(*)(*)Зимни кърмачески дрешки - тема за идеи и желания (*)(*)

• 16 680
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
Ако има бодита, то те ще се поръчват на производител и ще можете да избирате каквото на вас ви допада. Няма да са всички прашка полуполо в черно примерно, а всеки ще си избира.

Абе не е баш така, защото ако всеки избира, познайте кой разпределя и как лудва с всички желания. Предлагам да направя модел, който да отговаря на повечето желания, а производителите ще кажат дали е ок и ще стане ли. Ок?

# 91
Ако има бодита, то те ще се поръчват на производител и ще можете да избирате каквото на вас ви допада. Няма да са всички прашка полуполо в черно примерно, а всеки ще си избира.

Абе не е баш така, защото ако всеки избира, познайте кой разпределя и как лудва с всички желания. Предлагам да направя модел, който да отговаря на повечето желания, а производителите ще кажат дали е ок и ще стане ли. Ок?
Ти  си шефа. (обещавам да помагам в разпределянето)

# 92
Благодаря, Бебешонделке, ама помощта ще е трудно осъществима. Трябва да си на живо у нас Simple Smile

# 93
  • Варна
Записвам се и се връщам назад да чета.
... Ако може детските дрешки да не са бели, че при нас са тиква, само до второто пране!

# 94
Благодаря, Бебешонделке, ама помощта ще е трудно осъществима. Трябва да си на живо у нас Simple Smile

не ме бий много за предложението Може аз да ги разпратя от тук, или ще излезе много скъпо  newsm78

# 95

Така е най-практично!
Шаманке, добра идея е да пуснеш анкета - с прашка-без прашка, с поло-без поло, с гол гръб-с гола предница....и ще се шие моделът на болшинството. Който желае да си поръча.
Ако някой не хареса бодито може да избира между още няколко вида облекло, така че...  Simple Smile

# 96
И аз съм с две ръце за бодитата. Предпочитам да не е поло! Simple Smile

# 97
  • София
Записвам се да ви следя и да чаакм окончателния вариант със затаен дъх  Mr. Green
Вариант 2, който е подобен на пижамите от лятната колекция нещо не ми допада. Пижамата ми се разтегна, долната част увисна, горната се "разшляпа" във всички посоки и хубаво, че е пижама  hahaha, та само мъжа си плаша.
Бодита много-много не тача, но ако облека такова ще е не-прашка и не-поло.

# 98
Бих си взела пак поло и последния модел (харесва ми, че щампата е долу - нося слинг и щампата все не се вижда).
Ако има и нещо плетено, би било супер.
Иначе и шал ме блазни, и боди (само не прашка), и за детето дрешки с весели щампи, ама ще видим финансово как ще сметнем нещата.
За пореден, но не и за последен път - Благодаря те, Шаманке   bouquet   bouquet   bouquet

# 99
И аз съм ЗА боди (за майките). Ако може да не е поло; предполагам 2 модела - прашка и бикина - в неутрален цвят, събрал най-много гласове, би бил идеалния вариант. Това - като предложение, пък Шаманката ще каже в крайна сметка.
А за детските бодита - дали е възможно този път да не са с копче/та на едното рамо? На нас лично доста по-удобни са ни тези с прихлупване на двете раменца. Попаднаха ми такива (от 1 приятелка), които са доста практични: размерът е 6-12 месеца - така ще се обединят 3 размера в 1 /в случая 68+74+80/; долу на закопчаването има 2 реда копченца, което също е много удобно. Ще се опитам да кача снимка, за да е по-нагледно. Може ли някой да ми разясни, как става добавянето на снимка, която имам на компютъра?  newsm78 пишете на ЛС, за да не спамим тук
Мога да измеря всички необходими ширини/ дължини, за да е по-лесно изпълнението, ако Шаманката реши, че може да се реализира идеята.

# 100
Ура, откога я чакам тая тема (лятната я изпуснах)  Simple Smile
Много са красиви всички модели. Между третата, четвъртата и петата блузки на мен най ми допада третата. Иначе за боди съм за, много нося през зимата. Аз предпочитам поло (но май съм малцинство, така че и на не-поло ще се радвам)  Peace

# 101
  • София
И аз съм за бодита, ама и аз не нося нито поло, нито прашка, та ако може да се направят два варианта : с поло и прашка и друг - с деколте и бикини ( newsm78) ще съм много доволна.

# 102
На мен също много ми се иска шал като миналогодишния. За кърмаческите колекции на Шаманката разбрах късно и ме беше яд, че съм изпуснала опцията да си го поръчам...

Нели, интересно, дай някаква насока Simple Smile

А ако логото се оформи като емблема напр., напечатано върху някаква по-плътна и твърда материя? По този начин би могло да се ползва и за други дрехи, или пък да се изработи само за случая от материя в цвета на шала... Може да върви със шала и всеки сам да избере къде точно да го пришие, или да бъде пришито на място, което Шаманката прецени за най-удачно.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 16:16 от mama na Yana

# 103
  • София
Значки с логото  newsm78
Гердани за кърмене с много лого-та  newsm78

# 104

Имаше такива значки по едно време. (и аз имам една)

Гердани за кърмене с много лого-та  newsm78

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт