да не губиш време и после наистина,ако не се откажеш потърси друг хом.

Успех! Peace

Лавендер,мерси за споделеното за книгата.

# 154
  • в матрицата
Тази книга е уникална, аз я имам и ме е спасявала в мнофо важни моменти . Но,за да се използва, трябва да имаш поне минимални познания в хомеопатията  Peace

# 155
  • Пловдив
Но като прегледах част от откъса ми заприлича повече на боаронски тип предписания... newsm78

# 156
tandonova79, дадох го вече Peace Но мисля си... дали щеше да се стигне дотук, ако снощи си беше вдигнал телефона, защото предния ден бяхме в кабинета му и не чу хъркането на слушалки - само свиркане, което си е обичайно за детето, когато има спазъм?! И миналия път пневмонията се разви за часове буквално... Всички казват, че е вирусно и няма връзка със спазмите, но е факт, че втори път прави пневмония в момент, в който има и спазъм newsm78

# 157
  • в матрицата
Ами  не е боарански - ако прочетеш  предговора - ще разбереш.  Но, все пак трябва да познаваш хомеопатията и картинината на дадено лекарство.  Всеки си преценява коя  книга ще има, аз имам много хомеопатични, но тази беше една  от първите , която ползвам и до днес  Peace

# 158
  • в матрицата
tandonova79, дадох го вече Peace Но мисля си... дали щеше да се стигне дотук, ако снощи си беше вдигнал телефона, защото предния ден бяхме в кабинета му и не чу хъркането на слушалки - само свиркане, което си е обичайно за детето, когато има спазъм?! И миналия път пневмонията се разви за часове буквално... Всички казват, че е вирусно и няма връзка със спазмите, но е факт, че втори път прави пневмония в момент, в който има и спазъм newsm78
Муцуна, така като чета, май се лекуваш в Хирон или бъркам?

# 159
  • Пловдив

Брей...за първи път чувам за хомеопат със "слушалки"  Grinning-не се обиждай,но обикновено останалите "преглеждат" с думи и мнооого писане!

# 160
Suzza, с това ли са известни хиронци... че не си вдигат телефоните?! Joy Позна Peace
tandonova79, да имаше и приказки и писане, но и преглед - слушалки, гърло, стомах

# 161
  • в матрицата
Муцуна , за съжаление малко са онези, които си вдигат телфона, да не говорим, че и да го вдигнат ефект няма.
 Познах, като каза думата слушалки..... За мен са известни само с това , че разбират от хомеопатия точно колкото и от медицина... много хора изреваха от тях, за съжаление и ти  Peace
Ох, сега като се замисля, ми то освен 2 -3 за цяла България са хомеопатите дето нещо отбират.. Добре че, вече започнаха и индийци да идват, та да не се отказват хората от хомеопатията   Crazy
Тия курсове за хомеопати бълват хора, ама колко от тях стават.... тъжно е

# 162
Леко отчаяние почва да ме поглъща, четейки колко е сложно това с намирането на хомеопат. ooooh!

# 163
  • Пловдив
Леко отчаяние почва да ме поглъща, четейки колко е сложно това с намирането на хомеопат. ooooh!
и мен  Sad

# 164
Тази книга е уникална, аз я имам и ме е спасявала в мнофо важни моменти . Но,за да се използва, трябва да имаш поне минимални познания в хомеопатията  Peace

И аз си я взех, много ми е интересно, но не мога да кажа нищо още - мноого съм начинаеща  bowuu
Иначе имам въпрос - 15 СН много ли е различно от LM 1 ?

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 20:16 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт