Купони за безплатно пазаруване?!?

• 59 070
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
Обожавам това предаване и аз като вас си мечтая за деня,в който ще можем да пазаруваме така в България и да си пълним килерите с покупки,но уви.....според мен това никога няма да се случи тук!Вчера търсих намалени памперси и в сайта на Памперс,обаче американския,имаше купони за по 1,50 долара намаление,само трябваше да си ги разпечатиш....Много ме хвана яд...Най-бедната държава плащаме най-скъпо за всичко и никоя верига не се "сеща" да пусне такава купонна политика...Веднъж бях поръчвала от Fashion days миналата Коледа и в събота ми пратиха смс,че имам "подарък" 10лв при покупка над 20лв....е то хубаво,ама най-евтиното нещо беше потник за 30лв...мерси Simple Smile))))

# 46
Във момента във БИЛА ,като пазариш и със касовата билешка ти отпе4атжат два вау4ера за намаление !!Единия за прах другия за мляко мисля 4е беше Simple Smile

# 47
Тези баркодове за отстъпка 25 % в Била само 2 пъти ги засякох. Последните 2 пъти - нямаше, не знам, има ли значение, каква сума е сметката?
Във Фантстико преди даваха купони, но за Mcdonalds, нещо от сорта - 2 бургера на цената на 1.

Бих се радвала да има купони, но едва ли ще стане в България.
Талончета за отстъпка 5 %, 7%, 10% не ми вършат работа.
Ако ще има купони да са с поне 50 % намаление.

# 48
Еми доколкото забелязах на определен брои клиенти примерно на всеки трети се пада талон за остъпка .

# 49
Мисля,че няма значение сметката в Била,зълва ми беше пазарувала за 5лв и имаше отстъпка 20% за Dove,но при по-голяма сметка има по няколко бар-кода за отстъпки на няколко продукта

# 50
Дрън, дрън, дрън, защо вярвате на всичко, което дават по "реалитата"? Купони за безплатно пазаруване?  newsm78 Това е несъвместимо. То ще е купони за подаръци. Представяте ли си какво ще стане, ако се появи нещо безплатно?
Отстъпки под всякаква форма - да, но  безплатно, едва ли.  Peace

# 51
Случайно одеве попаднах на това: http://bezplatnoo.com .
" bezplatnoo.com е интернет базирана платформа, предлагаща напълно БЕЗПЛАТНИ талони за отстъпка, ваучери и промо кодове за безплатни услуги и продукти, класирани за ваше удобство в разнообразни категории.
Ежедневно в сайта се публикуват нови оферти за БЕЗПЛАТНИ услуги и продукти".

Не съм го ползвала, но мисля да го разгледам и да видя дали има нещо полезно.

# 52
  • София
Това искам да го видя и в БГ, но май няма да е скоро. В касовите бележки на била е само с намаление, не е безплатно и е само при определена сума - над 10 лева  Hug

# 53
И аз обожавам това предаване, но не вярвам в БГ скоро да има нещо подобно!

# 54
Баба ми веднъж ми даде два такива купона които получила от касовата бележка, беше за тоалетна хартия и царевица (определени марки) и ми ги даде да ги ползвам и се възползвах, макар че отстъпката общото от двете беше някъде 50ст. Иначе за предаването много ме заинтригува и реших да потърся дали има такива купони ама явно няма като изчетох темата се убедих. Наистина жалко, а уж сме една от най-бедните държави.

Иначе в Америка наистина е много хубаво. Бях миналото лято там на бригада и ми хареса, единствено бързах да се върна заради приятеля, с който едвам издържахме 4 месеца на различни континенти. И храната им е яка, макар че е супер нездравословна.

# 55
И аз го гледам с удоволствие и с кеф, но не вярвам някога да стане тук при нас. Simple Smile

# 56
И аз, защото за разлика от тях, тук всеки ще пазарува с купони и ще си зарежда магазина. Нямаме никаква култура на пазаруване, не само с купони, а и на намаления.

# 57
  • Mediterraneo
Дрън, дрън, дрън, защо вярвате на всичко, което дават по "реалитата"? Купони за безплатно пазаруване?  newsm78 Това е несъвместимо. То ще е купони за подаръци. Представяте ли си какво ще стане, ако се появи нещо безплатно?
Отстъпки под всякаква форма - да, но  безплатно, едва ли.  Peace

Защо да не вярвам? В Испания бях фен на една верига магазини, която имаше купонна система. Разбира се, не съм пазарувала в такива количества. Но ако при 3 закупени млека ми се полага още едно, защо да не купя 3? С всяка покупка ти издават и купон/ ваучер, който важи за определени неща. Била сега се опитвам да прокарат нещо подобно, но са много далеч от истината  Laughing

# 58
Да на мен в Била ми отпечатах на самата касова бележка купон за намаление на определена марка 3 в 1.Отстъпката беше 20% за цяла кутия и до определена дата.Някъде попаднах и на брошура с няколко купона на определени неща в определени дни от магазин Пени.Имаха обаче ограничение в количествата за клиент,което според мен има някаква логика,защото понякога прекаляваме и злоупотребяваме.Но ако решиш,че нещата си заслужават да се купят на тази цена с купоните не ти пречи да помолиш няколко човека да отидат до магазина от твое име и пак да се запасиш,така че и ограничението в количествата не е вариант.
Може и да има някакъв лъч светлина,но е мнооооого далеч от това,което дават по TLC,и което би било много добре да се направи и тук.

# 59
  • Варна
Голям фен съм на предаването, но това което дават в самите предавания е по-скоро за шоуто. Непрекъснато купувачките казват - това ми е най-голямото пазаруване, а касиерките повтарят- никога не сме виждали някой да използва толкова купони. Специално мениджърите на магазините идват да променят настройките на касите, за да мине съответната транзакция. Според мен сигурно има някакво изгодно пазаруване и тия хора от шоуто купуват определени количества неща, но не е масова практика.  Лятото идва братовчеда на мъжа ми, който живее в щатите точно, когато гледахме предаването. Ние му казахме какво гледаме, а той каза, че даже не са чували за такива промоции и купони. Живее в Чикаго от над 20г.
Ако сте обърнали внимание в нашите вериги има някаква масова поредност на отстъпките. Мъжът ми пазарува в Била. Дават му талон за покупка на три рула Домо на цената на две, като единичната цена излизаше 1,09лв. Това важеше до края на седмицата. През следващата седмица отиваме в СБА. Същото руло е на промоция в момента при тях на цена 0.99 и важи още една седмица. Към края на месеца минахме през Карфур. Изненадани видяхме, че в момента въпросното руло е на промоция при тях на 1,19лв. Според мен си има негласни уговорки и пазарлъци между големите вериги у нас и не вярвам някога да допуснат такива безплатни промоции и купони. Затова и цените се поддържат на високо ниво.

Общи условия

Активация на акаунт